Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Διονύσης Καππάτος: Υπάρχει ένα τεράστιο κύκλωμα διακίνησης ζώων

Διονύσης Καππάτος: Υπάρχει ένα τεράστιο κύκλωμα διακίνησης ζώων

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο εκπρόσωπος του συλλόγου ζωόφιλων του Δήμου Κεφαλονιάς «ΝΤΟΡΙΣ», Διονύσης Καππάτος.


Μετά την είδηση, ότι πιάστηκαν στο λιμάνι της Πάτρας βαν τα οποία είχαν μέσα ζώα συντροφιάς και τα οποία προορίζονταν για το εξωτερικό. Μια υπόθεση αγοραπωλησίας παράνομη.

Μίλησε για το καταφύγιο της Κεφαλονιάς και για τα ζώα που φιλοξενούνται στην συγκεκριμένη δομή και η συζήτηση συνεχίστηκε με ερωτηματικά για όλους εκείνους που προσφέρουν τις «υπηρεσίες» τους παρανόμως για δικό τους όφελος.

Μια συζήτηση πολύ ενδιαφέρουσα με πολλές αποκαλύψεις.

Ακούστε την εκπομπή

 

Related Post

Ρόδη Κράτσα: «Συζητήθηκε η κατανομή προσφύγων, δεν πάρθηκαν όμως αποφάσεις»Ρόδη Κράτσα: «Συζητήθηκε η κατανομή προσφύγων, δεν πάρθηκαν όμως αποφάσεις»

Δημοσιεύματα που θέλουν τα Ιόνια Νησιά και συγκεκριμένα η Ζάκυνθος να ετοιμάζει δομές φιλοξενίας προσφύγων, στάθηκαν η αφορμή για επικοινωνία με την Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα. Η εκπομπή «Στα

Παναγής Δρακουλόγκωνας: «Το μοντέλο της ΥΠΕ μας δε μπορεί να λειτουργήσει – Δεν βλέπω την οικονομία να επανακάμπτει»Παναγής Δρακουλόγκωνας: «Το μοντέλο της ΥΠΕ μας δε μπορεί να λειτουργήσει – Δεν βλέπω την οικονομία να επανακάμπτει»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο τέως αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης και νυν περιφερειακός σύμβουλος της ΑΝΑΣΑ, Παναγής Δρακουλόγκωνας.  Το θέμα της υγείας ήταν το πρώτο θέμα

Νίκος Κουρκουμέλης: Εδώ και 9 χρόνια η δημοτική αρχή μας περιπαίζειΝίκος Κουρκουμέλης: Εδώ και 9 χρόνια η δημοτική αρχή μας περιπαίζει

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Δημοτική Συμπολιτεία» Νίκος Κουρκουμέλης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Ο κος Κουρκουμέλης δεν είναι η πρώτη φορά που ασχολείται με