Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Συζήτηση εφ όλης της ύλης για το Ληξούρι από τους Πετράτο, Μεσσάρη και Λουκέρη

Συζήτηση εφ όλης της ύλης για το Ληξούρι από τους Πετράτο, Μεσσάρη και Λουκέρη

Συζήτηση εφ όλης της ύλης για το Ληξούρι από τους Πετράτο, Μεσσάρη και Λουκέρη post thumbnail image

Υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους από το Ληξούρι φιλοξένησε η εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Οι τρεις υποψήφιοι ήταν οι εξής: ο κος Μεσσάρης Δημήτρης, ο κος Βαγγέλης Λουκέρης και ο κος Πετράτος Κώστας από τις παρατάξεις του κου Κατσιβέλη, του κου Ρουχωτά και του κου Αραβαντινού αντίστοιχα.

Η πρώτη ερώτηση είχε να κάνει με την επιλογή της παράταξης με την οποία είναι υποψήφιοι. Ο κος Μεσσάρης απάντησε πως όλοι όσοι συμμετέχουν είναι ικανοί και έχει δημιουργηθεί μια πολύ καλή ομάδα και έχει την δυνατότητα να κάνει πράγματα. Χαρακτηριστικά ανέφερε πως : «Στόχος είναι να βοηθηθεί ο τόπος».

Ο κος Λουκέρης από την πλευρά του σημείωσε πως διάλεξε τον κο Ρουχωτά καθώς υπάρχουν 3 στοιχεία που τον διακρίνουν και αυτά είναι η εντιμότητα, η ειλικρίνεια και η ικανότητα ενώ έχουν και πολλά σχέδια προς υλοποίηση σε περίπτωση που εκλεγούν.

«Ο Διονύσης Αραβαντινός είναι ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας» ανέφερε ο κος Πετράτος, απαντώντας στο ίδιο ερώτημα και πρόσθεσε πώς ο επικεφαλής έχει και όραμα και στόχους και έχει αποδείξει ότι ξέρει να αγωνίζεται.

Τα σχολεία, τα κτίρια, το οδικό δίκτυο και μια σειρά από έργα που έπρεπε να γίνουν μετά τους σεισμούς συζητήθηκαν εκτενώς με βολές από τους Λουκέρη και Πετράτο προς τον κο Μεσσάρη, που προσπαθούσε να εξηγήσει ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα όσο φαντάζονται κάποιοι με τους δύο προαναφερθέντες να αναζητούν πολιτικές ευθύνες και με τον κο Πετράτο μάλιστα να αποδίδει τις ευθύνες στον Αλέξανδρο Παρίση και να σημειώνει πως η Παλική τα τελευταία 9 χρόνια έχει μετατραπεί σε ένα μικρό χωριό.

Στο τέλος ένας – ένας οι υποψήφιοι παρέθεσαν το πρόγραμμα των παρατάξεών τους. Όλοι έχουν σαν προτεραιότητα τα κτίρια και το να βοηθήσουν ώστε η ζωή των πολιτών να καλυτερεύσει.

Πριν κλείσει η κουβέντα που είχε και αρκετές στιγμές έντασης οι υποψήφιοι εξέθεσαν τους λόγους που πρέπει κάποιος να ψηφίσει την κάθε παράταξη.

Related Post

Κωστής Αντωνάτος: «Στον αθλητισμό η διάρκεια κερδίζει την στιγμή»Κωστής Αντωνάτος: «Στον αθλητισμό η διάρκεια κερδίζει την στιγμή»

Αθλητής του τένις, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και γενικά ένας άνθρωπος του αθλητισμού. Ο λόγος για τον Κωστή  Αντωνάτο, που φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Παίξε μπαλίτσα», σε μια συζήτηση για τον αθλητισμό της

Νίκος Φρατζής: «Η επιτροπή θα βοηθήσει στην επικοινωνία δήμου και πολιτών – Πολιτική απόφαση η διάλυση της ΚΕΔΗΚΕ»Νίκος Φρατζής: «Η επιτροπή θα βοηθήσει στην επικοινωνία δήμου και πολιτών – Πολιτική απόφαση η διάλυση της ΚΕΔΗΚΕ»

Ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αργοστολίου Νίκος Φραντζής, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με αφορμή την ανοιχτή πρόσκληση που εξέδωσε με σκοπό την συγκρότηση επιτροπής διαβούλευσης. Ο

Αλέκος Καλαφάτης: «Πρέπει  να δημιουργηθεί ένα καλύτερο κράτος για όλους»Αλέκος Καλαφάτης: «Πρέπει  να δημιουργηθεί ένα καλύτερο κράτος για όλους»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο τέως υφυπουργός Ανάπτυξης Αλέκος Καλαφάτης, σε μια συζήτηση που περιελάμβανε θέματα αμιγώς πολιτικά, κάνοντας  ανάλυση όλων. «Συντελούνται αλλαγές σε πολιτικό επίπεδο»