Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Αντιπαράθεση Ανουσάκη- Ρουχωτά για τα χρέη της ΔΕΥΑΚ

Αντιπαράθεση Ανουσάκη- Ρουχωτά για τα χρέη της ΔΕΥΑΚ

Αντιπαράθεση Ανουσάκη- Ρουχωτά για τα χρέη της ΔΕΥΑΚ post thumbnail image

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο επικεφαλής της Ενωμένης Τετράπολης Βασίλης Ρουχωτάς.

Αντικείμενο της συζήτησης , τα χρέη της ΔΕΥΑΚ και η παράθεση εγγράφων- μελετών από τους ορκωτούς λογιστές.

Μια υπόθεση που έχει ξεκινήσει εδώ και 8 χρόνια και με βάση τη μελέτη και μετά από 3 λύσεις που προτάθηκαν για τα χρέη αποφασίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο η λύση της ανακεφαλαιοποίησης κάτι που θεωρεί ο κος Ρουχωτάς ότι είναι λάθος.

Σε δεύτερο χρόνο (μια μέρα αργότερα), ο κος Ανουσάκης (πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ) θέλησε να δώσει απαντήσεις σε όσα ακούστηκαν από τον κο Ρουχωτά. Εξήγησε για μια ακόμα φορά πως ακριβώς έγιναν τα πράγματα και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους η λύση της ανακεφαλαιοποίησης είναι η καλύτερη από οποιαδήποτε άλλη.

Ακούστε και τον κο Ρουχωτά και τον κο Ανουσάκη.

Related Post

Αλέξανδρος Αλεξάκης: «Δυστυχώς δεν θα επιδοτηθούν όλοι. Προσπαθούμε για περισσότερους»Αλέξανδρος Αλεξάκης: «Δυστυχώς δεν θα επιδοτηθούν όλοι. Προσπαθούμε για περισσότερους»

Ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας και Ανταγωνιστικότητας  Αλέξανδρος Αλεξάκης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» προκειμένου να δώσει πληροφορίες για το πρόγραμμα της ενίσχυσης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Η ευχάριστη είδηση

Θεόδωρος Γαλιατσάτος: Έχουμε την εκτίμηση ότι βοηθήσαμε τον τόπο και θέλουμε να συνεχίσουμεΘεόδωρος Γαλιατσάτος: Έχουμε την εκτίμηση ότι βοηθήσαμε τον τόπο και θέλουμε να συνεχίσουμε

Ο περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων και υποψήφιος ξανά για τον περιφερειακό θώκο  Θεόδωρος Γαλιατσάτος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Επειδή ο χρόνος που είχε στην διάθεσή του δεν

Σπύρος Γαλιατσάτος: «Η περιφερειακή αρχή Κράτσα, επέστρεψε τον τουρισμό στον Μεσαίωνα»Σπύρος Γαλιατσάτος: «Η περιφερειακή αρχή Κράτσα, επέστρεψε τον τουρισμό στον Μεσαίωνα»

Μετά την ανακοίνωσή του ότι τελικά δεν διακόπτεται η επιδοτούμενη γραμμή Κέρκυρα- Λευκάδα- Κεφαλονιά- Ζάκυνθος, ο τέως αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Σπύρος Γαλιατσάτος φιλοξενήθηκε και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα»