Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Τάσος Τζωρτζάτος: «Βγαίνουν και με κατηγορούν, αυτοί που άνοιγαν δρόμους για τις ανεμογεννήτριες»

Τάσος Τζωρτζάτος: «Βγαίνουν και με κατηγορούν, αυτοί που άνοιγαν δρόμους για τις ανεμογεννήτριες»

Τάσος Τζωρτζάτος: «Βγαίνουν και με κατηγορούν, αυτοί που άνοιγαν δρόμους για τις ανεμογεννήτριες» post thumbnail image

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της κοινότητας Διλινάτων, Τάσος Τζωρτζάτος θέλοντας και ο ίδιος από την πλευρά του να αναφέρει τα προβλήματα που εντοπίζονται στην περιοχή του.

Ο κος Τζωρτζάτος ανέφερε πως παρά το γεγονός ότι οι λεκάνες απορροής είχαν καθαριστεί, όλα τα ρέματα γέμισαν με αποτέλεσμα να προκληθούν και οι ζημιές στην Λαγκάδα ενώ επιπρόσθετα ανέφερε ότι και οι αγροτική οδοποιία  έχει υποστεί ζημιές.

Ο πρόεδρος έθιξε και το πολύ σοβαρό θέμα της υπερβόσκησης τονίζοντας ότι πρέπει να γίνουν μελέτες βόσκησης. «Τα τελευταία χρόνια ο πληθυσμός των αιγοπροβάτων έχει αυξηθεί καθώς δεν πωλείται το κρέας τους. Αποτέλεσμα να μην σφάζονται και να αυξάνονται. Ο ΙΑΝΟΣ εκτιμώ ότι σκότωσε πάνω από 2000 κεφάλια» υπογράμμισε.

Ο καλεσμένος θέλησε να αναφερθεί στις ανεμογεννήτριες επισημαίνοντας ότι το χωριό του ήταν από τα πρώτα που δέχτηκαν ανεμογεννήτριες (από το 2004)  και πλέον το πλαίσιο είναι τέτοιο που έχει απλουστεύσει τις διαδικασίες για την τοποθέτηση τους όπου αποφασιστεί.

Έκανε μια ιστορική αναδρομή για τις ανεμογεννήτριες στον Ξερακιά, επισημαίνοντας: «τώρα κάποιοι βγαίνουν σε εκπομπές και μιλάνε ενώ είναι οι ίδιοι που άνοιγαν τον δρόμο για τις ανεμογεννήτριες και κατηγορούν εμένα». Τέλος, αναφέρθηκε και στην συνομιλία που είχε με τον δήμαρχος της Σάμης Μάκη Μονιά, όπου του εξήγησε ότι δεν θα μπορέσει να αποτραπεί η τοποθέτηση των ανεμογεννητριών από την στιγμή που έχουν φτιαχτεί δρόμοι, βάσεις κλπ.

Related Post

Διονύσης Αλιβιζάτος: Είμαστε το μόνο επαναστατικό κόμμαΔιονύσης Αλιβιζάτος: Είμαστε το μόνο επαναστατικό κόμμα

Ο κος Διονύσης Αλιβιζάτος, φιλοξενήθηκε στο στούντιο του Cosmos 96,5 και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», μιας και είναι υποψήφιος βουλευτής με το ΚΚΕ. Ο κος Αλιβιζάτος, θέλησε

Θεόδωρος Γαλιατσάτος: «Τζάμπα και βερεσέ ο Πρωθυπουργός στην Κέρκυρα – Παράνομες ενέργειες από την Περιφερειακή Αρχή στο θέμα των υδατοδρομίων»Θεόδωρος Γαλιατσάτος: «Τζάμπα και βερεσέ ο Πρωθυπουργός στην Κέρκυρα – Παράνομες ενέργειες από την Περιφερειακή Αρχή στο θέμα των υδατοδρομίων»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο τέως περιφερειάρχης Θεόδωρος Γαλιατσάτος με αφορμή τις ανακοινώσεις των τελευταίων ημερών, στις οποίες σχολιάζει με τον πιο καυστικό τρόπο  τις ενέργειες

Βαγγέλης Ανδρεάτος: «Ξεκινάμε δουλειά. Καθαρίζουμε λεκάνες απορροής. Κάνουμε έργα»Βαγγέλης Ανδρεάτος: «Ξεκινάμε δουλειά. Καθαρίζουμε λεκάνες απορροής. Κάνουμε έργα»

Ο προϊστάμενος της πολιτικής προστασίας Βαγγέλης Ανδρεάτος, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», για να δώσει από την μεριά του την εικόνα που αντίκρισε στην Αγία Ευφημία