Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Βαγγέλης Ανδρεάτος, Γιώργος Χαλαβαζής και Τάσος Καβαλλιεράτος δίνουν την εικόνα των καταστροφών

Βαγγέλης Ανδρεάτος, Γιώργος Χαλαβαζής και Τάσος Καβαλλιεράτος δίνουν την εικόνα των καταστροφών

Βαγγέλης Ανδρεάτος, Γιώργος Χαλαβαζής και Τάσος Καβαλλιεράτος δίνουν την εικόνα των καταστροφών post thumbnail image

Η βροχή που έπληξε την Κεφαλονιά, για μια ακόμα φορά άφησε τα σημάδια της με δρόμους ποτάμια, τόνοι λάσπη να έχουν κατέβει από τα βουνά σε κατοικημένες περιοχές και δέντρα να έχουν πλακώσει αυτοκίνητα.

Στην Αγία Ευφημία η κατάσταση θύμιζε την 24 Σεπτεμβρίου, όταν οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια με τις ζημιές να είναι ανυπολόγιστες. Στο Νύφι η κατάσταση ήταν ακόμα χειρότερη καθώς υπήρξε τεράστιος όγκος λάσπης που κατέβηκε από το βουνό και στο πέρασμά της κατάπιε αυτοκίνητα και έκλεισε εισόδους σπιτιών. Όπως ανέφερε ο συνάδελφος Γιώργος Χαλαβαζής υπάρχουν σκέψεις να κηρυχτεί η περιοχή σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

Ο κος Ανδρεάτος (προϊστάμενος πολιτικής προστασίας), για ακόμη μια φορά τόνισε ότι όλοι έχουμε ευθύνη για αυτές τις καταστροφές με την υπερβόσκηση, την κλιματική αλλαγή και βεβαίως το χτίσιμο σπιτιών σε μέρη όπου θα μπορούσαν να αποτρέψουν μια πλημμύρα (ρέματα).

Ακούστε τις συνεντεύξεις

Related Post

Η Σοφία Μαροπούλου στον Cosmos 96,5Η Σοφία Μαροπούλου στον Cosmos 96,5

Τηλεφωνικά φιλοξενήθηκε η κα Σοφία Μαροπούλου, στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», με σκοπό να ενημερώσει για τις δράσεις του κέντρου διημέρευσης ΑμεΑ «Υπερίων». Μίλησε για τις δυσκολίες που

Γιώργος Κτσιβέλης: «Βάζουμε απαγορευτικές πινακίδες και πάνε και τις βγάζουν»Γιώργος Κτσιβέλης: «Βάζουμε απαγορευτικές πινακίδες και πάνε και τις βγάζουν»

Μετά την  κατολίσθηση στην παραλία του Ξι, ο Δήμαρχος Ληξουρίου Γιώργος Κατσιβέλης μίλησε στον Cosmos 96,5 και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», δίνοντας τις απαραίτητες εξηγήσεις σχετικά με