Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Ο Θανάσης Βισκαδουράκης στον Cosmos 96,5

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης στον Cosmos 96,5

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης στον Cosmos 96,5 post thumbnail image

Άλλη μια παράσταση  έρχεται στην Κεφαλονιά και αυτή είναι «ΑΡΚΑΣ: Ζωή μετά χαμηλών πτήσεων», μια παράσταση με άφθονο γέλιο αλλά και πολλές αλήθειες.

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο ένας εκ των πρωταγωνιστών, ο Θανάσης Βισκαδουράκης. Όλη η καθημερινότητα ενός ανθρώπου από τα σκίτσα του ΑΡΚΑ και την πολύ αιχμηρή του πένα,  μεταφέρεται στο σανίδι. Ο ηθοποιός κάλεσε τον κόσμο να βρεθεί στην παράσταση  και να την απολαύσει.

Related Post

Αλέξανδρος Παντελειός: «Το ζήτημα είναι να έχουμε ένα μουσείο»Αλέξανδρος Παντελειός: «Το ζήτημα είναι να έχουμε ένα μουσείο»

Την άποψή του για το Αρχαιολογικό Μουσείο, εξέφρασε ο επικεφαλής της παράταξης «Κεφαλονιά: Νησί για όλους» Αλέξανδρος Παντελειός στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Από τον κο Παντελειό έγινε

Τσιλιμιδός: «Στα ΚΕΠ για ραντεβού εμβολιασμού οι άνω των 85 – Θα επαναπροκηρυχθεί το κυλικείο της Πάστρας»Τσιλιμιδός: «Στα ΚΕΠ για ραντεβού εμβολιασμού οι άνω των 85 – Θα επαναπροκηρυχθεί το κυλικείο της Πάστρας»

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» βρέθηκε  ο αντιδήμαρχος Γιώργος Τσιλιμιδός, μετά την ανακοίνωση – που φέρει την υπογραφή του- για τον τρόπο με το οποίο μπορούν οι