Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Αντιπαράθεση Ανουσάκη- Ρουχωτά για τα χρέη της ΔΕΥΑΚ

Αντιπαράθεση Ανουσάκη- Ρουχωτά για τα χρέη της ΔΕΥΑΚ

Αντιπαράθεση Ανουσάκη- Ρουχωτά για τα χρέη της ΔΕΥΑΚ post thumbnail image

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο επικεφαλής της Ενωμένης Τετράπολης Βασίλης Ρουχωτάς.

Αντικείμενο της συζήτησης , τα χρέη της ΔΕΥΑΚ και η παράθεση εγγράφων- μελετών από τους ορκωτούς λογιστές.

Μια υπόθεση που έχει ξεκινήσει εδώ και 8 χρόνια και με βάση τη μελέτη και μετά από 3 λύσεις που προτάθηκαν για τα χρέη αποφασίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο η λύση της ανακεφαλαιοποίησης κάτι που θεωρεί ο κος Ρουχωτάς ότι είναι λάθος.

Σε δεύτερο χρόνο (μια μέρα αργότερα), ο κος Ανουσάκης (πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ) θέλησε να δώσει απαντήσεις σε όσα ακούστηκαν από τον κο Ρουχωτά. Εξήγησε για μια ακόμα φορά πως ακριβώς έγιναν τα πράγματα και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους η λύση της ανακεφαλαιοποίησης είναι η καλύτερη από οποιαδήποτε άλλη.

Ακούστε και τον κο Ρουχωτά και τον κο Ανουσάκη.

Related Post

Πολυχρόνης Δενδρινός: «Μετά από πολλά χρόνια γίνονται έργα στην περιοχή μας από το Λιμενικό Ταμείο»Πολυχρόνης Δενδρινός: «Μετά από πολλά χρόνια γίνονται έργα στην περιοχή μας από το Λιμενικό Ταμείο»

Ο δημοτικός σύμβουλος Σάμης και τέως πρόεδρος του Φισκάρδου Πολυχρόνης Δενδρινός, φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5 και αναφέρθηκε στα έργα που εκτελούνται στην περιοχή του από το Λιμενικό Ταμείο. «Στο λιμάνι,

Λευτέρης Κρητικός: «Ανάγκη να εκφραστεί το ΚΙΝ.ΑΛ στην τοπική κοινωνία»Λευτέρης Κρητικός: «Ανάγκη να εκφραστεί το ΚΙΝ.ΑΛ στην τοπική κοινωνία»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε ο νέος Γραμματέας του ΚΙΝ.ΑΛ Κεφαλονιάς και Ιθάκης, Λευτέρης Κρητικός. Ο κος Κρητικός στην τοποθέτηση του αρχικά διευκρίνισε ότι είναι γραμματέας –

Συζήτηση εφ όλης της ύλης για το Ληξούρι από τους Πετράτο, Μεσσάρη και ΛουκέρηΣυζήτηση εφ όλης της ύλης για το Ληξούρι από τους Πετράτο, Μεσσάρη και Λουκέρη

Υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους από το Ληξούρι φιλοξένησε η εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Οι τρεις υποψήφιοι ήταν οι εξής: ο κος Μεσσάρης Δημήτρης, ο κος Βαγγέλης Λουκέρης και ο