Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Ο Θανάσης Βισκαδουράκης στον Cosmos 96,5

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης στον Cosmos 96,5

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης στον Cosmos 96,5 post thumbnail image

Άλλη μια παράσταση  έρχεται στην Κεφαλονιά και αυτή είναι «ΑΡΚΑΣ: Ζωή μετά χαμηλών πτήσεων», μια παράσταση με άφθονο γέλιο αλλά και πολλές αλήθειες.

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο ένας εκ των πρωταγωνιστών, ο Θανάσης Βισκαδουράκης. Όλη η καθημερινότητα ενός ανθρώπου από τα σκίτσα του ΑΡΚΑ και την πολύ αιχμηρή του πένα,  μεταφέρεται στο σανίδι. Ο ηθοποιός κάλεσε τον κόσμο να βρεθεί στην παράσταση  και να την απολαύσει.

Related Post

Κώστας Γρηγορόπουλος: Δεν είναι δυνατό να εφαρμοστεί ο Π.Ε.Ρ.Σ.Ε.Α.ΣΚώστας Γρηγορόπουλος: Δεν είναι δυνατό να εφαρμοστεί ο Π.Ε.Ρ.Σ.Ε.Α.Σ

Τηλεφωνική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κεφαλονιάς και Ιθάκης Κώστας Γρηγορόπουλος.

Αντιπροσωπεία αγανακτισμένων κατοίκων και επαγγελματιών της Λάσσης στον Cosmos 96,5Αντιπροσωπεία αγανακτισμένων κατοίκων και επαγγελματιών της Λάσσης στον Cosmos 96,5

Αντιπροσωπεία κατοίκων και επαγγελματιών από την περιοχή της Λάσσης και συγκεκριμένα κοντά στον βιολογικό, φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι Η Θέα», θέλοντας να αντικρούσουν τα λεγόμενα του κου Ανουσάκη

Κώστας Βαρτελάτος: «Χρειάζεται προσοχή στην Κρανιά μέχρι να συνηθίσουμε τα STOP»Κώστας Βαρτελάτος: «Χρειάζεται προσοχή στην Κρανιά μέχρι να συνηθίσουμε τα STOP»

Ο δάσκαλος οδήγησης Κώστας Βαρτελάτος, μίλησε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και στον Δημήτρη Αλοΐζο, μετά το κομφούζιο που προκλήθηκε από την νέα σηματοδότηση  στην περιοχή της Κρανιάς.