Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Ο Θανάσης Βισκαδουράκης στον Cosmos 96,5

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης στον Cosmos 96,5

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης στον Cosmos 96,5 post thumbnail image

Άλλη μια παράσταση  έρχεται στην Κεφαλονιά και αυτή είναι «ΑΡΚΑΣ: Ζωή μετά χαμηλών πτήσεων», μια παράσταση με άφθονο γέλιο αλλά και πολλές αλήθειες.

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο ένας εκ των πρωταγωνιστών, ο Θανάσης Βισκαδουράκης. Όλη η καθημερινότητα ενός ανθρώπου από τα σκίτσα του ΑΡΚΑ και την πολύ αιχμηρή του πένα,  μεταφέρεται στο σανίδι. Ο ηθοποιός κάλεσε τον κόσμο να βρεθεί στην παράσταση  και να την απολαύσει.

Related Post

Κώστας Τσιμάρας: «Μείναμε χωρίς μόνιμο παθολόγο. Θέλουμε μόνιμες λύσεις, όχι εμβαλωματικές»Κώστας Τσιμάρας: «Μείναμε χωρίς μόνιμο παθολόγο. Θέλουμε μόνιμες λύσεις, όχι εμβαλωματικές»

Ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς Κώστας Τσιμάρας φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», με σκοπό αφενός να αναλύσει την ανακοίνωση που εξέδωσε το σωματείο

Κώστας Βαρτελάτος: «Χρειάζεται προσοχή στην Κρανιά μέχρι να συνηθίσουμε τα STOP»Κώστας Βαρτελάτος: «Χρειάζεται προσοχή στην Κρανιά μέχρι να συνηθίσουμε τα STOP»

Ο δάσκαλος οδήγησης Κώστας Βαρτελάτος, μίλησε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και στον Δημήτρη Αλοΐζο, μετά το κομφούζιο που προκλήθηκε από την νέα σηματοδότηση  στην περιοχή της Κρανιάς.

Νίκος Κουρκουμέλης: «Έχουμε προβλήματα, αλλά θα τα καταφέρουμε»Νίκος Κουρκουμέλης: «Έχουμε προβλήματα, αλλά θα τα καταφέρουμε»

Ο Αντιδήμαρχος Ελειού – Πρόννων και υπεύθυνος σε θέματα τουρισμού Νίκος Κουρκουμέλης, μίλησε στον Δημήτρη Αλοϊζο και την Ελευθερία Κουλουριώτου και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» μετά τον