Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Γιώργος Κοκκόλης: Φόβοι για πάνω από 70 νεκρούς – Τα μισά από τα σπίτια που κάηκαν ήταν πρώτες κατοικίες

Γιώργος Κοκκόλης: Φόβοι για πάνω από 70 νεκρούς – Τα μισά από τα σπίτια που κάηκαν ήταν πρώτες κατοικίες

Γιώργος Κοκκόλης: Φόβοι για πάνω από 70 νεκρούς – Τα μισά από τα σπίτια που κάηκαν ήταν πρώτες κατοικίες post thumbnail image

Ο Α/δήμαρχος Ραφήνας- Πικερμίου, Γιώργος Κοκκόλης παρά την τραγική κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή θέλησε να ενημερώσει και την Κεφαλονιά για το τι ακριβώς συμβαίνει και που βρισκόμαστε.

Στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”, υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία με τον α/δήμαρχο και δεν μάσησε τα λόγια του καθώς έκανε λόγο για πάνω από 70 νεκρούς. Περιέγρψε τραγικά περιστατικά και μάλιστε σημείωσε πως το 50% των σπιτιών που κάηκαν είναι πρώτες κατοικίες και πλέον αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν σπίτι.

Ακούστε όλα όσα είπε ο κος Γιώργος Κοκκόλης:

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Related Post

Πρόεδρος και συντονιστής Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Αίνου: «Στόχος μας να γίνει γνωστός ο φορέας»Πρόεδρος και συντονιστής Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Αίνου: «Στόχος μας να γίνει γνωστός ο φορέας»

Με αφορμή την ημερίδα που διοργανώνεται από τον Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Αίνου, στο στούντιο του Cosmos 96,5 βρέθηκαν ο πρόεδρος του φορέα Γιώργος Δρακάτος και ο συντονιστής Μιχάλης Ξανθάκης.

Λουβερδής: Ο συνδυασμός μας θα φέρει την αλλαγή –Σαββαόγλου: Κάναμε πολλά και θα κάνουμε περισσότερα – Γαρμπή: Στήριξη ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες  Λουβερδής: Ο συνδυασμός μας θα φέρει την αλλαγή –Σαββαόγλου: Κάναμε πολλά και θα κάνουμε περισσότερα – Γαρμπή: Στήριξη ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες  

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκαν δύο υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και μια υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος. Ο Αντώνης Λουβερδής από την «Δημοτική Συμπολιτεία», ο Σάββας Σαββαόγλου από την «Ισχυρή