Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Δέσποινα Λάσκαρη: Μια νέα, πολλά υποσχόμενη υποψήφια του Θεόφιλου

Δέσποινα Λάσκαρη: Μια νέα, πολλά υποσχόμενη υποψήφια του Θεόφιλου

Δέσποινα Λάσκαρη: Μια νέα, πολλά υποσχόμενη υποψήφια του Θεόφιλου post thumbnail image

Ένας νέος άνθρωπος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Για πρώτη φορά στον πολιτικό στίβο η Δέσποινα Λάσκαρη, υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την  παράταξη «Δημοτική Συμπολιτεία».

Όπως και άλλοι υποψήφιοι, έτσι και η Δέσποινα αποφάσισε να ασχοληθεί με το πολιτικό κομμάτι και συγκεκριμένα της τοπικής αυτοδιοίκησης. Επισήμανε, ότι επέλεξε την παράταξη του Θεόφιλου Μιχαλάτου γιατί ένιωσε ότι απέναντί της έχει έναν άνθρωπο που είναι ανοιχτός σε ιδέες και πάνω απ’ όλα θα ακούσει τον καθένα σε ότι έχει να του πει.

Τα προβλήματα της καθημερινότητας σε πρώτο πλάνο και προτεραιότητα. Η καθημερινότητα σε συνδυασμό με τον τουρισμό, ένα πρόβλημα που η Δέσποινα πιστεύει ότι υπάρχουν τόσοι τρόποι να λύσεις προβλήματα, χωρίς να είναι ιδιαίτερα δαπανηρές οι λύσεις.

Και το κομμάτι του πολιτισμού, αφορά το νέο κόσμο του νησιού και του πολιτισμού με την ευρεία έννοια.

Θέλει μια πολιτισμένη προεκλογική περίοδο και να κρατηθεί ο πήχης ψηλά. Ζητάει από τον κόσμο να είναι κοντά στους νέους γιατί όλοι το αξίζουν και όλοι μπορούν να προσπαθήσουν και να δώσουν στον τόπο τους.

Related Post

Μιχάλης Γάκης: «Δεν μπορεί ο Δήμαρχος μέσα σε 3 μέρες να αλλάζει δύο φορές γνώμη»Μιχάλης Γάκης: «Δεν μπορεί ο Δήμαρχος μέσα σε 3 μέρες να αλλάζει δύο φορές γνώμη»

Ο επικεφαλής της παράταξης «Ανεξάρτητη Δύναμη» του Δήμου Σάμης Μιχάλης Γάκης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», με αφορμή το δημοτικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε στην Σάμη αλλά ποτέ

Σπύρος Σαμούρης: Πάλι μπλέξαμε με καταγγελίες και αηδίεςΣπύρος Σαμούρης: Πάλι μπλέξαμε με καταγγελίες και αηδίες

Ο Σπύρος Σαμούρης, ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης “Ενωμένη Τετράπολις”, παίρνοντας αφορμή από τα όσα είπε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, Νίκος Ανουσάκης στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα” την

Στάμω Γαλιατσάτου: «Τα παιδιά έγιναν οι δάσκαλοι μας»Στάμω Γαλιατσάτου: «Τα παιδιά έγιναν οι δάσκαλοι μας»

Η καθηγήτρια αγγλικών και ιδιοκτήτρια του φροντιστηρίου Students World Στάμω Γαλιατσάτου, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Αφορμή στάθηκε ένα άρθρο της που δημοσιεύθηκε σε αρκετά sites και