Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Διονύσης Καππάτος: Υπάρχει ένα τεράστιο κύκλωμα διακίνησης ζώων

Διονύσης Καππάτος: Υπάρχει ένα τεράστιο κύκλωμα διακίνησης ζώων

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο εκπρόσωπος του συλλόγου ζωόφιλων του Δήμου Κεφαλονιάς «ΝΤΟΡΙΣ», Διονύσης Καππάτος.


Μετά την είδηση, ότι πιάστηκαν στο λιμάνι της Πάτρας βαν τα οποία είχαν μέσα ζώα συντροφιάς και τα οποία προορίζονταν για το εξωτερικό. Μια υπόθεση αγοραπωλησίας παράνομη.

Μίλησε για το καταφύγιο της Κεφαλονιάς και για τα ζώα που φιλοξενούνται στην συγκεκριμένη δομή και η συζήτηση συνεχίστηκε με ερωτηματικά για όλους εκείνους που προσφέρουν τις «υπηρεσίες» τους παρανόμως για δικό τους όφελος.

Μια συζήτηση πολύ ενδιαφέρουσα με πολλές αποκαλύψεις.

Ακούστε την εκπομπή

 

Related Post

Σταύρος Σπαθής: «Θα βραβεύσουμε ανθρώπους που βοήθησαν το επιμελητήριο»Σταύρος Σπαθής: «Θα βραβεύσουμε ανθρώπους που βοήθησαν το επιμελητήριο»

Με αφορμή την εκδήλωση για τα 100 χρόνια του επιμελητηρίου, στο στούντιο του Cosmos 96,5 και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με τον Δημήτρη Αλοϊζο,  φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος

Γεράσιμος Τιμοθεάτος: «Ο τουρισμός πρέπει να αντιμετωπίζεται συνολικά – Θα έχουμε ένα καλό καλοκαίρι»Γεράσιμος Τιμοθεάτος: «Ο τουρισμός πρέπει να αντιμετωπίζεται συνολικά – Θα έχουμε ένα καλό καλοκαίρι»

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κεφαλονιάς και Ιθάκης Γεράσιμος Τιμοθεάτος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», για να δώσει μια πρώτη εικόνα για το πώς θα κινηθεί φέτος

Θανάσης Λιβιτσάνης: Στην Ιθάκη δεν υπήρχε η περιφέρειαΘανάσης Λιβιτσάνης: Στην Ιθάκη δεν υπήρχε η περιφέρεια

Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Θανάσης Λιβιτσάνης, μίλησε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η  Θέα». Ο κος Λιβιτσάνης έκανε αρχικά μια μικρή αναφορά για το πώς ήταν το Πάσχα στην Ιθάκη