Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Ο Θανάσης Βισκαδουράκης στον Cosmos 96,5

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης στον Cosmos 96,5

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης στον Cosmos 96,5 post thumbnail image

Άλλη μια παράσταση  έρχεται στην Κεφαλονιά και αυτή είναι «ΑΡΚΑΣ: Ζωή μετά χαμηλών πτήσεων», μια παράσταση με άφθονο γέλιο αλλά και πολλές αλήθειες.

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο ένας εκ των πρωταγωνιστών, ο Θανάσης Βισκαδουράκης. Όλη η καθημερινότητα ενός ανθρώπου από τα σκίτσα του ΑΡΚΑ και την πολύ αιχμηρή του πένα,  μεταφέρεται στο σανίδι. Ο ηθοποιός κάλεσε τον κόσμο να βρεθεί στην παράσταση  και να την απολαύσει.

Related Post

Αφροδίτη Θεοπεφτάτου: Ενδιαφέρομαι και ακούω τον κόσμο. Δεν είμαι ανύπαρκτη!Αφροδίτη Θεοπεφτάτου: Ενδιαφέρομαι και ακούω τον κόσμο. Δεν είμαι ανύπαρκτη!

Τελευταία καλεσμένη στην προεκλογική περίοδο ήταν η κα Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, που είναι και πάλι υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ. Φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», θέλοντας να κάνει έναν

Ημερίδα για τον τουρισμό, τις μαρίνες και τον αγροτουρισμό ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Αλέξανδρος Μοσχονάς.Ημερίδα για τον τουρισμό, τις μαρίνες και τον αγροτουρισμό ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Αλέξανδρος Μοσχονάς.

Ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Αλέξανδρος Μοσχονάς, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» προκειμένου να απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα που αφορούν Λιμενικό Ταμείο. Η συζήτηση ξεκίνησε

Οδυσσέας Γαλιατσάτος: «Λύθηκαν κάποια προβλήματα δεκαετιών»Οδυσσέας Γαλιατσάτος: «Λύθηκαν κάποια προβλήματα δεκαετιών»

Στον Cosmos 96,5 και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της κοινότητας Πόρου Οδυσσέα Γαλιατσάτος, αναφερόμενος σε κάποια χρόνια προβλήματα της περιοχής του τα οποία λύθηκαν.