Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Κώστας Γρηγορόπουλος: Έρχονται αστυνομικοί και φεύγουν. Χρειαζόμαστε ενίσχυση

Κώστας Γρηγορόπουλος: Έρχονται αστυνομικοί και φεύγουν. Χρειαζόμαστε ενίσχυση

Ο πρόεδρος της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Κεφαλονιάς και Ιθάκης, Κώστας Γρηγορόπουλος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η θέα”.

“Μεγάλες ελλέιψεις που διατρανώνονται κάθε καλοκαίρι” ήταν τα αρχικά του λόγια και συγκεκριμένα τόνισε ότι φέτος το καλοκαίρι λόγω της τουριστικής κίνησης οι ανάγκες θα είνια ιδιαίτερα αυξημένες.

Το προσωπικό στην Κεφαλονιά είναι 110 άτομα, αριθμός που δεν καλύπτει τις ανάγκες, αν και το έργο της αστυνομίας είναι αξιοσέβαστο. Αναφέρθηκε στους δόκιμους, αλλά επισήμανε ότι είναι μια περιστασιακή λύση, καθώς μόλις τελειώσει η “πρακτική ” τους φέυγουν.

Ανέφερε και κάτι… απίστευτο. Ότι οι αστυνομικοί σταθμοί από Αγ. Ευφημία μέχρι Πόρο απαρυθμούν μόλις 11 άτομα.

Related Post

Σιμωτάς (Αρκείσιος): «Δεν φταίει η μουσική. Ο κόσμος δεν έχει χρήματα»Σιμωτάς (Αρκείσιος): «Δεν φταίει η μουσική. Ο κόσμος δεν έχει χρήματα»

O πρόεδρος του Σωματείου Επισιτιστικών Επαγγελμάτων «Ο Αρκείσιος» Μάκης Σιμωτάς, φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5 και μίλησε για την επανεκκίνηση του κλάδου τους και εκφράζοντας την ανησυχία του για το τι

Σταύρος Σπαθής: «Καταγράφουμε τα προβλήματα και δίνουμε λύσεις. Είναι θέμα θέλησης»Σταύρος Σπαθής: «Καταγράφουμε τα προβλήματα και δίνουμε λύσεις. Είναι θέμα θέλησης»

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ  Σταύρος Σπαθής φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» για μια ενημέρωση των όσων γίνονται το τελευταίο διάστημα από την ΔΕΥΑΚ και όχι μόνο. Έδωσε

Διονύσης Μινέτος: Ζητάμε τον κόσμο να μας εμπιστευτεί, δεν θα απογοητεύσουμε κανέναν!Διονύσης Μινέτος: Ζητάμε τον κόσμο να μας εμπιστευτεί, δεν θα απογοητεύσουμε κανέναν!

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος Διονύσης Μινέτος εν’ όψει του δεύτερου γύρου των δημοτικών εκλογών. Αρχικά ευχαρίστησε τον κόσμο που τον ψήφισε και το