Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Γεράσιμος Αποστολάτος: Μέχρι το Πάσχα το γηροκομείο θα λειτουργεί!

Γεράσιμος Αποστολάτος: Μέχρι το Πάσχα το γηροκομείο θα λειτουργεί!

Γεράσιμος Αποστολάτος: Μέχρι το Πάσχα το γηροκομείο θα λειτουργεί! post thumbnail image

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Γηροκομείου Αργοστολίου Γεράσιμος Αποστολάτος την Τρίτη 13-11-2018.


 

Τρεις μέρες μετά την παραλαβή του Γηροκομείου, ο κος Αποστολάτος θέλησε να δώσει όλες τις απαντήσεις και εξηγήσεις σε ότι μπορεί να μην φαίνεται στον υπόλοιπο κόσμο σωστό και ενδεχομένως παράνομο.

Η συζήτηση ξεκίνησε με αναφορά στην καθυστέρηση της παραλαβής από την στιγμή που όπως τόνισε το γηροκομείο ολοκληρώθηκε 31 Ιανουαρίου και έκανε σαφές ότι αυτή η καθυστέρηση δεν είχε δόλο. Η Ελευθερία Κουλουριώτη παρέθεσε στοιχεία (φωτογραφίες), που έδειχναν το γηροκομείο ατελές και ο κος Αποστολάτος της απάντησε ότι κάνει λάθος. Άλλο ένα σημαντικό σημείο είναι πως ακόμα δεν έχει υπογράψει ο εργολάβος (κος Σπαθής) και έτσι η παράδοση δεν υφίσταται.

Στην κουβέντα μπήκε με παρέμβασή της η παραιτηθείσα α/πρόεδρος κα Αυγουστάτου η οποία μίλησε προς τον πρόεδρο και του είπε ότι αυτή ήταν που πήγαινε στο γηροκομείο πριν παραιτηθεί, μετά τις 31 Ιανουαρίου και επέβλεπε εργασίες οι οποίες συνεχίζονταν. Μεταξύ τους υπήρξε μια μικρή λογομαχία η οποία όμως έληξε αίσια.

Η κουβέντα κινήθηκε γύρω από τα του γηροκομείου για τον υλικό εξοπλισμό αλλά και για το έμψυχο υλικό του γηροκομείου. Ο πρόεδρος υπήρξαν φορές που σε πολλές ερωτήσεις δήλωσε άγνοια, καθώς όπως είπε δεν μπορεί να παρακολουθεί τον καθένα.

Ακούστε την συνέντευξη.

 

Related Post

Γιώργος Κατσιβέλης: «Μεγάλη ευκαιρία ένας αναπτυξιακός οργανισμός – Είμαστε σε φάση υλοποίησης έργων»Γιώργος Κατσιβέλης: «Μεγάλη ευκαιρία ένας αναπτυξιακός οργανισμός – Είμαστε σε φάση υλοποίησης έργων»

Ραδιοφωνική συνέντευξη στον Cosmos 96,5 και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», παραχώρησε ο Δήμαρχος Ληξουρίου Γιώργος Κατσιβέλης. Ζητήθηκε από τον Δήμαρχο να κάνει έναν σύντομο απολογισμό και να

Ευάγγελος Ευαγγελάτος: Με τον Θεόφιλο Μιχαλάτο δήμαρχο, ο τόπος θα πάει μπροστάΕυάγγελος Ευαγγελάτος: Με τον Θεόφιλο Μιχαλάτο δήμαρχο, ο τόπος θα πάει μπροστά

O Ευάγγελος Ευαγγελάτος (που ήταν υποψήφιος στις εκλογές με την Δημοτική Συμπολιτεία), φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», προκειμένου να εκθέσει τους λόγους που κάποιος πρέπει να ψηφίσει

Αφροδίτη Θεοπεφτάτου: Ενδιαφέρομαι και ακούω τον κόσμο. Δεν είμαι ανύπαρκτη!Αφροδίτη Θεοπεφτάτου: Ενδιαφέρομαι και ακούω τον κόσμο. Δεν είμαι ανύπαρκτη!

Τελευταία καλεσμένη στην προεκλογική περίοδο ήταν η κα Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, που είναι και πάλι υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ. Φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», θέλοντας να κάνει έναν