Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Ηλίας Παρίσης: Με την απλή αναλογική δεν θα κλέβονται οι ψήφοι

Ηλίας Παρίσης: Με την απλή αναλογική δεν θα κλέβονται οι ψήφοι

Στην τελευταία από παραταξιακής άποψης εκπομπή, σε σχέση με το σχέδιο νόμου “Κλεισθένης”, στο στούντιο του cosmos96,5  φιλοξενήθηκε ο επικεφαλής της παράταξης ΦΙΚΟ,  Ηλίας Παρίσης.

Μια λεπτομερής ανάλυση του τι ακριβώς περιέχει το νομοσχέδιο και σε ποια κομμάτια συμφωνεί η παράταξη και σε ποια διαφωνεί.

Συζητήθηκε η υγεία εκτενώς, μιας και τα σοβαρά θέματα των ημερών σχετίζονται με την υγεία (ΚΥ Σάμης, κινητοποίηση στο ΓΝΚ).

Λόγω της ιδιότητάς του ο Ηλίας Παρίσης αναφέρθηκε και στο θέμα των δύο ελλήνων στρατιωτικών, που κρατόνται στις φυλακές της Ανδριανούπολης.

Ακούστε τον επικεφαλής των ΦΙΚΟ.

 

Related Post

Ο Θεόδωρος Γαλιατσάτος για την κατάργηση της επιδότησης της αεροπορικής γραμμής του ΙονίουΟ Θεόδωρος Γαλιατσάτος για την κατάργηση της επιδότησης της αεροπορικής γραμμής του Ιονίου

Στον Δημήτρη Αλοΐζο και την εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο τέως περιφερειάρχης και επικεφαλής της ΑΝΑΣΑ Θεόδωρος Γαλιατσάτος. Ο κος Γαλιατσάτος βρέθηκε στην Ζάκυνθο για να

Ο Γιάννης Βαρούχας δίνει τις απαραίτητες εξηγήσεις όπου χρειάζεται…Ο Γιάννης Βαρούχας δίνει τις απαραίτητες εξηγήσεις όπου χρειάζεται…

Καλεσμένος στο στούντιο του Cosmos96,5 ήταν ο Γιάννης Βαρούχας, ο επιστημονικός συνεργάτης της Αφροδίτης Θεοπεφτάτου και θέλησε να απαντήσει σε όλες τις… ερωτήσεις που του έχουν τεθεί κατά καιρούς.