Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Διονύσης Καππάτος: Υπάρχει ένα τεράστιο κύκλωμα διακίνησης ζώων

Διονύσης Καππάτος: Υπάρχει ένα τεράστιο κύκλωμα διακίνησης ζώων

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο εκπρόσωπος του συλλόγου ζωόφιλων του Δήμου Κεφαλονιάς «ΝΤΟΡΙΣ», Διονύσης Καππάτος.


Μετά την είδηση, ότι πιάστηκαν στο λιμάνι της Πάτρας βαν τα οποία είχαν μέσα ζώα συντροφιάς και τα οποία προορίζονταν για το εξωτερικό. Μια υπόθεση αγοραπωλησίας παράνομη.

Μίλησε για το καταφύγιο της Κεφαλονιάς και για τα ζώα που φιλοξενούνται στην συγκεκριμένη δομή και η συζήτηση συνεχίστηκε με ερωτηματικά για όλους εκείνους που προσφέρουν τις «υπηρεσίες» τους παρανόμως για δικό τους όφελος.

Μια συζήτηση πολύ ενδιαφέρουσα με πολλές αποκαλύψεις.

Ακούστε την εκπομπή

 

Related Post

Σωτήρης Κουρής: «Η Περιφερειακή Αρχή προσπαθεί να λύσει ένα μεγάλο πρόβλημα των νησιών»Σωτήρης Κουρής: «Η Περιφερειακή Αρχή προσπαθεί να λύσει ένα μεγάλο πρόβλημα των νησιών»

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης Υπαίθρου Σωτήρης Κουρής, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με σκοπό να εκφράσει την άποψή του για το φλέγον ζήτημα της ΕΔΑΚΙ

Γιώργος Χριστοδουλάκης: «Βαρέθηκα να περιμένω τον δεύτερο»Γιώργος Χριστοδουλάκης: «Βαρέθηκα να περιμένω τον δεύτερο»

Ο παθολόγος του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς Γιώργος Χριστοδουλάκης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», μετά την γνωστοποίηση της παραίτησής του για να μιλήσει για αυτήν, αλλά και για

Διονύσης Στανίτσας: «Μεγάλο πρόβλημα η ασάφεια με τα Λιμενικά Ταμεία»Διονύσης Στανίτσας: «Μεγάλο πρόβλημα η ασάφεια με τα Λιμενικά Ταμεία»

Ο Δήμαρχος Ιθάκης Διονύσης Στανίτσας φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θεά» και στον Δημήτρη Αλοΐζο  προκειμένου να δώσει μια ενημέρωση σχετικά με το νησί και τα όσα συμβαίνουν