Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Γεράσιμος Βελισσαράτος: Από το λιμάνι της Σάμης εισπράττω ετησίως 60.000 ευρώ!

Γεράσιμος Βελισσαράτος: Από το λιμάνι της Σάμης εισπράττω ετησίως 60.000 ευρώ!

Μετά τα όσα ειπώθηκαν από τον κο Γαβρίλη Ρασσιά σχετικά με το λιμενικό ταμείο, ο εισπράκτορας των λιμενικών τελών στην Σάμη θέλησε να παρέμβει στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα” και να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα.

Ο κος Βελισσαράτος Γεράσιμος τόνισε ότι εισπράττει κανονικά όλα τα τέλη από το λιμάνι και έχει καταφέρει να τα εισπράττει όλα, κάτι το οποίο συμβαίνει από τότε που ανέλαβε – εδώ και 3 χρόνια- μιας και παλαιότερα η Σάμη ετησίως από τα λιμενικά τέλη δεν έβγαζε περισσότερα από δύο χιλάδες ευρώ.

Διαβεβαίωσε ότι  ο βοηθός του είναι έλληνας και ότι φέτος ανάλαβε τη θέση γιατί τον παρακάλεσαν.

Ακούστε τον κο Βελισσαράτο.

 

Related Post

Δηλώσεις Τσιλιμιδού για την ποσόστωση των μαθητών της ΚεφαλονιάςΔηλώσεις Τσιλιμιδού για την ποσόστωση των μαθητών της Κεφαλονιάς

Στον Cosmos 96,5 φιλοξενήθηκε ο αντιδήμαρχος Γιώργος Τσιλιμιδός με αφορμή το έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί  ώστε να ληφθεί απόφαση προκειμένου να υπάρξει ειδική ποσόστωση στου υποψηφίους των Πανελλαδικών

Γαβριελάτος: «Δεν θα υπογράψω την υφαρπαγή της περιουσίας όλων των Κεφαλλονιτών»Γαβριελάτος: «Δεν θα υπογράψω την υφαρπαγή της περιουσίας όλων των Κεφαλλονιτών»

Για την ομόφωνη απόφαση που πήρε του Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΔΑΚΙ στην πρόσφατη συνεδρίασή του αναφορικά με την σύναψη σύμβασης χρησιδανείου με την Περιφέρεια, με το οποίο τα ακίνητα της

Σπύρος Γαλιατσάτος: «Η Περιφέρεια υπεύθυνη για την πορεία του τουρισμού»Σπύρος Γαλιατσάτος: «Η Περιφέρεια υπεύθυνη για την πορεία του τουρισμού»

Ο τέως Αντιπεριφερειάρχης τουρισμού και Περιφερειακός Σύμβουλος Σπύρος Γαλιατσάτος φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5  και μίλησε για την πορεία του τουρισμού στην Κεφαλονιά. Μετά τα πρόσφατα δημοσιεύματα, τα οποία κατηγορούσαν την