Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Βαγγέλης Ανδρεάτος, Γιώργος Χαλαβαζής και Τάσος Καβαλλιεράτος δίνουν την εικόνα των καταστροφών

Βαγγέλης Ανδρεάτος, Γιώργος Χαλαβαζής και Τάσος Καβαλλιεράτος δίνουν την εικόνα των καταστροφών

Βαγγέλης Ανδρεάτος, Γιώργος Χαλαβαζής και Τάσος Καβαλλιεράτος δίνουν την εικόνα των καταστροφών post thumbnail image

Η βροχή που έπληξε την Κεφαλονιά, για μια ακόμα φορά άφησε τα σημάδια της με δρόμους ποτάμια, τόνοι λάσπη να έχουν κατέβει από τα βουνά σε κατοικημένες περιοχές και δέντρα να έχουν πλακώσει αυτοκίνητα.

Στην Αγία Ευφημία η κατάσταση θύμιζε την 24 Σεπτεμβρίου, όταν οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια με τις ζημιές να είναι ανυπολόγιστες. Στο Νύφι η κατάσταση ήταν ακόμα χειρότερη καθώς υπήρξε τεράστιος όγκος λάσπης που κατέβηκε από το βουνό και στο πέρασμά της κατάπιε αυτοκίνητα και έκλεισε εισόδους σπιτιών. Όπως ανέφερε ο συνάδελφος Γιώργος Χαλαβαζής υπάρχουν σκέψεις να κηρυχτεί η περιοχή σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

Ο κος Ανδρεάτος (προϊστάμενος πολιτικής προστασίας), για ακόμη μια φορά τόνισε ότι όλοι έχουμε ευθύνη για αυτές τις καταστροφές με την υπερβόσκηση, την κλιματική αλλαγή και βεβαίως το χτίσιμο σπιτιών σε μέρη όπου θα μπορούσαν να αποτρέψουν μια πλημμύρα (ρέματα).

Ακούστε τις συνεντεύξεις

Related Post

Ο Ανδρέας Παντελιός για την Γαστρονομική Κοινότητα: «Προσπάθεια ανάδειξης της γαστρονομικής μας ιστορίας»Ο Ανδρέας Παντελιός για την Γαστρονομική Κοινότητα: «Προσπάθεια ανάδειξης της γαστρονομικής μας ιστορίας»

O γενικός γραμματέας της Γαστρονομικής Κοινότητας Κεφαλονιάς Ανδρέας Παντελιός, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και μίλησε για αυτό το εγχείρημα. «Είναι μια προσπάθεια 15 ετών. Αφορά την

Μαρίνα Βεργωτή: «Παίρνουμε ώθηση και προχωρούμε – Προσπαθούμε να επεκτείνουμε την τουριστική περίοδο»Μαρίνα Βεργωτή: «Παίρνουμε ώθηση και προχωρούμε – Προσπαθούμε να επεκτείνουμε την τουριστική περίοδο»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» μίλησε η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του Δήμου Αργοστολίου σε θέματα τουρισμού Μαρίνα Βεργωτή. «Βγήκαμε έβδομοι σε μια έρευνα που ψήφισαν πολίτες από 190

Θεόδωρος Γαλιατσάτος: « Η ΜΕΘ έπρεπε να λειτουργεί εδώ και χρόνια – Το θέμα με τις μάσκες θα φτάσει στην βουλή»Θεόδωρος Γαλιατσάτος: « Η ΜΕΘ έπρεπε να λειτουργεί εδώ και χρόνια – Το θέμα με τις μάσκες θα φτάσει στην βουλή»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο τέως περιφερειάρχης Θεόδωρος Γαλιατσάτος. Η συζήτηση ξεκίνησε με την κατάσταση που διαμορφώνεται με την πανδημία και τις καινούργιες ανάγκες που