Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Σταύρος Σπαθής: «Το αντλιοστάσιο στην Άσσο έχει γεμίσει με μπάζα – Κανονικά το νερό σε Αγία Ευφημία και Ληξούρι»

Σταύρος Σπαθής: «Το αντλιοστάσιο στην Άσσο έχει γεμίσει με μπάζα – Κανονικά το νερό σε Αγία Ευφημία και Ληξούρι»

Σταύρος Σπαθής: «Το αντλιοστάσιο στην Άσσο έχει γεμίσει με μπάζα – Κανονικά το νερό σε Αγία Ευφημία και Ληξούρι» post thumbnail image

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ  Σταύρος Σπαθής φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με σκοπό να δώσει απαντήσεις σχετικά με την υδροδότηση περιοχών της Κεφαλονιάς που μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας αντιμετωπίζουν προβλήματα.

«Έχουμε επισκεφθεί τις περιοχές και προσπαθούμε να καταγράψουμε τα προβλήματα» ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο κος Σπαθής και συνέχισε εξηγώντας ότι αν δεν απομακρυνθούν εντελώς όλα τα μπάζα δεν θα είναι εύκολο να καταγραφούν πλήρως τα προβλήματα.  Στην Άσσο επισήμανε ότι γίνεται προσπάθεια να καθαριστεί από τα μπάζα το αντλιοστάσιο για να μπορέσει να υδροδοτηθεί κανονικά το χωριό, καθώς τώρα έχουν τοποθετηθεί περιμετρικά του χωριού σωλήνες και υπάρχουν και 2 βρύσες στην παραλία για να παίρνει ο κόσμος νερό.

Ο κος Σπαθής τόνισε ότι σε Αγία Ευφημία και Ληξούρι έχει κανονικά νερό και το μόνο θέμα που υπάρχει στο Ληξούρι είναι πως με τον Ιανό σταμάτησε το έργο της αλλαγής των αμιαντοσωλήνων, το οποίο όμως θα συνεχιστεί. Σχετικά με τους πόρους της ΔΕΥΑΚ για όλα αυτά τα έργα που γίνονται αυτή την στιγμή, ο κος Σπαθής υποστήριξε ότι χρησιμοποιούν τα αποθεματικά της ΔΕΥΑΚ και περιμένουν από τον δήμο ένα ποσό, όταν θα πάρει και ο δήμος την επιχορήγηση από την κυβέρνηση και από την περιφέρεια.

Ο κος Σπαθής και ως πρόεδρος του επιμελητηρίου αναφέρθηκε σε κάποιες δράσεις που πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες μέρες. Πιο συγκεκριμένα ανέφερε τα εξής: «Συναντήθηκα με το επιμελητήριο Καρδίτσας για να στείλουμε κοινές επιστολές (ως πληγέντες) για να απαλλαγούν οι επαγγελματίες από ΕΝΦΙΑ και φόρους για κάποιο χρονικό διάστημα. Επίσης είχαμε κοινή σύσκεψη με τα Θεσσαλικά Επιμελητήρια».  Παράλληλα υποστήριξε ότι τα μέτρα που παίρνει η κυβέρνηση είναι στην σωστή κατεύθυνση αλλά δεν θα ανακουφίσουν τον επαγγελματία και πρόσθεσε ότι όσες περιοχές έχουν πληγεί από την κακοκαιρία προσπαθούν για να πετύχουν όσο περισσότερα μπορούν.

Related Post

Γιώργος Τσιλιμιδός: «Η οικογένεια Σκλάβου παραχώρησε στον δήμο τη συλλογή του έργου του»Γιώργος Τσιλιμιδός: «Η οικογένεια Σκλάβου παραχώρησε στον δήμο τη συλλογή του έργου του»

Ο αντιδήμαρχος Γιώργος Τσιλιμιδός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» στον Cosmos 96,5. Ο κος Τσιλιμιδός αποκάλυψε πως πριν την επικοινωνία με την εκπομπή, συνεδρίασε η Οικονομική Επιτροπή

Μάκης Φόρτες: «Μας ξεγέλασαν. Το καλοκαίρι η κατάσταση θα είναι χαοτική»Μάκης Φόρτες: «Μας ξεγέλασαν. Το καλοκαίρι η κατάσταση θα είναι χαοτική»

Ο επικεφαλής της παράταξης «Για την επόμενη μέρα» Μάκης  Φόρτες, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», για να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους ζητάει να πραγματοποιηθεί συμβούλιο

Χρώμα Ελλάδας και στην Σερβία με την υπογραφή του Βίκτορα ΡουχωτάΧρώμα Ελλάδας και στην Σερβία με την υπογραφή του Βίκτορα Ρουχωτά

Ο Επίτιμος Πρόξενος της Σερβίας στην Κεφαλονιά Βίκτωρ Ρουχωτάς, φιλοξενήθηκε στην COSMOS 96,5  και μίλησε για την πρωτοβουλία να τιμήσει και η Σερβία την Επανάσταση του 1821. Ο κος Ρουχωτάς