Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Θεόφιλος Μιχαλάτος: Χειρότερη Δημοτική Αρχή δεν υπήρξε ποτέ!

Θεόφιλος Μιχαλάτος: Χειρότερη Δημοτική Αρχή δεν υπήρξε ποτέ!

Θεόφιλος Μιχαλάτος: Χειρότερη Δημοτική Αρχή δεν υπήρξε ποτέ! post thumbnail image

Στο στούντιο του Cosmos 96,5 φιλοξενήθηκε ο επικεφαλής της παράταξης “Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά”, Θεόφιλος Μιχαλάτος.

Ξεκίνησε με αναφορά στην Δημοτική Αρχή η οποία πλέον έχει διχάσει τον κόσμο και η Κεφαλονιά δεν μπορεί να πάει έτσι μπροστά. Μόνο αν ο κόσμος είναι ενωμένος θα επιτευχθεί αυτός ο στόχος.

Το κύριο θέμα ήταν η καταγγελία – από το 2013- ότι ο Δήμος Λειβαθούς καταχράστηκε 4.000.000 ευρώ (υπεξαίρεση κακουργηματικού χαρακτήρα). Η καταγγελία αυτή εστάλη στις εισαγγελικές αρχές με φαξ του οποίου ο αριθμός αντιστοιχούσε στο “ΞΕΝΙΑ” όπου στεγάζονται υπηρεσίες του Δήμου.

Η προανάκριση της υπόθεσης ξεκίνησε το 2017 και η εισαγγελία κάλεσε όλους του δημοτικούς συμβούλους των δημοτικών συμβουλίων Μαγουλά, Φρατζή και Μιχαλάτου. Αφού ελέχθησαν τελικά, δεν υπάρχει τίποτα το επιλήψιμο και διεγράφη και η κατηγορία. Στην Πάτρα μαζί με τον κο Μιχαλάτο θα οδηγηθούν ακόμα 30 περίπου σύμβουλοι για να απαντήσουν στο ερώτημα γιατί ψήφισαν πλασματικούς προϋπολογισμούς – κάτι σύνηθες. Μάλιστα ο κος Μιχαλάτος εύχεται κάτι τέτοιο να γίνει γρήγορα.

Ακούστε ο,τι είπε ο κος Μιχαλάτος:

 

Related Post

Βραδιά πολιτισμού στον Κούταβο την ΚυριακήΒραδιά πολιτισμού στον Κούταβο την Κυριακή

Εκπομπή για τα πολιτιστικά δρώμενα, πραγματοποιήθηκε στο στούντιο του Cosmos 96,5 με αφορμή μια πολύ ωραία εκδήλωση  που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου στο παραθαλάσσιο πλακόστρωτο μπροστά από την

Αφροδίτη Θεοπεφτάτου: Το όνειρό μου ήταν πάντα να συμβάλλω για τα νησιά μαςΑφροδίτη Θεοπεφτάτου: Το όνειρό μου ήταν πάντα να συμβάλλω για τα νησιά μας

Στην πρώτη προεκλογική εκπομπή- για τις εθνικές εκλογές- φιλοξενήθηκε η νυν βουλευτής και εν νέου υποψήφια, Αφροδίτη Θεοπεφτάτου. Η συζήτηση ξεκίνησε, με μια απάντηση που θέλησε να δώσει η κα

Δημήτρης Τζανετάτος:Το λιμενικό ταμείο αδιαφορεί για τα προβλήματα της Σάμης- Αλέξανδρος Μοσχονάς: Παλεύω με την γραφειοκρατίαΔημήτρης Τζανετάτος:Το λιμενικό ταμείο αδιαφορεί για τα προβλήματα της Σάμης- Αλέξανδρος Μοσχονάς: Παλεύω με την γραφειοκρατία

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» μίλησαν ο πρόεδρος του συλλόγου εμπόρων και καταστηματαρχών Σάμης «Γιαλός» ο κος Τζανετάτος προκειμένου να απαριθμήσει τα προβλήματα της παραλιακής ζώνης της Σάμης.