Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Ο Γιώργος Αμυράς στον Cosmos 96,5

Ο Γιώργος Αμυράς στον Cosmos 96,5

Ο Γιώργος Αμυράς στον Cosmos 96,5 post thumbnail image

Ο Γιώργος Αμυράς, ο γνωστός βουλευτής του Ποταμιού και δημοσιογράφος, μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”.

Ζεύγος Αντωνοπούλου- Παπαδημητρίου, Novartis, Μακεδονικό και τουρκική προκλητικότητα τα κύρια σημεία της εκπομπής.

Ακούστε τις τοποθετήσεις του Βουλευτή.

Related Post

Νίκος Βαλλιανάτος: Η παράταξη Μιχαλάτου δεν στηρίζεται από κομμάταΝίκος Βαλλιανάτος: Η παράταξη Μιχαλάτου δεν στηρίζεται από κομμάτα

Στο στούντιο του Cosmos96,5 φιλοξενήθηκε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Θεόφιλου Μιχαλάτου , Νίκος Βαλλιανατός.

Σπύρος Σαμούρης: «Είμαι αποφασισμένος να κάνω το Αργοστόλι ανθρώπινο»Σπύρος Σαμούρης: «Είμαι αποφασισμένος να κάνω το Αργοστόλι ανθρώπινο»

Εκνευρισμένος εμφανίστηκε ο αντιδήμαρχος  Σπύρος Σαμούρης, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε η εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» μαζί του, για την μη τήρηση των κανόνων καθαριότητας από τους πολίτες

Ιάκωβος Νιφοράτος: «Αυτή τη στιγμή φτωχοποιείται όλη η Ελλάδα»Ιάκωβος Νιφοράτος: «Αυτή τη στιγμή φτωχοποιείται όλη η Ελλάδα»

Ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου η «Κράνη» Ιάκωβος Νιφοράτος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με αφορμή την έναρξη των click away αγορών. «Δεν δουλεύει το click away.