Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Μιχάλης Γάκης: Για το θέμα του Μύρτου χρειάζεται πολιτική βούληση και λίγο λογική.

Μιχάλης Γάκης: Για το θέμα του Μύρτου χρειάζεται πολιτική βούληση και λίγο λογική.

Μιχάλης Γάκης: Για το θέμα του Μύρτου χρειάζεται πολιτική βούληση και λίγο λογική. post thumbnail image

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο α/δήμαρχος Πυλάρου Μιχάλης Γάκης. Το θέμα: Η παραλία του Μύτρου και τα προβλήματά της. Προβλήματα χρόνια τα οποία δεν λύνονται και αντιθέτως κάθε χρόνο είναι μεγαλύτερα.

Φέτος, αρχές Ιουλίου η παραλία δεν έχει ακόμα καντίνα και ο α/δήμαρχος θέλησε να αποφύγει την οποιαδήποτε πρόβλεψη για το αν θα ανοίξει ή όχι.

Μάλιστα επισήμανε, ότι παρά τα προβλήματα που υπήρχαν πέρυσι και παρά το γεγονός ότι η καντίνα άνοιξε Αύγουστο εμφάνισε περισσότερα έσοδα από έξοδα. Όπως επίσης τόνισε, πολλοί ήταν οι δημοτικοί σύμβουλοι που χαρακτηριστικά του είχαν πει να μην ανοίξει την καντίνα (πέρυσι).

Στην συζήτηση παρενέβη και κάτοικος της περιοχής (ο κος Γασπαρής), σημειώνοντας ότι ο κος Γάκης κάνει ότι καλύτερο μπορεί και τελικώς πάντα είναι υπόλογος και πρέπει να βοηθηθεί από όλους τους κατοίκους.

Επίσης, ο Μιχάλης Γάκης αναφέρθηκε και στο γήπεδο των Μακριώτικων και τι θα γίνει από εδώ και στο εξής μιας και το έργο θα γίνει με την βοήθεια της περιφέρειας.

Ακούστε όλη την συζήτηση με τον κο Γάκη

 

Related Post

Αφροδίτη Θεοπεφτάτου: Ενδιαφέρομαι και ακούω τον κόσμο. Δεν είμαι ανύπαρκτη!Αφροδίτη Θεοπεφτάτου: Ενδιαφέρομαι και ακούω τον κόσμο. Δεν είμαι ανύπαρκτη!

Τελευταία καλεσμένη στην προεκλογική περίοδο ήταν η κα Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, που είναι και πάλι υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ. Φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», θέλοντας να κάνει έναν

Παναγής Δρακουλόγκωνας: Δουλέψαμε σκληρά και ήμασταν πάντα εδώ για όλουςΠαναγής Δρακουλόγκωνας: Δουλέψαμε σκληρά και ήμασταν πάντα εδώ για όλους

Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη «ΑΝΑΣΑ» του Θεόδωρου Γαλιατσάτου  και νυν α/περιφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Δρακουλόγκωνας  φιλοξενήθηκε στην  εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Αρχικά έκανε μια

Αλέξανδρος Μοσχονάς: «Μέχρι το τέλος του έτους θα παραδοθεί το παραλιακό μέτωπο – Νομότυπα όλα τα έργα του Λιμενικού Ταμείου»Αλέξανδρος Μοσχονάς: «Μέχρι το τέλος του έτους θα παραδοθεί το παραλιακό μέτωπο – Νομότυπα όλα τα έργα του Λιμενικού Ταμείου»

Στο στούντιο του Cosmos 96,5 και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Αλέξανδρος Μοσχονάς. Τα λιμάνια της Κεφαλονιάς το μεγάλο θέμα της συνέντευξης.