Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Διονύσης Αραβαντινός:Αυτή δεν είναι Δημοτική Αρχή των αγώνων, αλλά της ύπνωσης!

Διονύσης Αραβαντινός:Αυτή δεν είναι Δημοτική Αρχή των αγώνων, αλλά της ύπνωσης!

Καταιγιστικός για μια ακόμα φορά, ο δημοτικός σύμβουλος της Ανεξάρτητης Ενωμένης Κεφαλονιάς Διονύσης Αραβαντινός, ο οποίος φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα».


Δριμύ κατηγορώ προς την Δημοτική Αρχή, που έμεινε απαθής, που υποστήριζε από μακριά με ανακοινώσεις και με την σύσταση μιας τριμελούς επιτροπής που δεν λειτούργησε ποτέ. Όπως τόνισε ο κος Αραβαντινός: Το θέμα ξεκίνησε από το 2013 και από τότε δεν έγινε τίποτα απολύτως.

Τάχθηκε υπέρ της αιολικής ενέργειας με μέτρο και με σύνεση και όταν υπάρχει και λόγος καθώς η Κεφαλονιά έχει εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της στην αιολική ενέργεια στο πολλαπλάσιο. «Η αντιμετώπιση της Δημοτικής Αρχής ήταν επιδερμική» ανέφερε και συνέχισε «αν το 2013 είχαν γίνει οι σωστές ενέργειες αυτή τη στιγμή η κατάσταση θα ήταν διαφορετική».

Μίλησε ο κος Αραβαντινός και για ένα ακόμα σοβαρό θέμα από τη στιγμή που οι ανεμογεννήτριες θα εγκατασταθούν σε δημόσια δασική έκταση, 25 χρόνια και το δημόσιο θα λάβει 4.600 ευρώ, χωρίς να έχει αποσαφηνιστεί αν αυτό το ποσό είναι εφάπαξ ή θα δίνεται 4.600 κάθε χρόνο.

Ακούστε όλη την συνέντευξη του κου Αραβαντινού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Related Post

Ηλίας Χονδρογιάννης – SOS kids Λάμψη: «Σκοπός μας η ενσωμάτωση των παιδιών στην κοινωνία»Ηλίας Χονδρογιάννης – SOS kids Λάμψη: «Σκοπός μας η ενσωμάτωση των παιδιών στην κοινωνία»

Ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Ειδικές Ικανότητες SOS Kids Λάμψη, Ηλίας Χονδρογιάννης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Σκοπός της συνέντευξης να γίνει γνωστό το

Διονύσης Στανίτσας: «Καταγγελίες τηλεφωνικές και ανυπόγραφες δεν θα ερευνώνται»Διονύσης Στανίτσας: «Καταγγελίες τηλεφωνικές και ανυπόγραφες δεν θα ερευνώνται»

Μέχρι την Ιθάκης ταξίδεψε η εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» για να συνομιλήσει με τον Δήμαρχος του νησιού Διονύση Στανίτσα. Ο δήμαρχος πριν από μερικές μέρες έκανε μια ανάρτηση

Καραγκουλές: «Αναγνωρίστηκε η αρτιότητα του έργου – Διεκδικούμε τις 600 χιλιάδες ευρώ που καταβάλλαμε»Καραγκουλές: «Αναγνωρίστηκε η αρτιότητα του έργου – Διεκδικούμε τις 600 χιλιάδες ευρώ που καταβάλλαμε»

Ο αντιπρόσωπος της εταιρείας RESINVEST Δημήτρης Καραγκουλές, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» για να ενημερώσει σχετικά με την πορεία των έργων στον Ξερακιά αλλά και για όλα