Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Γεράσιμος Βελισσαράτος: Από το λιμάνι της Σάμης εισπράττω ετησίως 60.000 ευρώ!

Γεράσιμος Βελισσαράτος: Από το λιμάνι της Σάμης εισπράττω ετησίως 60.000 ευρώ!

Μετά τα όσα ειπώθηκαν από τον κο Γαβρίλη Ρασσιά σχετικά με το λιμενικό ταμείο, ο εισπράκτορας των λιμενικών τελών στην Σάμη θέλησε να παρέμβει στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα” και να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα.

Ο κος Βελισσαράτος Γεράσιμος τόνισε ότι εισπράττει κανονικά όλα τα τέλη από το λιμάνι και έχει καταφέρει να τα εισπράττει όλα, κάτι το οποίο συμβαίνει από τότε που ανέλαβε – εδώ και 3 χρόνια- μιας και παλαιότερα η Σάμη ετησίως από τα λιμενικά τέλη δεν έβγαζε περισσότερα από δύο χιλάδες ευρώ.

Διαβεβαίωσε ότι  ο βοηθός του είναι έλληνας και ότι φέτος ανάλαβε τη θέση γιατί τον παρακάλεσαν.

Ακούστε τον κο Βελισσαράτο.

 

Related Post

Γεράσιμος Σιμωτάς: «Παρέχουμε την έκπτωση, ώστε όλοι να μπορούν να βγουν για καφέ και φαγητό»Γεράσιμος Σιμωτάς: «Παρέχουμε την έκπτωση, ώστε όλοι να μπορούν να βγουν για καφέ και φαγητό»

Ο πρόεδρος του επισιτιστικού σωματείου «ΑΡΚΕΙΣΙΟΣ»  Γεράσιμος Σιμωτάς, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» για να κοινοποιήσει μια πολύ ωραία πανελλαδική προσπάθεια που γίνεται, προκειμένου να υπάρχει έκπτωση

Καινοτόμες ιδέες, παρουσία επιμελητηρίου σε Θεσσαλονίκη, Open Mall…Καινοτόμες ιδέες, παρουσία επιμελητηρίου σε Θεσσαλονίκη, Open Mall…

…και πολλά άλλα από τον ίδιο τον πρόεδρο του επιμελητηρίου τον κο Σταύρο Σπαθή που φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”.

Μαρίνα Βεργωτή: «Ο περίπλους γίνεται για καλό σκοπό. Ο Δημήτρης έχει μέσα του τον εθελοντισμό»Μαρίνα Βεργωτή: «Ο περίπλους γίνεται για καλό σκοπό. Ο Δημήτρης έχει μέσα του τον εθελοντισμό»

Η Μαρίνα Βεργωτή φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5. Με την υπερηφάνεια και την συγκίνηση της μητέρας μίλησε για τον περίπλου της Κεφαλονιάς, που επιχειρεί αυτές τις μέρες ο γιος της Δημήτρης