Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Διονύσης Αραβαντινός:Αυτή δεν είναι Δημοτική Αρχή των αγώνων, αλλά της ύπνωσης!

Διονύσης Αραβαντινός:Αυτή δεν είναι Δημοτική Αρχή των αγώνων, αλλά της ύπνωσης!

Καταιγιστικός για μια ακόμα φορά, ο δημοτικός σύμβουλος της Ανεξάρτητης Ενωμένης Κεφαλονιάς Διονύσης Αραβαντινός, ο οποίος φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα».


Δριμύ κατηγορώ προς την Δημοτική Αρχή, που έμεινε απαθής, που υποστήριζε από μακριά με ανακοινώσεις και με την σύσταση μιας τριμελούς επιτροπής που δεν λειτούργησε ποτέ. Όπως τόνισε ο κος Αραβαντινός: Το θέμα ξεκίνησε από το 2013 και από τότε δεν έγινε τίποτα απολύτως.

Τάχθηκε υπέρ της αιολικής ενέργειας με μέτρο και με σύνεση και όταν υπάρχει και λόγος καθώς η Κεφαλονιά έχει εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της στην αιολική ενέργεια στο πολλαπλάσιο. «Η αντιμετώπιση της Δημοτικής Αρχής ήταν επιδερμική» ανέφερε και συνέχισε «αν το 2013 είχαν γίνει οι σωστές ενέργειες αυτή τη στιγμή η κατάσταση θα ήταν διαφορετική».

Μίλησε ο κος Αραβαντινός και για ένα ακόμα σοβαρό θέμα από τη στιγμή που οι ανεμογεννήτριες θα εγκατασταθούν σε δημόσια δασική έκταση, 25 χρόνια και το δημόσιο θα λάβει 4.600 ευρώ, χωρίς να έχει αποσαφηνιστεί αν αυτό το ποσό είναι εφάπαξ ή θα δίνεται 4.600 κάθε χρόνο.

Ακούστε όλη την συνέντευξη του κου Αραβαντινού.

Related Post

Χρήστος Κοκκόλης: «Ή θα ζήσουμε μονιασμένοι ή χωρίς νερό»Χρήστος Κοκκόλης: «Ή θα ζήσουμε μονιασμένοι ή χωρίς νερό»

Ο πρόεδρος της Άσσου Χρήστος Κοκκόλης φιλοξενήθηκε στον COSMOS 96,5  με αφορμή τα προβλήματα που έχουν προκληθεί με την εγκατάσταση της αφαλάτωσης του χωριού. Τις τελευταίες μέρες έχει υπάρξει μια

Τέο Λοράντος: «Τα παιδιά της ομάδας έχουν μέλλον, δεν έχουν όμως προπονητικό κέντρο»Τέο Λοράντος: «Τα παιδιά της ομάδας έχουν μέλλον, δεν έχουν όμως προπονητικό κέντρο»

Στην αθλητική εκπομπή «Παίξε μπαλίτσα» του Cosmos 96,5 φιλοξενήθηκε ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας Νέων Ανδρών Υδατοσφαίρισης, Τέο Λοράντος που κατάφερε με την ομάδα του να κατακτήσει ένα ακόμα χρυσό

«Η Αγία Ευφημία τείνει να διαγραφεί από τον τουριστικό χάρτη»«Η Αγία Ευφημία τείνει να διαγραφεί από τον τουριστικό χάρτη»

Η Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Κεφαλονιάς & Ιθάκης  Αφροδίτη Ανδρικοπούλου, φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5 και περιέγραψε την κατάσταση που επικρατεί στην Αγία Ευφημία αλλά και σε άλλες δημοφιλείς