Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Συζήτηση εφ όλης της ύλης για το Ληξούρι από τους Πετράτο, Μεσσάρη και Λουκέρη

Συζήτηση εφ όλης της ύλης για το Ληξούρι από τους Πετράτο, Μεσσάρη και Λουκέρη

Συζήτηση εφ όλης της ύλης για το Ληξούρι από τους Πετράτο, Μεσσάρη και Λουκέρη post thumbnail image

Υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους από το Ληξούρι φιλοξένησε η εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Οι τρεις υποψήφιοι ήταν οι εξής: ο κος Μεσσάρης Δημήτρης, ο κος Βαγγέλης Λουκέρης και ο κος Πετράτος Κώστας από τις παρατάξεις του κου Κατσιβέλη, του κου Ρουχωτά και του κου Αραβαντινού αντίστοιχα.

Η πρώτη ερώτηση είχε να κάνει με την επιλογή της παράταξης με την οποία είναι υποψήφιοι. Ο κος Μεσσάρης απάντησε πως όλοι όσοι συμμετέχουν είναι ικανοί και έχει δημιουργηθεί μια πολύ καλή ομάδα και έχει την δυνατότητα να κάνει πράγματα. Χαρακτηριστικά ανέφερε πως : «Στόχος είναι να βοηθηθεί ο τόπος».

Ο κος Λουκέρης από την πλευρά του σημείωσε πως διάλεξε τον κο Ρουχωτά καθώς υπάρχουν 3 στοιχεία που τον διακρίνουν και αυτά είναι η εντιμότητα, η ειλικρίνεια και η ικανότητα ενώ έχουν και πολλά σχέδια προς υλοποίηση σε περίπτωση που εκλεγούν.

«Ο Διονύσης Αραβαντινός είναι ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας» ανέφερε ο κος Πετράτος, απαντώντας στο ίδιο ερώτημα και πρόσθεσε πώς ο επικεφαλής έχει και όραμα και στόχους και έχει αποδείξει ότι ξέρει να αγωνίζεται.

Τα σχολεία, τα κτίρια, το οδικό δίκτυο και μια σειρά από έργα που έπρεπε να γίνουν μετά τους σεισμούς συζητήθηκαν εκτενώς με βολές από τους Λουκέρη και Πετράτο προς τον κο Μεσσάρη, που προσπαθούσε να εξηγήσει ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα όσο φαντάζονται κάποιοι με τους δύο προαναφερθέντες να αναζητούν πολιτικές ευθύνες και με τον κο Πετράτο μάλιστα να αποδίδει τις ευθύνες στον Αλέξανδρο Παρίση και να σημειώνει πως η Παλική τα τελευταία 9 χρόνια έχει μετατραπεί σε ένα μικρό χωριό.

Στο τέλος ένας – ένας οι υποψήφιοι παρέθεσαν το πρόγραμμα των παρατάξεών τους. Όλοι έχουν σαν προτεραιότητα τα κτίρια και το να βοηθήσουν ώστε η ζωή των πολιτών να καλυτερεύσει.

Πριν κλείσει η κουβέντα που είχε και αρκετές στιγμές έντασης οι υποψήφιοι εξέθεσαν τους λόγους που πρέπει κάποιος να ψηφίσει την κάθε παράταξη.

Related Post

Μπατιστάτος, Παπαθεοδωρόπουλος και Σπαθής για το αύριο του δήμουΜπατιστάτος, Παπαθεοδωρόπουλος και Σπαθής για το αύριο του δήμου

Σε μια έκτακτη εκπομπή την Κυριακή 19 Μαΐου, στο στούντιο του Cosmos 96,5 φιλοξενήθηκαν εκπρόσωποι τριών διαφορετικών παρατάξεων. Οι κύριοι Αριστοτέλης Μπατιστάτος από την παράταξη «Επόμενη Μέρα», ο Τάσος Παπαθεοδωρόπουλος

Δημήτρης Δημουλιός: «Μέσα στον Ιανουάριο οι εμβολιασμοί στο Μαντζαβινάτειο»Δημήτρης Δημουλιός: «Μέσα στον Ιανουάριο οι εμβολιασμοί στο Μαντζαβινάτειο»

Ο Αναπληρωτής Διοικητής του Μαντζαβινάτειου Νοσοκομείου Ληξουρίου  Δημήτρης Δημουλιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» για να ενημερώσει σχετικά με τον διαγωνισμό για την προμήθεια ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού για

Παναγής Δρακουλόγκωνας: Τι απαντά για τα σπήλαια και τον Μύρτο. Τι έργα εκτελούνται σε Έρισο και ΠύλαροΠαναγής Δρακουλόγκωνας: Τι απαντά για τα σπήλαια και τον Μύρτο. Τι έργα εκτελούνται σε Έρισο και Πύλαρο

Ο Περιφερειακός σύμβουλος και νομικός σύμβουλος του Δημάρχου Σάμης, Παναγής Δρακουλόγκωνας φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5  και ενημέρωσε για την κατάσταση που επικρατεί στον Δήμο Σάμης, για την λειτουργία των σπηλαίων