Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Μιχάλης Γάκης: Για το θέμα του Μύρτου χρειάζεται πολιτική βούληση και λίγο λογική.

Μιχάλης Γάκης: Για το θέμα του Μύρτου χρειάζεται πολιτική βούληση και λίγο λογική.

Μιχάλης Γάκης: Για το θέμα του Μύρτου χρειάζεται πολιτική βούληση και λίγο λογική. post thumbnail image

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο α/δήμαρχος Πυλάρου Μιχάλης Γάκης. Το θέμα: Η παραλία του Μύτρου και τα προβλήματά της. Προβλήματα χρόνια τα οποία δεν λύνονται και αντιθέτως κάθε χρόνο είναι μεγαλύτερα.

Φέτος, αρχές Ιουλίου η παραλία δεν έχει ακόμα καντίνα και ο α/δήμαρχος θέλησε να αποφύγει την οποιαδήποτε πρόβλεψη για το αν θα ανοίξει ή όχι.

Μάλιστα επισήμανε, ότι παρά τα προβλήματα που υπήρχαν πέρυσι και παρά το γεγονός ότι η καντίνα άνοιξε Αύγουστο εμφάνισε περισσότερα έσοδα από έξοδα. Όπως επίσης τόνισε, πολλοί ήταν οι δημοτικοί σύμβουλοι που χαρακτηριστικά του είχαν πει να μην ανοίξει την καντίνα (πέρυσι).

Στην συζήτηση παρενέβη και κάτοικος της περιοχής (ο κος Γασπαρής), σημειώνοντας ότι ο κος Γάκης κάνει ότι καλύτερο μπορεί και τελικώς πάντα είναι υπόλογος και πρέπει να βοηθηθεί από όλους τους κατοίκους.

Επίσης, ο Μιχάλης Γάκης αναφέρθηκε και στο γήπεδο των Μακριώτικων και τι θα γίνει από εδώ και στο εξής μιας και το έργο θα γίνει με την βοήθεια της περιφέρειας.

Ακούστε όλη την συζήτηση με τον κο Γάκη

 

Related Post

Απολογισμός της θητείας του βουλευτή Παναγή ΚαππάτουΑπολογισμός της θητείας του βουλευτή Παναγή Καππάτου

Στην  εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» του Cosmos 96,5 με τον Δημήτρη Αλοΐζο και την Ελευθερία Κουλουριώτη, φιλοξενήθηκε ο βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος για έναν απολογισμό της

Γεράσιμος Κουγιανός: Η απουσία συνεννόησης και συναίνεσης οδήγησε στην κρίσηΓεράσιμος Κουγιανός: Η απουσία συνεννόησης και συναίνεσης οδήγησε στην κρίση

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο υποψήφιος βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης με το ΚΙΝΑΛ, Γεράσιμος Κουγιανός. Ένας νέος άνθρωπος, πολιτικοποιημένος από νωρίς και από τα 18

Παναγής Ζαφειράτος: «4 μήνες μετά και έχουμε μια από τα ίδια»Παναγής Ζαφειράτος: «4 μήνες μετά και έχουμε μια από τα ίδια»

O πρόεδρος της Αγίας Ευφημίας Παναγής Ζαφειράτος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», επισημαίνοντας ότι εδώ και 4 μήνες παραμένουν στο ίδιο έργο θεατές. Ο πρόεδρος αναφερόμενος σε