Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Γεράσιμος Σιμωτάς: «Παρέχουμε την έκπτωση, ώστε όλοι να μπορούν να βγουν για καφέ και φαγητό»

Γεράσιμος Σιμωτάς: «Παρέχουμε την έκπτωση, ώστε όλοι να μπορούν να βγουν για καφέ και φαγητό»

Γεράσιμος Σιμωτάς: «Παρέχουμε την έκπτωση, ώστε όλοι να μπορούν να βγουν για καφέ και φαγητό» post thumbnail image

Ο πρόεδρος του επισιτιστικού σωματείου «ΑΡΚΕΙΣΙΟΣ»  Γεράσιμος Σιμωτάς, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» για να κοινοποιήσει μια πολύ ωραία πανελλαδική προσπάθεια που γίνεται, προκειμένου να υπάρχει έκπτωση στα καταστήματα εστίασης (εστιατόρια- καφέ- ταβέρνες), για τους ανέργους.

«Είναι μια πανελλαδική προσπάθεια, με την βοήθεια και του ΟΑΕΔ, για να μπορούν και όσοι δεν εργάζονται να μπορούν να βγουν έξω για ένα καφέ ή για φαγητό» ανέφερε ο κος Σιμωτάς σημειώνοντας, ότι μέχρι 10 του μήνα θα προσπαθήσει να δημιουργηθεί η λίστα με τα καταστήματα που δέχονται να παρέχουν την έκπτωση. Όπως τόνισε: «Η έκπτωση θα είναι περίπου στο 20% επί των τιμών του καταλόγου του κάθε καταστήματος».

Επισήμανε ότι έως τώρα δεν έχει υπάρξει μεγάλη ανταπόκριση από τα καταστήματα καθώς  είναι και αρκετά εκείνα που δεν έχουν ανοίξει. Πιο συγκεκριμένα: «Κατά τόπους έχουμε ανταπόκριση. Πολλά μαγαζιά σε Σκάλα, Λάσση και Φισκάρδο είναι κλειστά.  Είναι δύσκολη η κατάσταση». Ο κος Σιμωτάς καυτηρίασε και την στάση της Κυβέρνησης, καθώς όπως είπε δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί σε όσα είχε υποσχεθεί.

Related Post

Μάκης Μεταξάς: «Γίνεται αγώνας να μην αναδειχθεί το μνημείο»Μάκης Μεταξάς: «Γίνεται αγώνας να μην αναδειχθεί το μνημείο»

Σε μια ακόμα εκπομπή, φιλοξενούμενος ήταν ο τέως νομάρχης Μάκης Μεταξάς, ένας άνθρωπος που παλεύει με όλες του τις δυνάμεις για να αναδειχθεί ο αρχαιολογικός πλούτος της περιοχής του. Αυτή

Οδυσσέας Γαλιατσάτος: «Λύθηκαν κάποια προβλήματα δεκαετιών»Οδυσσέας Γαλιατσάτος: «Λύθηκαν κάποια προβλήματα δεκαετιών»

Στον Cosmos 96,5 και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της κοινότητας Πόρου Οδυσσέα Γαλιατσάτος, αναφερόμενος σε κάποια χρόνια προβλήματα της περιοχής του τα οποία λύθηκαν.