Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Ο Θεόδωρος Τοσουνίδης στον Cosmos 96,5

Ο Θεόδωρος Τοσουνίδης στον Cosmos 96,5

Ο Θεόδωρος Τοσουνίδης στον Cosmos 96,5 post thumbnail image

Τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», είχε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής των ΑΝΕΛ Θεόδωρος Τοσουνίσης.

Ευθύς στις απαντήσεις του και δίνοντας το στίγμα των ΑΝΕΛ αλλά και τις θέσεις του κόμματος. Αρχικά ανέφερε πως παύει να είναι εκπρόσωπος του κόμματος γιατί θέλει να είναι «εντάξει» απέναντι στους συνυποψήφιούς του.

Αναφέρθηκε σε πληθώρα θεμάτων, μιλώντας για τον πρόεδρο του κόμματος αλλά και για την αποχώρησή τους από την κυβέρνηση.

Μίλησε για τις αποζημιώσεις που αξιώνει η Ελλάδα από την Γερμανία αλλά και για τις εξορύξεις στο Ιόνιο.

Ο λόγος για τον οποίο κατεβαίνει στην ευρωβουλή είναι όπως είπε: «Πρέπει η Ελλάδα να αποκτήσει φωνή στο Ευρωκοινοβούλιο και να υπάρξουν νέοι που θα προσπαθήσουν να αλλάξουν τη στάση της Ευρώπης προς την Ελλάδα».

Τέλος, αποκάλυψε ποιος είναι ο «Θανάσης», της διαφήμισης που προκάλεσε σάλο. Ο «Θανάσης» είναι ο κάθε Έλληνας, που αν του τάξει κάποιος κάτι θα τον ακολουθήσει.

Ακούστε τον κο Τοσουνίδη.

Related Post

Ο βουλευτής Παναγής Καππάτος και ο Δήμαρχος Ιθάκης Διονύσης Στανίτσας για τις καταστροφές του “Ιανού”Ο βουλευτής Παναγής Καππάτος και ο Δήμαρχος Ιθάκης Διονύσης Στανίτσας για τις καταστροφές του “Ιανού”

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος και ο Δήμαρχος Ιθάκης Διονύσης Στανίτσας, με σκοπό να περιγράψουν την εικόνα που επικρατεί

Αλεξάνδρα Μπαλού: Δεν ζούμε με αυταπάτες – Θα συνεχίσουμε να είμαστε κοντά στον λαό!Αλεξάνδρα Μπαλού: Δεν ζούμε με αυταπάτες – Θα συνεχίσουμε να είμαστε κοντά στον λαό!

Στο στούντιο του Cosmos 96,5 και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε η υποψήφια περιφερειάρχης με την Λαϊκή Συσπείρωση Αλεξάνδρα Μπαλού. Γνώστης της τοπικής αυτοδιοίκησης – περιφερειακή σύμβουλος

Δημήτρης Μαρκάτος: «Έχει ζητηθεί το κλείσιμο όλων  των σχολείων για 2 εβδομάδες»Δημήτρης Μαρκάτος: «Έχει ζητηθεί το κλείσιμο όλων  των σχολείων για 2 εβδομάδες»

Ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεφαλονιάς Δημήτρης Μαρκάτος  φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με σκοπό να περιγράψει την επιδημιολογική κατάσταση στα σχολεία της Κεφαλονιάς. «Προσπαθούμε. Τα πράγματα είναι