Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Η Σοφία Μαροπούλου στον Cosmos 96,5

Η Σοφία Μαροπούλου στον Cosmos 96,5

Η Σοφία Μαροπούλου στον Cosmos 96,5 post thumbnail image

Τηλεφωνικά φιλοξενήθηκε η κα Σοφία Μαροπούλου, στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», με σκοπό να ενημερώσει για τις δράσεις του κέντρου διημέρευσης ΑμεΑ «Υπερίων».


Μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν αλλά τόνισε ότι υπάρχουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι που χωρίς την βοήθειά τους ο «Υπερίων» δεν θα ήταν σε θέση να προσφέρει όλα όσα προσφέρονται σήμερα στους ωφελούμενους.

Αναφέρθηκε και στα οικονομικά προβλήματα του ιδρύματος, που λόγω της κρίσης είναι αρκετά και επισήμανε την ανάγκη βοήθειας και από τον απλό κόσμο που ακόμα και ένα ευρώ μπορεί να βοηθήσει.

Έκανε και την αποκάλυψη ότι σύντομα – εφόσον κυλίσουν όλα ομαλά- θα υπάρξει και μια δομή αντίστοιχη του Ληξουρίου, στο Αργοστόλι.

Ακούστε την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη.

Related Post

Ο Δήμαρχος Ιθάκης Διονύσης Στανίτσας στον Cosmos 96,5 για το ιατρικό συνέδριοΟ Δήμαρχος Ιθάκης Διονύσης Στανίτσας στον Cosmos 96,5 για το ιατρικό συνέδριο

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε η εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», με τον δήμαρχο Ιθάκης Διονύση Στανίτσα. Αφορμή στάθηκε το ιατρικό συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί την Ιθάκη στις 6 Αυγούστου και

Σταύρος  Σπαθής: «Η ΔΕΥΑΚ υλοποιεί έργα ζωής – Προσπαθούμε μέσω του επιμελητηρίου να πετύχουμε ελαφρύνσεις για τις επιχειρήσεις»Σταύρος  Σπαθής: «Η ΔΕΥΑΚ υλοποιεί έργα ζωής – Προσπαθούμε μέσω του επιμελητηρίου να πετύχουμε ελαφρύνσεις για τις επιχειρήσεις»

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ και του Επιμελητηρίου Σταύρος Σπαθής, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Βασικά θέματα της συζήτησης  τα έργα της ΔΕΥΑΚ αλλά και οι προσπάθειες να

Σοφία Γαρμπή: Τα οικονομικά των δήμων ελέγχονται – Διονύσης Τζαννάτος: Θα ανακουφίσουμε τα λαϊκά στρώματαΣοφία Γαρμπή: Τα οικονομικά των δήμων ελέγχονται – Διονύσης Τζαννάτος: Θα ανακουφίσουμε τα λαϊκά στρώματα

Μια συνέντευξη ανάμεσα σε δύο ανθρώπους οι οποίοι έχουν πολλές διαφορές πραγματοποιήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Διαφορές ως προς την ηλικία αλλά και ως προς την ιδεολογία.