Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Παναγής Δρακουλόγκωνας: Αναλαμβάνουμε τις ευθύνες, όπου μας αναλογούν

Παναγής Δρακουλόγκωνας: Αναλαμβάνουμε τις ευθύνες, όπου μας αναλογούν

Παναγής Δρακουλόγκωνας: Αναλαμβάνουμε τις ευθύνες, όπου μας αναλογούν post thumbnail image

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε ο α/περιφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Δρακουλόγκωνας.


Μετά το περιφερειακό συμβούλιο του Σαββατοκύριακου, 2 πολύ καλές ειδήσεις προέκυψαν για την Κεφαλονιά, αφού σχετίζονται με έργα πολιτισμού και κοινής ωφέλειας. Το ανοιχτό- υπαίθριο θέατρο στα Ραζάτα και ο δρόμος Αεροδρόμιο – Κρανιά.

Ειδικά για το θέατρο, ο κος Δρακουλόγκωνας τόνισε ότι έπρεπε εδώ και χρόνια να υπάρχει ένα τέτοιο θέατρο και ο τόπος που επιλέχθηκε (Ραζάτα) είναι ο ιδανικός.

Αναφέρθηκε σε όλα τα έργα που γίνονται στην Κεφαλονιά το τελευταίο διάστημα αλλά και σε αυτά που ήδη έχουν ολοκληρωθεί. Απάντησε και στις ερωτήσεις που τέθηκαν από τους ακροατές, οπού σε αρκετές περιπτώσεις παραδέχτηκε ότι πράγματι έχει γίνει λάθος από πλευράς του και θα επιληφθεί της καταστάσεως σύντομα.

Ακούστε όλη την συνέντευξη.

 

Related Post

Ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Κουρούκλης στο Cosmos 96,5Ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Κουρούκλης στο Cosmos 96,5

Στα πλαίσια της παρουσίασης των υποψήφιων δημάρχων, στο στούντιο του Cosmos 96,5 φιλοξενήθηκε ο υποψήφιος με την «Λαϊκή Συσπείρωση», Γιάννης Κουρούκλης. Ο κος Κουρούκλης εξέφρασε την αισιοδοξία του από τα

Σταύρος Αντύπας: «Θέλουν να κάνουν την Ελλάδα, μπαταρία της Ευρώπης»Σταύρος Αντύπας: «Θέλουν να κάνουν την Ελλάδα, μπαταρία της Ευρώπης»

Ο δικηγόρος Σταύρος Αντύπας φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», εκπροσωπώντας την «Ανοιχτή Συνέλευση Κατοίκων Κεφαλονιάς», μετά από ανακοίνωση τους όπου εκφράζουν την άποψη τους σχετικά με την

Ευάγγελος Ευαγγελάτος: «η “πατρότητα” της φετινής έκθεσης ανήκει στον Δήμαρχο Θεόφιλο Μιχαλάτο»Ευάγγελος Ευαγγελάτος: «η “πατρότητα” της φετινής έκθεσης ανήκει στον Δήμαρχο Θεόφιλο Μιχαλάτο»

Ο Ευάγγελος Ευαγγελάτος, φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5 και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με την ιδιότητα του ως καλλιτέχνης- ζωγράφος, προκειμένου να δώσει πληροφορίες για την πολύ ωραία