Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Γεράσιμος Βελισσαράτος: Από το λιμάνι της Σάμης εισπράττω ετησίως 60.000 ευρώ!

Γεράσιμος Βελισσαράτος: Από το λιμάνι της Σάμης εισπράττω ετησίως 60.000 ευρώ!

Μετά τα όσα ειπώθηκαν από τον κο Γαβρίλη Ρασσιά σχετικά με το λιμενικό ταμείο, ο εισπράκτορας των λιμενικών τελών στην Σάμη θέλησε να παρέμβει στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα” και να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα.

Ο κος Βελισσαράτος Γεράσιμος τόνισε ότι εισπράττει κανονικά όλα τα τέλη από το λιμάνι και έχει καταφέρει να τα εισπράττει όλα, κάτι το οποίο συμβαίνει από τότε που ανέλαβε – εδώ και 3 χρόνια- μιας και παλαιότερα η Σάμη ετησίως από τα λιμενικά τέλη δεν έβγαζε περισσότερα από δύο χιλάδες ευρώ.

Διαβεβαίωσε ότι  ο βοηθός του είναι έλληνας και ότι φέτος ανάλαβε τη θέση γιατί τον παρακάλεσαν.

Ακούστε τον κο Βελισσαράτο.

 

Related Post

Νίκος Ανουσάκης: Ο βιολογικός ελέγχεται συνέχεια – Όσοι διαμαρτύρονται έχτισαν μετάΝίκος Ανουσάκης: Ο βιολογικός ελέγχεται συνέχεια – Όσοι διαμαρτύρονται έχτισαν μετά

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, Νίκος Ανουσάκης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» προκειμένου να απαντήσει σε μια σειρά από ερωτήσεις που σχετίζονται με τον βιολογικό καθαρισμό, την ανακεφαλαιοποίηση

Καραγκουλές: «Αναγνωρίστηκε η αρτιότητα του έργου – Διεκδικούμε τις 600 χιλιάδες ευρώ που καταβάλλαμε»Καραγκουλές: «Αναγνωρίστηκε η αρτιότητα του έργου – Διεκδικούμε τις 600 χιλιάδες ευρώ που καταβάλλαμε»

Ο αντιπρόσωπος της εταιρείας RESINVEST Δημήτρης Καραγκουλές, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» για να ενημερώσει σχετικά με την πορεία των έργων στον Ξερακιά αλλά και για όλα

Σταύρος Τραυλός: «Το έργο στο Αδράκι θα ξεκινήσει ξανά – Γίνονται έργα για να αποφύγουμε τις πλημμύρες»Σταύρος Τραυλός: «Το έργο στο Αδράκι θα ξεκινήσει ξανά – Γίνονται έργα για να αποφύγουμε τις πλημμύρες»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σταύρος Τραυλός. Ο κος Τραυλός απάντησε σε μια σειρά από κρίσιμα ερωτήματα, που άπτονται των αρμοδιοτήτων του.