Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Συζήτηση εφ όλης της ύλης για το Ληξούρι από τους Πετράτο, Μεσσάρη και Λουκέρη

Συζήτηση εφ όλης της ύλης για το Ληξούρι από τους Πετράτο, Μεσσάρη και Λουκέρη

Συζήτηση εφ όλης της ύλης για το Ληξούρι από τους Πετράτο, Μεσσάρη και Λουκέρη post thumbnail image

Υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους από το Ληξούρι φιλοξένησε η εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Οι τρεις υποψήφιοι ήταν οι εξής: ο κος Μεσσάρης Δημήτρης, ο κος Βαγγέλης Λουκέρης και ο κος Πετράτος Κώστας από τις παρατάξεις του κου Κατσιβέλη, του κου Ρουχωτά και του κου Αραβαντινού αντίστοιχα.

Η πρώτη ερώτηση είχε να κάνει με την επιλογή της παράταξης με την οποία είναι υποψήφιοι. Ο κος Μεσσάρης απάντησε πως όλοι όσοι συμμετέχουν είναι ικανοί και έχει δημιουργηθεί μια πολύ καλή ομάδα και έχει την δυνατότητα να κάνει πράγματα. Χαρακτηριστικά ανέφερε πως : «Στόχος είναι να βοηθηθεί ο τόπος».

Ο κος Λουκέρης από την πλευρά του σημείωσε πως διάλεξε τον κο Ρουχωτά καθώς υπάρχουν 3 στοιχεία που τον διακρίνουν και αυτά είναι η εντιμότητα, η ειλικρίνεια και η ικανότητα ενώ έχουν και πολλά σχέδια προς υλοποίηση σε περίπτωση που εκλεγούν.

«Ο Διονύσης Αραβαντινός είναι ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας» ανέφερε ο κος Πετράτος, απαντώντας στο ίδιο ερώτημα και πρόσθεσε πώς ο επικεφαλής έχει και όραμα και στόχους και έχει αποδείξει ότι ξέρει να αγωνίζεται.

Τα σχολεία, τα κτίρια, το οδικό δίκτυο και μια σειρά από έργα που έπρεπε να γίνουν μετά τους σεισμούς συζητήθηκαν εκτενώς με βολές από τους Λουκέρη και Πετράτο προς τον κο Μεσσάρη, που προσπαθούσε να εξηγήσει ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα όσο φαντάζονται κάποιοι με τους δύο προαναφερθέντες να αναζητούν πολιτικές ευθύνες και με τον κο Πετράτο μάλιστα να αποδίδει τις ευθύνες στον Αλέξανδρο Παρίση και να σημειώνει πως η Παλική τα τελευταία 9 χρόνια έχει μετατραπεί σε ένα μικρό χωριό.

Στο τέλος ένας – ένας οι υποψήφιοι παρέθεσαν το πρόγραμμα των παρατάξεών τους. Όλοι έχουν σαν προτεραιότητα τα κτίρια και το να βοηθήσουν ώστε η ζωή των πολιτών να καλυτερεύσει.

Πριν κλείσει η κουβέντα που είχε και αρκετές στιγμές έντασης οι υποψήφιοι εξέθεσαν τους λόγους που πρέπει κάποιος να ψηφίσει την κάθε παράταξη.

Related Post

Παναγής Καππάτος: “Εξετάζεται η απόσπαση γιατρών προς την Κεφαλονιά”Παναγής Καππάτος: “Εξετάζεται η απόσπαση γιατρών προς την Κεφαλονιά”

Ο βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης  Παναγής Καππάτος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», σε μια πρώτη εμφάνιση μετά την εκλογή του και με σκοπό να ενημερώσει ποιες ενέργειες

Νίκος Βαλλιανάτος: Δεν με ενδιαφέρουν τα αυτοδιοικητικά!Νίκος Βαλλιανάτος: Δεν με ενδιαφέρουν τα αυτοδιοικητικά!

Μετά τα καινούργια δημοσιεύματα, που θέλουν ξανά τον Νίκο Βαλλιανάτο ως υποψήφιο για την δημαρχεία στην Κεφαλονιά, η εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα” επικοινώνησε μαζί του και ο κος

Σιμωτάς (Αρκείσιος): «Δεν φταίει η μουσική. Ο κόσμος δεν έχει χρήματα»Σιμωτάς (Αρκείσιος): «Δεν φταίει η μουσική. Ο κόσμος δεν έχει χρήματα»

O πρόεδρος του Σωματείου Επισιτιστικών Επαγγελμάτων «Ο Αρκείσιος» Μάκης Σιμωτάς, φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5 και μίλησε για την επανεκκίνηση του κλάδου τους και εκφράζοντας την ανησυχία του για το τι