Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Σταύρος Τραυλός και Σωτήρης Κουρής μαζί για ένα δυνατό Ιόνιο

Σταύρος Τραυλός και Σωτήρης Κουρής μαζί για ένα δυνατό Ιόνιο

Σταύρος Τραυλός και Σωτήρης Κουρής μαζί για ένα δυνατό Ιόνιο post thumbnail image

Οι περιφερειακοί σύμβουλοι Σταύρος Τραυλό και Σωτήρης Κουρής, φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή «Στα  Υπόγεια είναι η Θέα»  για μια τελευταία προεκλογική εμφάνιση πριν την μεγάλη περιφερειακή μάχη της Κυριακής.

Στον λίγο χρόνο που είχαν ευχαρίστησαν κατ’ αρχάς τον κόσμο που τους στήριξε, παραδέχτηκαν ότι ο αγώνας και όλη η διαδρομή ήταν ωραία και είναι περήφανοι που κατάφεραν να κοντράρουν στα ίσα την νυν περιφερειακή αρχή.

Ο κος Σταύρος Τραυλός  ανέφερε ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα  αλλά θεωρεί ότι η παράταξή του θα είναι νικήτρια. «Έχουμε μιλήσει με τον κόσμο και βλέπουμε ότι θέλει και αλλαγή στα τοπικά και στα εθνικά. Ο κόσμος πρέπει να ψηφίσει».

Ο κος Σωτήρης Κουρής  τόνισε ότι «το διακύβευμα είναι να πάει ο κόσμος να ψηφίσει. Η ψήφος δίνει την ευκαιρία σε άτομα να αναδειχθούν και να αποδείξουν τι αξίζουν. Έχουμε πρόγραμμα και προϋποθέσεις, όραμα και όρεξη, να μας δείξουν εμπιστοσύνη».

Τέλος, ανέφεραν μερικές από τις προτεραιότητές τους για διάφορες περιοχές της Κεφαλονιάς ενώ έκριναν και το έργο του νυν περιφερειάρχη ως ελλιπές. Εξήγησαν επίσης ότι αυτή την Κυριακή επιλέγουμε περιφερειάρχη και δεν υπάρχει σταυροδοσία.


Related Post

Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών: «Τα θύματα αισθάνονται ενοχή, ντροπή… Μιλούν την στιγμή που βρίσκουν το κουράγιο»Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών: «Τα θύματα αισθάνονται ενοχή, ντροπή… Μιλούν την στιγμή που βρίσκουν το κουράγιο»

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησαν στον Cosmos 96,5 και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» οι εργαζόμενες στο Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Κεφαλονιάς με αφορμή τα περιστατικά κακοποίησης το τελευταίο

Χρήστος Κοκκόλης: «Ή θα ζήσουμε μονιασμένοι ή χωρίς νερό»Χρήστος Κοκκόλης: «Ή θα ζήσουμε μονιασμένοι ή χωρίς νερό»

Ο πρόεδρος της Άσσου Χρήστος Κοκκόλης φιλοξενήθηκε στον COSMOS 96,5  με αφορμή τα προβλήματα που έχουν προκληθεί με την εγκατάσταση της αφαλάτωσης του χωριού. Τις τελευταίες μέρες έχει υπάρξει μια

Αφροδίτη Θεοπεφτάτου: Το όνειρό μου ήταν πάντα να συμβάλλω για τα νησιά μαςΑφροδίτη Θεοπεφτάτου: Το όνειρό μου ήταν πάντα να συμβάλλω για τα νησιά μας

Στην πρώτη προεκλογική εκπομπή- για τις εθνικές εκλογές- φιλοξενήθηκε η νυν βουλευτής και εν νέου υποψήφια, Αφροδίτη Θεοπεφτάτου. Η συζήτηση ξεκίνησε, με μια απάντηση που θέλησε να δώσει η κα