Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Βραδιά πολιτισμού στον Κούταβο την Κυριακή

Βραδιά πολιτισμού στον Κούταβο την Κυριακή

Βραδιά πολιτισμού στον Κούταβο την Κυριακή post thumbnail image

Εκπομπή για τα πολιτιστικά δρώμενα, πραγματοποιήθηκε στο στούντιο του Cosmos 96,5 με αφορμή μια πολύ ωραία εκδήλωση  που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου στο παραθαλάσσιο πλακόστρωτο μπροστά από την είσοδο του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, στον Κούταβο.

Οι κύριοι Βασίλης Πολίτης και Κώστας Μαρκάτος φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», προκειμένου να εξηγήσουν τους λόγους για τους οποίους , η δημοτική κίνηση « Ο Φάρος», διοργανώνει αυτή την εκδήλωση.

Βασικός σκοπός είναι η ανάδειξη του πολιτισμού, του αθλητισμού και της μουσικής. Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν όλα αυτά και όσοι βρεθούν εκεί θα μπορέσουν να γνωρίσουν τον πολιτισμό και να αγαπήσουν είτε τον αθλητισμό είτε την μουσική. Μια ακόμα επιδίωξη είναι τα παιδιά να ασχοληθούν με κάτι και να γίνουν πιο δραστήρια και να  μην απορροφώνται από την τεχνολογία.

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί υπάρχει η ανακοίνωση- κάλεσμα για την εκδήλωση: http://www.inkefalonia.gr/koinonia/74770-faros-anoixti-ekdilosi-ston-koytavo-gia-ton-koytavo

Ακούστε την συνέντευξη που παραχώρησαν οι καλεσμένοι.

Related Post

Γιάννης Φισφής: «Η Κεφαλονιά είναι πολύ πίσω στο θέμα υγείας σε σχέση με τα υπόλοιπα νησιά»Γιάννης Φισφής: «Η Κεφαλονιά είναι πολύ πίσω στο θέμα υγείας σε σχέση με τα υπόλοιπα νησιά»

Ο γιατρός Γιάννης Φισφής φιλοξενήθηκε στην  εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», για το θέμα της υγείας στην Κεφαλονιά. Ο κος Φισφής ως εκπρόσωπος των γιατρών και ως μέλος του

Πρόεδρος και συντονιστής Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Αίνου: «Στόχος μας να γίνει γνωστός ο φορέας»Πρόεδρος και συντονιστής Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Αίνου: «Στόχος μας να γίνει γνωστός ο φορέας»

Με αφορμή την ημερίδα που διοργανώνεται από τον Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Αίνου, στο στούντιο του Cosmos 96,5 βρέθηκαν ο πρόεδρος του φορέα Γιώργος Δρακάτος και ο συντονιστής Μιχάλης Ξανθάκης.

Βάσω Βουτσινά: « Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η έλλειψη προσωπικού – Έχουν αναφερθεί μέχρι και επιθέσεις»Βάσω Βουτσινά: « Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η έλλειψη προσωπικού – Έχουν αναφερθεί μέχρι και επιθέσεις»

Με αφορμή την ανακοίνωση του Σωματείου εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς, η πρόεδρος Βάσω Βουτσινά, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», με σκοπό να αναφέρει εκ νέου τα