Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Ο Θανάσης Βισκαδουράκης στον Cosmos 96,5

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης στον Cosmos 96,5

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης στον Cosmos 96,5 post thumbnail image

Άλλη μια παράσταση  έρχεται στην Κεφαλονιά και αυτή είναι «ΑΡΚΑΣ: Ζωή μετά χαμηλών πτήσεων», μια παράσταση με άφθονο γέλιο αλλά και πολλές αλήθειες.

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο ένας εκ των πρωταγωνιστών, ο Θανάσης Βισκαδουράκης. Όλη η καθημερινότητα ενός ανθρώπου από τα σκίτσα του ΑΡΚΑ και την πολύ αιχμηρή του πένα,  μεταφέρεται στο σανίδι. Ο ηθοποιός κάλεσε τον κόσμο να βρεθεί στην παράσταση  και να την απολαύσει.

Related Post

Γεράσιμος Αποστολάτος: Μόλις πει η πυροσβεστική ότι είμαστε έτοιμοι, θα γίνει η παραλαβή των κτιρίωνΓεράσιμος Αποστολάτος: Μόλις πει η πυροσβεστική ότι είμαστε έτοιμοι, θα γίνει η παραλαβή των κτιρίων

Κατηγορηματικός και αισιόδοξος εμφανίστηκε ο πρόεδρος του γηροκομείου, Γεράσιμος Αποστολάτος, σε τηλεφωνική συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”.

Μάκης Σιμωτάς: «Η αβεβαιότητα, οδηγεί τους επαγγελματίες στο να μην ανοίξουν τα καταστήματά τους»Μάκης Σιμωτάς: «Η αβεβαιότητα, οδηγεί τους επαγγελματίες στο να μην ανοίξουν τα καταστήματά τους»

Ο πρόεδρος του σωματείου «Αρκείσιος» Μάκης Σιμωτάς, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», παραθέτοντας τις απόψεις του σχετικά με το άνοιγμα των καταστημάτων του κλάδου, περίπου 2 μήνες

Νίκος Χαραλάμπους: «Μέχρι το τέλος του 2020 θα είναι έτοιμο το υδατοδρόμιο στην Κεφαλονιά»Νίκος Χαραλάμπους: «Μέχρι το τέλος του 2020 θα είναι έτοιμο το υδατοδρόμιο στην Κεφαλονιά»

Νίκος Χαραλάμπους: «Μέχρι το τέλος του 2020 θα είναι έτοιμο το υδατοδρόμιο στην Κεφαλονιά» Ο πρόεδρος της εταιρείας Hellenic Seaplanes, Νίκος Χαραλάμπους φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα»,