Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Γεράσιμος Βελισσαράτος: Από το λιμάνι της Σάμης εισπράττω ετησίως 60.000 ευρώ!

Γεράσιμος Βελισσαράτος: Από το λιμάνι της Σάμης εισπράττω ετησίως 60.000 ευρώ!

Μετά τα όσα ειπώθηκαν από τον κο Γαβρίλη Ρασσιά σχετικά με το λιμενικό ταμείο, ο εισπράκτορας των λιμενικών τελών στην Σάμη θέλησε να παρέμβει στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα” και να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα.

Ο κος Βελισσαράτος Γεράσιμος τόνισε ότι εισπράττει κανονικά όλα τα τέλη από το λιμάνι και έχει καταφέρει να τα εισπράττει όλα, κάτι το οποίο συμβαίνει από τότε που ανέλαβε – εδώ και 3 χρόνια- μιας και παλαιότερα η Σάμη ετησίως από τα λιμενικά τέλη δεν έβγαζε περισσότερα από δύο χιλάδες ευρώ.

Διαβεβαίωσε ότι  ο βοηθός του είναι έλληνας και ότι φέτος ανάλαβε τη θέση γιατί τον παρακάλεσαν.

Ακούστε τον κο Βελισσαράτο.

 

Related Post

Ηλίας Χονδρογιάννης – SOS kids Λάμψη: «Σκοπός μας η ενσωμάτωση των παιδιών στην κοινωνία»Ηλίας Χονδρογιάννης – SOS kids Λάμψη: «Σκοπός μας η ενσωμάτωση των παιδιών στην κοινωνία»

Ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Ειδικές Ικανότητες SOS Kids Λάμψη, Ηλίας Χονδρογιάννης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Σκοπός της συνέντευξης να γίνει γνωστό το

Λευτέρης Κρητικός: «Ανάγκη να εκφραστεί το ΚΙΝ.ΑΛ στην τοπική κοινωνία»Λευτέρης Κρητικός: «Ανάγκη να εκφραστεί το ΚΙΝ.ΑΛ στην τοπική κοινωνία»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε ο νέος Γραμματέας του ΚΙΝ.ΑΛ Κεφαλονιάς και Ιθάκης, Λευτέρης Κρητικός. Ο κος Κρητικός στην τοποθέτηση του αρχικά διευκρίνισε ότι είναι γραμματέας –

Σπύρος Παγώνης: Τη μεγαλύτερη ευθύνη για την καθυστέρηση της επισκευής των σχολείων φέρει ο ΔήμοςΣπύρος Παγώνης: Τη μεγαλύτερη ευθύνη για την καθυστέρηση της επισκευής των σχολείων φέρει ο Δήμος

Ο κος Σπύρος Παγώνης γραμματέας της Νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Κεφαλονιάς και Ιθάκης , φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» την Πέμπτη 4-10-2018.