Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις «Όταν ο Μίκης συνάντησε τον Μάνο» στα σκαλιά  της Φιλαρμονικής

«Όταν ο Μίκης συνάντησε τον Μάνο» στα σκαλιά  της Φιλαρμονικής

Μια συνέντευξη καλλιτεχνικού ενδιαφέροντος, παραχώρησε στον Cosmos 96,5 ο μαέστρος της Φιλαρμονικής σχολής Άγγελος Πρωτοψάλτης.

Με αφορμή την συναυλία της μπάντας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Αυγούστου στις 21:30 στην είσοδο του Ωδείου, ο κος Πρωτοψάλτης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», προκειμένου να μιλήσει για την συναυλία και για άλλα θέματα της μπάντας.

Η μπάντα μετράει 60 ενεργά μέλη και στην συναυλία θα εμφανιστούν 23. «Μετά από χρόνια αναστολής της μπάντας και μετά την επανασύσταση της, αυτό που θα γίνει είναι πολύ ευχάριστο» ανέφερε χαρακτηριστικά. Μάλιστα, επισήμανε ότι την μπάντα θα πλαισιώσουν και τα έγχορδα του Ωδείου (βιολιά, πιάνο κλπ.). Βεβαίως δεν ξέχασε να ευχαριστήσει και όλα τα παιδιά της μπάντας, που πάντα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, κάνουν θυσίες και κοπιάζουν για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Πάντως δεν έκρυψε το γεγονός ότι όπως παντού έτσι και στην μπάντα υπάρχουν δυσκολίες, παρ’ όλα αυτά είναι ιδιαίτερα ευχάριστο το γεγονός, ότι υπάρχουν μικρά παιδιά που ασχολούνται με την μουσική.

Τέλος, κάλεσε τον κόσμο να βρεθεί την Κυριακή στις 21:30 το βράδυ στην είσοδο της Φιλαρμονικής και να ακούσει «έργα από του 2 τιτάνες της ελληνικής μουσικής, τον Μίκη Θεοδωράκη και τον Μάνο Χατζιδάκι» όπως ανέφερε.  

Related Post

Σπύρος Γαλιατσάτος: «Η Περιφέρεια υπεύθυνη για την πορεία του τουρισμού»Σπύρος Γαλιατσάτος: «Η Περιφέρεια υπεύθυνη για την πορεία του τουρισμού»

Ο τέως Αντιπεριφερειάρχης τουρισμού και Περιφερειακός Σύμβουλος Σπύρος Γαλιατσάτος φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5  και μίλησε για την πορεία του τουρισμού στην Κεφαλονιά. Μετά τα πρόσφατα δημοσιεύματα, τα οποία κατηγορούσαν την

Νίκος Κουρκουμέλης: Εδώ και 9 χρόνια η δημοτική αρχή μας περιπαίζειΝίκος Κουρκουμέλης: Εδώ και 9 χρόνια η δημοτική αρχή μας περιπαίζει

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Δημοτική Συμπολιτεία» Νίκος Κουρκουμέλης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Ο κος Κουρκουμέλης δεν είναι η πρώτη φορά που ασχολείται με

Παναγής Δρακουλόγκωνας: 12 νέα έργα δημοπρατήθηκαν, 14 θα δημοπρατηθούν, 11 εκτελούνταιΠαναγής Δρακουλόγκωνας: 12 νέα έργα δημοπρατήθηκαν, 14 θα δημοπρατηθούν, 11 εκτελούνται

Πολλά τα έργα σε Κεφαλονιά και Ιθάκη, όπως ανέφερε ο α/περιφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Δρακουλόγκωνας, στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα».