Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Νίκος Ανουσάκης: Υπάρχουν δήμοι στην Ελλάδα που θέλουν να μας μιμηθούν!

Νίκος Ανουσάκης: Υπάρχουν δήμοι στην Ελλάδα που θέλουν να μας μιμηθούν!

Νίκος Ανουσάκης: Υπάρχουν δήμοι στην Ελλάδα που θέλουν να μας μιμηθούν! post thumbnail image

Νίκος Ανουσάκης: Υπάρχουν δήμοι στην Ελλάδα που θέλουν να μας μιμηθούν!

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Νίκος Ανουσάκης.

Η ατζέντα μεγάλη και όχι μόνο με θέματα της ΔΕΥΑΚ, μιας και ο καλεσμένος είναι δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας κλίθηκε να απαντήσει σε μια σειρά από ερωτήματα που είναι αρμοδιότητας του δήμου.

Ο κος Ανουσάκης ξεκίνησε απαριθμώντας τα έργα που έχουν γίνει στην Κεφαλονιά ενώ υποστήριξε ότι υπάρχουν θέματα τα οποία δεν έχουν κλείσει και γι’ αυτό φταίει η γραφειοκρατία. Αναφέρθηκε και στην κατεδάφιση των εργατικών κατοικιών στο Ληξούρι και τόνισε ότι τα λεφτά υπάρχουν, έχουν δίκιο να φωνάζουν οι κάτοικοι αλλά δεν φταίει ο δήμος.

Σχετικά με τους βιολογικούς σε Σκάλα και Πόρο ανέφερε ότι στον έναν ήδη γίνονται συνδέσεις ενώ στον Πόρο προχωράει ο βιολογικός με καλό ρυθμό. Μίλησε και για τις συνδέσεις που γίνονται στα Πουλάτα αυτή τη στιγμή.

Ο κος Ανουσάκης αποκάλυψε πως υπάρχουν αρκετοί δήμοι στην Ελλάδα, που τους παίρνουν τηλέφωνο και  τους ρωτούν πως έχουν καταφέρει να κάνουν όλα αυτά τα έργα τα τελευταία χρόνια και ζητούν συμβουλές.

«Το εργοστάσιο αφαλάτωσης θα λειτουργήσει μέχρι το τέλος του μήνα» ήταν η δήλωση του Νίκου Ανουσάκη σχετικά με το εργοστάσιο επεξεργασίας νερού στον Κούταβο.

Ο κος Ανουσάκης

Ακούστε την συνέντευξη.

Related Post

Παναγής Δρακουλόγκωνας: Ζητάμε από τον κόσμο να μας δώσει την ευκαιρία να συνεχίσουμε να κάνουμε πράγματα στην ΠεριφέρειαΠαναγής Δρακουλόγκωνας: Ζητάμε από τον κόσμο να μας δώσει την ευκαιρία να συνεχίσουμε να κάνουμε πράγματα στην Περιφέρεια

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο κος Παναγής Δρακουλόγκωνας, ο οποίος βρέθηκε εκ νέου στο ψηφοδέλτιο της ΑΝΑΣΑ, με επικεφαλής τον Θεόδωρο Γαλιατσάτο και ήρθε πρώτος σε

Γεράσιμος Γαβριελάτος: Η νεολαία δεν προβάλλεται γιατί δεν κατέχει θέσειςΓεράσιμος Γαβριελάτος: Η νεολαία δεν προβάλλεται γιατί δεν κατέχει θέσεις

Ο Γεράσιμος Γαβριελάτος υποψήφιος με την κίνηση πολιτών «Κεφαλονιά: Νησί για όλους» φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», σε μια συνέντευξη με σκοπό να παρουσιαστούν οι θέσεις του

Μάκης Φόρτες: Αρνούμαι να συμμετέχω σε ένα δημοτικό συμβούλιο, θέατρο του παραλόγου!Μάκης Φόρτες: Αρνούμαι να συμμετέχω σε ένα δημοτικό συμβούλιο, θέατρο του παραλόγου!

O Μάκης Φόρτες, ο τέως Δήμαρχος Αργοστολίου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”, σε μια συνέντευξη με πολλά θέματα αλλά κυριότερο το νομοσχέδιο “Κλεισθένης”.