Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Βαγγέλης Ανδρεάτος, Γιώργος Χαλαβαζής και Τάσος Καβαλλιεράτος δίνουν την εικόνα των καταστροφών

Βαγγέλης Ανδρεάτος, Γιώργος Χαλαβαζής και Τάσος Καβαλλιεράτος δίνουν την εικόνα των καταστροφών

Βαγγέλης Ανδρεάτος, Γιώργος Χαλαβαζής και Τάσος Καβαλλιεράτος δίνουν την εικόνα των καταστροφών post thumbnail image

Η βροχή που έπληξε την Κεφαλονιά, για μια ακόμα φορά άφησε τα σημάδια της με δρόμους ποτάμια, τόνοι λάσπη να έχουν κατέβει από τα βουνά σε κατοικημένες περιοχές και δέντρα να έχουν πλακώσει αυτοκίνητα.

Στην Αγία Ευφημία η κατάσταση θύμιζε την 24 Σεπτεμβρίου, όταν οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια με τις ζημιές να είναι ανυπολόγιστες. Στο Νύφι η κατάσταση ήταν ακόμα χειρότερη καθώς υπήρξε τεράστιος όγκος λάσπης που κατέβηκε από το βουνό και στο πέρασμά της κατάπιε αυτοκίνητα και έκλεισε εισόδους σπιτιών. Όπως ανέφερε ο συνάδελφος Γιώργος Χαλαβαζής υπάρχουν σκέψεις να κηρυχτεί η περιοχή σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

Ο κος Ανδρεάτος (προϊστάμενος πολιτικής προστασίας), για ακόμη μια φορά τόνισε ότι όλοι έχουμε ευθύνη για αυτές τις καταστροφές με την υπερβόσκηση, την κλιματική αλλαγή και βεβαίως το χτίσιμο σπιτιών σε μέρη όπου θα μπορούσαν να αποτρέψουν μια πλημμύρα (ρέματα).

Ακούστε τις συνεντεύξεις

Related Post

Γεράσιμος Τιμοθεάτος: «Ο τουρισμός πρέπει να αντιμετωπίζεται συνολικά – Θα έχουμε ένα καλό καλοκαίρι»Γεράσιμος Τιμοθεάτος: «Ο τουρισμός πρέπει να αντιμετωπίζεται συνολικά – Θα έχουμε ένα καλό καλοκαίρι»

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κεφαλονιάς και Ιθάκης Γεράσιμος Τιμοθεάτος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», για να δώσει μια πρώτη εικόνα για το πώς θα κινηθεί φέτος

Ασπασία Βασιλάτου: «Παρατάνε τα σκυλιά στο δρόμο. Δεν είναι παιχνίδι τα ζώα»Ασπασία Βασιλάτου: «Παρατάνε τα σκυλιά στο δρόμο. Δεν είναι παιχνίδι τα ζώα»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και στο Δημήτρη Αλοΐζο, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά, η Ασπασία Βασιλατου, μέλος του ΝΤΟΡΙΣ  και ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη  σε σχέση με τα αδέσποτα αλλά  και την

Βάσω Βουτσινά: « Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η έλλειψη προσωπικού – Έχουν αναφερθεί μέχρι και επιθέσεις»Βάσω Βουτσινά: « Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η έλλειψη προσωπικού – Έχουν αναφερθεί μέχρι και επιθέσεις»

Με αφορμή την ανακοίνωση του Σωματείου εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς, η πρόεδρος Βάσω Βουτσινά, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», με σκοπό να αναφέρει εκ νέου τα