Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Θοδωρής Αλυσανδράτος:  «Η απόφαση μας για τα τραπεζοκαθίσματα , είναι γνωμοδοτικού χαρακτήρα»

Θοδωρής Αλυσανδράτος:  «Η απόφαση μας για τα τραπεζοκαθίσματα , είναι γνωμοδοτικού χαρακτήρα»

Θοδωρής Αλυσανδράτος:  «Η απόφαση μας για τα τραπεζοκαθίσματα , είναι γνωμοδοτικού χαρακτήρα» post thumbnail image

Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αργοστολίου Θοδωρής Αλυσανδράτος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με αφορμή το ψήφισμα που εξέδωσε το συμβούλιο της κοινότητας σχετικά με την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων στο γουλόστρωτο.

«Αποφασίσαμε να το κουβεντιάσουμε το θέμα, γιατί ο κόσμος έχει διχαστεί» ανέφερε στην πρώτη του τοποθέτηση ο κος Αλυσανδράτος, υπενθυμίζοντας όμως ότι η οποιαδήποτε απόφαση της κοινότητας είναι γνωμοδοτικού χαρακτήρα και την τελική απόφαση θα την λάβει το Λιμενικό Ταμείο.  Όπως τόνισε η απόφαση ήταν να τοποθετηθούν τραπεζοκαθίσματα και κατά ψήφισε η Λαϊκή Συσπείρωση και ο κος Λούκας Νιφοράτος.

Ο πρόεδρος θέλησε να εξηγήσει ότι τα τραπεζοκαθίσματα αν τελικώς τοποθετηθούν δεν θα δημιουργούν πρόβλημα στου πεζούς. «Θα είναι μια σειρά τραπέζια. Ουσιαστικά μιλάμε για 3 έως 6 τραπέζια για το κάθε μαγαζί. Αν γίνει κάτι διαφορετικό, εγώ ο ίδιος θα εισηγηθώ να τα βγάλουν. Θέλουμε να εξυπηρετηθούν και οι πολίτες και οι επαγγελματίες» τόνισε.

Κλήθηκε να απαντήσει και σχετικά με την μη παράδοση του έργου και επισήμανε ότι αυτό αποτελεί πρόβλημα και θα μπορούσε το Λιμενικό Ταμείο να μην πάρει θετική απόφαση γι΄ αυτόν ακριβώς τον λόγο. «Θα μιλήσουμε με τους αρμόδιους  για να λύσουμε τα προβλήματα» κατέληξε.

«Η τοπική κοινότητα προσπαθεί να κάνει διάφορα πράγματα με τις λίγες δυνατότητές της» τόνισε  ο κος Αλυσανδράτος αναφερόμενος σε άλλα θέματα, σημειώνοντας μερικές από τις δράσεις της κοινότητας. «Καθαρίσαμε ένα δημοτικό ακίνητο στις Μηνιές, δώσαμε τροφές  στον σύλλογο ΝΤΟΡΙΣ,  θα συναντηθούμε με κατοίκους των Χελμάτων και με τον «ΦΑΡΟ» βοηθάμε στην καθαριότητα του Κουτάβου» ανέφερε.

Related Post

Στέλιος Σπαθής: «Ο δήμος Σάμης πρέπει να μπει σε τροχιά ανάπτυξης»Στέλιος Σπαθής: «Ο δήμος Σάμης πρέπει να μπει σε τροχιά ανάπτυξης»

Τηλεφωνική επικοινωνία με το δημοτικό σύμβουλο Σάμης Στέλιο Σπαθή, είχε η εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» σε μια προσπάθεια να αναλυθούν όσο το δυνατόν περισσότερα θέματα που έχει να

Πολυχρόνης Πολίτσης: «Ο αθλητής πρέπει πρώτα να γνωρίσει την αποτυχία»Πολυχρόνης Πολίτσης: «Ο αθλητής πρέπει πρώτα να γνωρίσει την αποτυχία»

Στην εκπομπή «Παίξε Μπαλίτσα» και στην Σπυριδούλα Αναλυτή φιλοξενήθηκε ο Πολυχρόνης Πολίτσης. Ένας άνθρωπός του αθλητισμού με αγάπη για την επιτραπέζια αντισφαίριση και την … ζωή. Ο Πολυχρόνης Πολίτσης αθλητής

Γεράσιμος Τιμοθεάτος: Ο τουρισμός πρέπει να μας βρει έτοιμουςΓεράσιμος Τιμοθεάτος: Ο τουρισμός πρέπει να μας βρει έτοιμους

Λίγο πριν την έναρξη της καλοκαιρινής- τουριστικής περιόδου, ο κος Γεράσιμος Τιμοθεάτος φιλοξενήθηκε στο στούντιο του Cosmos 96,5 για να παραθέσει στοιχεία για την περίοδο που έρχεται και όχι μόνο.