Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Γεράσιμος Βελισσαράτος: Από το λιμάνι της Σάμης εισπράττω ετησίως 60.000 ευρώ!

Γεράσιμος Βελισσαράτος: Από το λιμάνι της Σάμης εισπράττω ετησίως 60.000 ευρώ!

Μετά τα όσα ειπώθηκαν από τον κο Γαβρίλη Ρασσιά σχετικά με το λιμενικό ταμείο, ο εισπράκτορας των λιμενικών τελών στην Σάμη θέλησε να παρέμβει στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα” και να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα.

Ο κος Βελισσαράτος Γεράσιμος τόνισε ότι εισπράττει κανονικά όλα τα τέλη από το λιμάνι και έχει καταφέρει να τα εισπράττει όλα, κάτι το οποίο συμβαίνει από τότε που ανέλαβε – εδώ και 3 χρόνια- μιας και παλαιότερα η Σάμη ετησίως από τα λιμενικά τέλη δεν έβγαζε περισσότερα από δύο χιλάδες ευρώ.

Διαβεβαίωσε ότι  ο βοηθός του είναι έλληνας και ότι φέτος ανάλαβε τη θέση γιατί τον παρακάλεσαν.

Ακούστε τον κο Βελισσαράτο.

 

Related Post

Διονυσία Μενεγάτου: H γυναίκα που μετέτρεψε τους κάδους απορριμμάτων, σε καμβάΔιονυσία Μενεγάτου: H γυναίκα που μετέτρεψε τους κάδους απορριμμάτων, σε καμβά

Μια ξεχωριστή προσωπικότητα φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» του COSMOS 96,5. Η κα Διονυσία Μενεγάτου κατοικεί στον Κατελειό και αυτό που την κάνει ξεχωριστή, είναι οι ζωγραφιές

Σπύρος Σαμούρης: Οι μελανότερες αυτοδιοικητικές μέρες της Δημοτικής ΑρχήςΣπύρος Σαμούρης: Οι μελανότερες αυτοδιοικητικές μέρες της Δημοτικής Αρχής

Ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Ενωμένη Τετράπολη», Σπύρος Σαμούρης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα».