Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Μιχάλης Γάκης: Για το θέμα του Μύρτου χρειάζεται πολιτική βούληση και λίγο λογική.

Μιχάλης Γάκης: Για το θέμα του Μύρτου χρειάζεται πολιτική βούληση και λίγο λογική.

Μιχάλης Γάκης: Για το θέμα του Μύρτου χρειάζεται πολιτική βούληση και λίγο λογική. post thumbnail image

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο α/δήμαρχος Πυλάρου Μιχάλης Γάκης. Το θέμα: Η παραλία του Μύτρου και τα προβλήματά της. Προβλήματα χρόνια τα οποία δεν λύνονται και αντιθέτως κάθε χρόνο είναι μεγαλύτερα.

Φέτος, αρχές Ιουλίου η παραλία δεν έχει ακόμα καντίνα και ο α/δήμαρχος θέλησε να αποφύγει την οποιαδήποτε πρόβλεψη για το αν θα ανοίξει ή όχι.

Μάλιστα επισήμανε, ότι παρά τα προβλήματα που υπήρχαν πέρυσι και παρά το γεγονός ότι η καντίνα άνοιξε Αύγουστο εμφάνισε περισσότερα έσοδα από έξοδα. Όπως επίσης τόνισε, πολλοί ήταν οι δημοτικοί σύμβουλοι που χαρακτηριστικά του είχαν πει να μην ανοίξει την καντίνα (πέρυσι).

Στην συζήτηση παρενέβη και κάτοικος της περιοχής (ο κος Γασπαρής), σημειώνοντας ότι ο κος Γάκης κάνει ότι καλύτερο μπορεί και τελικώς πάντα είναι υπόλογος και πρέπει να βοηθηθεί από όλους τους κατοίκους.

Επίσης, ο Μιχάλης Γάκης αναφέρθηκε και στο γήπεδο των Μακριώτικων και τι θα γίνει από εδώ και στο εξής μιας και το έργο θα γίνει με την βοήθεια της περιφέρειας.

Ακούστε όλη την συζήτηση με τον κο Γάκη

 

Related Post

Ο Ανδρέας Παντελιός για την Γαστρονομική Κοινότητα: «Προσπάθεια ανάδειξης της γαστρονομικής μας ιστορίας»Ο Ανδρέας Παντελιός για την Γαστρονομική Κοινότητα: «Προσπάθεια ανάδειξης της γαστρονομικής μας ιστορίας»

O γενικός γραμματέας της Γαστρονομικής Κοινότητας Κεφαλονιάς Ανδρέας Παντελιός, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και μίλησε για αυτό το εγχείρημα. «Είναι μια προσπάθεια 15 ετών. Αφορά την

Διονύσης Στανίτσας: «Καταγγελίες τηλεφωνικές και ανυπόγραφες δεν θα ερευνώνται»Διονύσης Στανίτσας: «Καταγγελίες τηλεφωνικές και ανυπόγραφες δεν θα ερευνώνται»

Μέχρι την Ιθάκης ταξίδεψε η εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» για να συνομιλήσει με τον Δήμαρχος του νησιού Διονύση Στανίτσα. Ο δήμαρχος πριν από μερικές μέρες έκανε μια ανάρτηση

Γιώργος Τσιλιμιδός: «Η οικογένεια Σκλάβου παραχώρησε στον δήμο τη συλλογή του έργου του»Γιώργος Τσιλιμιδός: «Η οικογένεια Σκλάβου παραχώρησε στον δήμο τη συλλογή του έργου του»

Ο αντιδήμαρχος Γιώργος Τσιλιμιδός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» στον Cosmos 96,5. Ο κος Τσιλιμιδός αποκάλυψε πως πριν την επικοινωνία με την εκπομπή, συνεδρίασε η Οικονομική Επιτροπή