Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Συζήτηση εφ όλης της ύλης για το Ληξούρι από τους Πετράτο, Μεσσάρη και Λουκέρη

Συζήτηση εφ όλης της ύλης για το Ληξούρι από τους Πετράτο, Μεσσάρη και Λουκέρη

Συζήτηση εφ όλης της ύλης για το Ληξούρι από τους Πετράτο, Μεσσάρη και Λουκέρη post thumbnail image

Υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους από το Ληξούρι φιλοξένησε η εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Οι τρεις υποψήφιοι ήταν οι εξής: ο κος Μεσσάρης Δημήτρης, ο κος Βαγγέλης Λουκέρης και ο κος Πετράτος Κώστας από τις παρατάξεις του κου Κατσιβέλη, του κου Ρουχωτά και του κου Αραβαντινού αντίστοιχα.

Η πρώτη ερώτηση είχε να κάνει με την επιλογή της παράταξης με την οποία είναι υποψήφιοι. Ο κος Μεσσάρης απάντησε πως όλοι όσοι συμμετέχουν είναι ικανοί και έχει δημιουργηθεί μια πολύ καλή ομάδα και έχει την δυνατότητα να κάνει πράγματα. Χαρακτηριστικά ανέφερε πως : «Στόχος είναι να βοηθηθεί ο τόπος».

Ο κος Λουκέρης από την πλευρά του σημείωσε πως διάλεξε τον κο Ρουχωτά καθώς υπάρχουν 3 στοιχεία που τον διακρίνουν και αυτά είναι η εντιμότητα, η ειλικρίνεια και η ικανότητα ενώ έχουν και πολλά σχέδια προς υλοποίηση σε περίπτωση που εκλεγούν.

«Ο Διονύσης Αραβαντινός είναι ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας» ανέφερε ο κος Πετράτος, απαντώντας στο ίδιο ερώτημα και πρόσθεσε πώς ο επικεφαλής έχει και όραμα και στόχους και έχει αποδείξει ότι ξέρει να αγωνίζεται.

Τα σχολεία, τα κτίρια, το οδικό δίκτυο και μια σειρά από έργα που έπρεπε να γίνουν μετά τους σεισμούς συζητήθηκαν εκτενώς με βολές από τους Λουκέρη και Πετράτο προς τον κο Μεσσάρη, που προσπαθούσε να εξηγήσει ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα όσο φαντάζονται κάποιοι με τους δύο προαναφερθέντες να αναζητούν πολιτικές ευθύνες και με τον κο Πετράτο μάλιστα να αποδίδει τις ευθύνες στον Αλέξανδρο Παρίση και να σημειώνει πως η Παλική τα τελευταία 9 χρόνια έχει μετατραπεί σε ένα μικρό χωριό.

Στο τέλος ένας – ένας οι υποψήφιοι παρέθεσαν το πρόγραμμα των παρατάξεών τους. Όλοι έχουν σαν προτεραιότητα τα κτίρια και το να βοηθήσουν ώστε η ζωή των πολιτών να καλυτερεύσει.

Πριν κλείσει η κουβέντα που είχε και αρκετές στιγμές έντασης οι υποψήφιοι εξέθεσαν τους λόγους που πρέπει κάποιος να ψηφίσει την κάθε παράταξη.

Related Post

Νίκος Κουρκουμέλης: Εδώ και 9 χρόνια η δημοτική αρχή μας περιπαίζειΝίκος Κουρκουμέλης: Εδώ και 9 χρόνια η δημοτική αρχή μας περιπαίζει

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Δημοτική Συμπολιτεία» Νίκος Κουρκουμέλης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Ο κος Κουρκουμέλης δεν είναι η πρώτη φορά που ασχολείται με

Θανάσης Λιβιτσάνης: «Χαμηλά επίπεδα στον τουρισμό – Επαρκής η στελέχωση στο κέντρο υγείας»Θανάσης Λιβιτσάνης: «Χαμηλά επίπεδα στον τουρισμό – Επαρκής η στελέχωση στο κέντρο υγείας»

O έπαρχος Ιθάκης Θανάσης Λιβιτσάνης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», για μια ενημέρωση σε σχέση με ότι συμβαίνει στην Ιθάκη το τελευταίο διάστημα. Ήρεμη χαρακτήρισε ο έπαρχος

Βάσω Βουτσινά: « Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η έλλειψη προσωπικού – Έχουν αναφερθεί μέχρι και επιθέσεις»Βάσω Βουτσινά: « Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η έλλειψη προσωπικού – Έχουν αναφερθεί μέχρι και επιθέσεις»

Με αφορμή την ανακοίνωση του Σωματείου εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς, η πρόεδρος Βάσω Βουτσινά, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», με σκοπό να αναφέρει εκ νέου τα