Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Σπύρος Σαμούρης: «Δίνουμε μεγάλο αγώνα. Αυτό που παραλάβαμε ήταν ένα χάος»

Σπύρος Σαμούρης: «Δίνουμε μεγάλο αγώνα. Αυτό που παραλάβαμε ήταν ένα χάος»

Σπύρος Σαμούρης: «Δίνουμε μεγάλο αγώνα. Αυτό που παραλάβαμε ήταν ένα χάος» post thumbnail image

Ο Αντιδήμαρχος Σπύρος Σαμούρης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Η συζήτηση τον βρήκε στην περιοχή του ορφανοτροφείου εν ώρα εργασίας.

Με την αφορμή αυτή ο κος Σαμούρης για μια ακόμα φορά ανέφερε ότι δεν μπορεί ο κόσμος να πετάει στρώματα και άλλα τζάτζαλα όπου θέλει. «Καθαρίζουμε το πρωί και το απόγευμα έχει πάλι σκουπίδια. Έλεγαν κάποιοι ότι το «I love Kefalonia» προσβάλλει την Κεφαλονιά, τα σκουπίδια δεν την προσβάλλουν;» αναρωτήθηκε.

Ο αντιδήμαρχος αναφέρθηκε και στο ζήτημα που προέκυψε με το δασαρχείο. Πιο συγκεκριμένα ενώ τον πρώτο καιρό – μετά τον Ιανό-  το δασαρχείο είχε αναφέρει ότι όποιος θέλει μπορεί να μαζέψει ξύλα από τα πεσμένα δέντρα, τώρα υπήρξε απαγόρευση. Ο κος Σαμούρης ξεκαθάρισε ότι η απαγόρευση αυτή ισχύει για τα μη αστικά δάση, που βρίσκονται υπό την εποπτεία του δασαρχείου. «Σε περιοχές όπως η Λάσση ή τα Λυκιαρδοπουλάτα, όποιος θέλει μπορεί να πάρει. Όμως ο Μύλος του Πετριά ανήκει στο δασαρχείο» εξήγησε.

Ένα ακόμα σημείο που επλήγη από τον Ιανό είναι ο Κούταβος και ο καλεσμένος έκανε μια εκτενή αναφορά για το συγκεκριμένο σημείο, καθώς από την Πέμπτη θα βρίσκονται εκεί δύο συνεργεία και θα εργάζονται. «Πρώτα θα μαζέψουμε και θα πετάξουμε τα κλαριά. Μετά θα φτιάξουμε τα γεφυράκια, τα τραπεζάκια… Έχουμε κανονίσει και επαφές με γεωπόνους , για να δούμε τι μπορούμε να φυτέψουμε ξανά στην περιοχή» υπογράμμισε.

Ένα ακόμα θέμα που θίχτηκε κατά την διάρκεια της συζήτησης, ήταν αυτό της κατάληψης του 1ου και του 2ου Λυκείου Αργοστολίου. Ο κος Σαμούρης έδωσε απαντήσεις σε όλα τα αιτήματα που υπάρχουν στην επιστολή του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, ενώ παράλληλα τόνισε ότι οι όποιες ατέλειες στα κτίρια είναι αρμοδιότητας του εργολάβου.

Λίγο πριν το τέλος, ο αντιδήμαρχος τόνισε ότι ο κόσμος πρέπει να έχει υπομονή, λέγοντας πως: «Δεν είμαστε Θεοί για να τα φτιάξουμε όλα μέσα σε ένα χρόνο. Σίγουρα, δεν τα κάνουμε όλα τέλεια, αλλά δίνουμε μεγάλο αγώνα».

Related Post

Η υπεύθυνη του Healthy Seas Τζένη Ιωάννου για το Ghost diving, τα δίχτυα στις θάλασσες και τον ΠερσέαΗ υπεύθυνη του Healthy Seas Τζένη Ιωάννου για το Ghost diving, τα δίχτυα στις θάλασσες και τον Περσέα

Η υπεύθυνη επικοινωνίας της ομάδας Healthy Seas Τζένη Ιωάννου, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με αφορμή την κατάδυση που πραγματοποίησαν πριν από μερικές ημέρες 6 εκπαιδευμένοι εθελοντές

Μάκης Μεταξάς: «Στόχος κάποιων να μην αναδειχθεί το μνημείο»Μάκης Μεταξάς: «Στόχος κάποιων να μην αναδειχθεί το μνημείο»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε ο τέως Νομάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Μάκης Μετάξας, με αφορμή για ακόμα μια φορά το θέμα του θολωτού τάφου των Τζανάτων. Ο

Παναγής Δρακουλόγκωνας: Οι ντόπιοι αγροκτηνοτρόφοι δεν θα χάσουν τις περιουσίες τους!Παναγής Δρακουλόγκωνας: Οι ντόπιοι αγροκτηνοτρόφοι δεν θα χάσουν τις περιουσίες τους!

Για το περίεργο ιδιοκτησιακό καθεστώς των νησιών μας και την σύγχυση που έχει προκληθεί στους κτηνοτρόφους για τις περιουσίες τους μίλησε στο Cosmos 96,5 και στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι