Cosmos Fm 96,5 Μουσικά Νέα Διεθνές Airplay Chart: Οι 20 μεγαλύτερες επιτυχίες της εβδομάδας (36/2018)

Διεθνές Airplay Chart: Οι 20 μεγαλύτερες επιτυχίες της εβδομάδας (36/2018)

Διεθνές Airplay Chart: Οι 20 μεγαλύτερες επιτυχίες της εβδομάδας (36/2018) post thumbnail image

Πώς διαμορφώνεται το διεθνές Airplay Chart;
Η συνεργασία του Zayn με τη Sia στο υπέροχο «Dusk Till Dawn» παραμένει για έβδομη συνολικά εβδομάδα στο Νο1 του διεθνούς Airplay Chart.

Είναι ενδιαφέρον το γεγονός ότι το «Dusk Till Dawn» εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην κατάταξη την 40ή εβδομάδα του 2017 (02/10/2017 – 08/10/2017) και κατέκτησε για πρώτη φορά την κορυφή μετά από εννέα μήνες, την 28η εβδομάδα του 2018.

Μετά το «Let Me» και το «Entertainer» που διαδέχθηκαν το «Dusk Till Dawn», ο Zayn το τελευταίο διάστημα έχει κυκλοφορήσει άλλα δύο singles που προμηνύουν το δεύτερο προσωπικό δίσκο του, το funky «Sour Diesel» και τη συνάντηση με τον Timbaland στο «Too Much».

Νέες είσοδοι
Δύο νέες είσοδοι – επιστροφές καταγράφονται αυτή την εβδομάδα.

Ο νεαρός Τούρκος παραγωγός Mahmut Orhan, έχοντας γνωρίσει επιτυχία στην Ελλάδα παλαιότερα με το «Save Me», κατόρθωσε να ενθουσιάσει το ελληνικό κοινό με τη νέα κυκλοφορία του.

Το «6 Days» είναι μία διασκευή του γνωστού τραγουδιού «Six Day War» που κυκλοφόρησε το 1971 η βρετανική ροκ μπάντα των Colognel Bagshot και από την πρώτη ημέρα βρέθηκε ανάμεσα στις κορυφαίες τάσεις του YouTube στην Ελλάδα, ενώ επί σειρά κατείχε και την κορυφή στο ελληνικό Shazam.

Έχοντας διανύσει 10 συνεχόμενες εβδομάδες στο Top 20, όπου έφτασε έως το Νο5, το «6 Days» εμφανίζεται στην κατάταξη για ενδέκατη εβδομάδα.

Επίσης επανέρχεται και το smash hit «Rockabye» των Clean Bandit με τον Sean Paul και την Anne-Marie, που συμπληρώνει τον εντυπωσιακό αριθμό των 65 (μη συνεχόμενων) εβδομάδων παραμονής στην κορυφαία εικοσάδα.

Δείτε το Top 20 στο διεθνές Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

hit-channel.com

Related Post