Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Νίκος Κουρκουμέλης: «Χρειαζόμαστε την βοήθεια και την κατανόηση του κόσμου»

Νίκος Κουρκουμέλης: «Χρειαζόμαστε την βοήθεια και την κατανόηση του κόσμου»

Νίκος Κουρκουμέλης: «Χρειαζόμαστε την βοήθεια και την κατανόηση του κόσμου» post thumbnail image

Ο αντιδήμαρχος Ελειού – Πρόννων Νίκος Κουρκουμέλης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή  του Cosmos 96,5 «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και στον Δημήτρη Αλοΐζο.

Αφορμή στάθηκε μια νέα ανακοίνωση του κου Κουρκουμέλη για την εναπόθεση και την περισυλλογή των αποβλήτων και δη των μεγάλων. «Κάποιοι δεν πειθάρχησαν μετά την πρώτη ανακοίνωση και βλέπουμε σκουπίδια παντού» ανέφερε αρχικά και συνέχισε «εγώ πάντως θα συνεχίσω να επιμένω. Χρειάζεται η συμμετοχή του κόσμου για να μην έχουμε τέτοια φαινόμενα». Παράλληλα ο αντιδήμαρχος υπογράμμισε πως υπήρχαν μέρες που το πρωί γινόταν η περισυλλογή κάποιων βαρέων αντικειμένων (όπως στρώματα) από διάφορα σημεία και το ίδιο απόγευμα υπήρχαν πάλι άλλα παρόμοια σκουπίδια.

Ειλικρινής ο κος Κουρκουμέλης, αναγνωρίζει ότι υπάρχει απογοήτευση και πολλά προβλήματα, όμως γνωρίζει ότι είναι και πολύ δύσκολο να λυθούν καθώς υπάρχουν και προβλήματα για τα οποία υπεύθυνη είναι η περιφέρεια.  Όπως επισήμανε – σχετικά με το οδικό δίκτυο-  υπάρχουν πολλά προβλήματα ενώ σε κάποιες περιπτώσεις κάποιοι άνθρωποι δεν μπορούν να πάνε στα χωριά τους.

Ο κος Κουρκουμέλης ως πρόεδρος και της Τουριστικής επιτροπής μίλησε και για την εμπειρία του στην έκθεση της Αγγλίας στην οποία βρέθηκε. Εκεί είχε επαφές με tour operators  και με ξένα μέσα ενημέρωσης. Σημαντικό κομμάτι της τουριστικής επιτροπής είναι και ο προϋπολογισμός και ο κος Κουρκουμέλης τόνισε πως: «Πρέπει να βγει ο προϋπολογισμός για να ξέρουμε που μπορούμε να παραβρεθούμε και τι διαφήμιση μπορούμε να κάνουμε. Θα έρθουμε σε επαφή και με την περιφέρεια για να δούμε και τις κοινές δράσεις. Περιμένουμε όμως να συσταθεί και η τουριστική επιτροπή».

Η τουριστική επιτροπή από φέτος παρουσιάζει την ιδιομορφία, ότι πλέον δεν γνωρίζουν αν θα είναι κοινή για όλη την Κεφαλονιά ή αν ο κάθε δήμος θα έχει την δική του. Ο κος Κουρκουμέλης πάντως θεωρεί ότι πρέπει να είναι κοινή, αλλά αυτό θα γίνει μετά από συνεννόηση των τριών δημάρχων.

Τέλος, ενημέρωσε ότι η περιοχή ευθύνης του θα στολιστεί πολύ για τα Χριστούγεννα  και περιμένει και από τον κο Πεφάνη να του στείλει μερικά στολίδια.  Επίσης, κάλεσε τον κόσμο να κάνει υπομονή, όλα θα μπουν στους φυσιολογικούς ρυθμούς και θα αρχίσουν να βλέπουν πράγματα να γίνονται.

Η εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», μεταδίδεται καθημερινά 11:00 – 13:00

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση) των άρθρων, των φωτογραφιών και των πολυμεσικών αρχείων του 965.gr με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος.

Related Post

Αντωνάτου, Σπαθής και Διγαλέτος για τα προβλήματα και τις ευκαιρίες της ΣάμηςΑντωνάτου, Σπαθής και Διγαλέτος για τα προβλήματα και τις ευκαιρίες της Σάμης

Ο νεοσύστατος δήμος  της Σάμης ήταν πρωταγωνιστής της εκπομπής καθώς καλεσμένοι ήταν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της περιοχής. Η κα Κατερίνα Αντωνάτου από την παράταξη «Ανοιχτοί Ορίζοντες» του Στέλιου Σπαθή, ο

Διονύσης Καππάτος: Υπάρχει ένα τεράστιο κύκλωμα διακίνησης ζώωνΔιονύσης Καππάτος: Υπάρχει ένα τεράστιο κύκλωμα διακίνησης ζώων

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο εκπρόσωπος του συλλόγου ζωόφιλων του Δήμου Κεφαλονιάς «ΝΤΟΡΙΣ», Διονύσης Καππάτος. Μετά την είδηση, ότι πιάστηκαν στο λιμάνι της Πάτρας βαν τα

Σταύρος Σπαθής: «Μαζί με την ΔΕΥΑΚ παρέλαβα και 7 εκατομμύρια χρέη»Σταύρος Σπαθής: «Μαζί με την ΔΕΥΑΚ παρέλαβα και 7 εκατομμύρια χρέη»

O Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Σταύρος Σπαθής, φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5 και στην εκπομπή του Δημήτρη Αλοΐζου «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Η κουβέντα επικεντρώθηκε κυρίως, στην συζήτηση- ενημέρωση που πραγματοποιήθηκε