Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Διονύσης Καππάτος: Υπάρχει ένα τεράστιο κύκλωμα διακίνησης ζώων

Διονύσης Καππάτος: Υπάρχει ένα τεράστιο κύκλωμα διακίνησης ζώων

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο εκπρόσωπος του συλλόγου ζωόφιλων του Δήμου Κεφαλονιάς «ΝΤΟΡΙΣ», Διονύσης Καππάτος.


Μετά την είδηση, ότι πιάστηκαν στο λιμάνι της Πάτρας βαν τα οποία είχαν μέσα ζώα συντροφιάς και τα οποία προορίζονταν για το εξωτερικό. Μια υπόθεση αγοραπωλησίας παράνομη.

Μίλησε για το καταφύγιο της Κεφαλονιάς και για τα ζώα που φιλοξενούνται στην συγκεκριμένη δομή και η συζήτηση συνεχίστηκε με ερωτηματικά για όλους εκείνους που προσφέρουν τις «υπηρεσίες» τους παρανόμως για δικό τους όφελος.

Μια συζήτηση πολύ ενδιαφέρουσα με πολλές αποκαλύψεις.

Ακούστε την εκπομπή

 

Related Post

Παρεμβάσεις για την μεταφορά των κρεβατιών από την ΜΑΦ Αργοστολίου στην ΜΕΘ ΡίουΠαρεμβάσεις για την μεταφορά των κρεβατιών από την ΜΑΦ Αργοστολίου στην ΜΕΘ Ρίου

Οι δημοτικοί σύμβουλοι Σπύρος Σαμούρης και Διονύσης Αραβαντινός, κατά τη διάρκεια της εκπομπής “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”,

Νίκος Φρατζής: «Η επιτροπή θα βοηθήσει στην επικοινωνία δήμου και πολιτών – Πολιτική απόφαση η διάλυση της ΚΕΔΗΚΕ»Νίκος Φρατζής: «Η επιτροπή θα βοηθήσει στην επικοινωνία δήμου και πολιτών – Πολιτική απόφαση η διάλυση της ΚΕΔΗΚΕ»

Ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αργοστολίου Νίκος Φραντζής, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με αφορμή την ανοιχτή πρόσκληση που εξέδωσε με σκοπό την συγκρότηση επιτροπής διαβούλευσης. Ο

Παναγής Καππάτος: “Εξετάζεται η απόσπαση γιατρών προς την Κεφαλονιά”Παναγής Καππάτος: “Εξετάζεται η απόσπαση γιατρών προς την Κεφαλονιά”

Ο βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης  Παναγής Καππάτος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», σε μια πρώτη εμφάνιση μετά την εκλογή του και με σκοπό να ενημερώσει ποιες ενέργειες