Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Μήνα Γαβριελάτου: Ο δήμος ενώ μπορούσε δεν διεκδίκησε χρήματα, για έργα ζωτικής σημασίας

Μήνα Γαβριελάτου: Ο δήμος ενώ μπορούσε δεν διεκδίκησε χρήματα, για έργα ζωτικής σημασίας

Μήνα Γαβριελάτου: Ο δήμος ενώ μπορούσε δεν διεκδίκησε χρήματα, για έργα ζωτικής σημασίας post thumbnail image

Μια γυναίκα με εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση (τέως αντινομάρχης), φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», αυτή την φορά ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη του Θεόφιλου Μιχαλάτου, «Δημοτική Συμπολιτεία».

Η κα Μήνα Γαβριελάτου, βρέθηκε στο στούντιο του Cosmos 96,5 για να επισημάνει τους λόγους για τους οποίους κατεβαίνει στις εκλογές αλλά και για να απαριθμήσει τα «κακώς κείμενα» της παρούσας δημοτικής αρχής.

Είναι υποψήφια στην περιοχή Ελειού – Πρόννων και όπως έχουν επισημάνει και άλλοι πολλοί υποψήφιοι της περιοχής, η περιοχή τους έχει ρημάξει. Έχει αφεθεί στην τύχη της και κάνεις δεν ενδιαφέρεται ούτε και για τα στοιχειώδη. «Τα χωριά μας υποφέρουν» είπε χαρακτηριστικά.

Η συζήτηση κινήθηκε γύρω από θέματα της περιφέρειας τα οποία συνδέονται και με τον δήμο, των οποίων οι σχέσεις πρέπει να είναι καλές για να υπάρχει συνεννόηση, κάτι που δεν συνέβη τα τελευταία χρόνια καθώς, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «υπάρχουν λεφτά στην περιφέρεια αδιάθετα, τα οποία θα μπορούσε ο δήμος να διεκδικήσει, για έργα». Επισήμανε δε το γεγονός ότι δεν υπάρχει ούτε μια μελέτη για τους επόμενους και θα πάρει πολύ χρόνο για να γίνουν μελέτες και να υλοποιηθούν έργα λόγω γραφειοκρατίας και όχι μόνο.

«Στην τοπική αυτοδιοίκηση χρειάζεται δουλειά, όρεξη και χρόνος»

Η κα Γαβριελάτου ανέφερε, ότι η δημοτικές αρχές και όσοι εκλέγονται πρέπει να κουραστούν για να πετύχουν τους στόχους τους, καθώς χρειάζεται αρκετή δουλειά και όρεξη.

«Τα τελευταία χρόνια δεν έχει γίνει καμία διαβούλευση για έργα που έχουν υλοποιηθεί» είπε η καλεσμένη, υπονοώντας ότι η δημοτική αρχή δεν έλαβε ποτέ σοβαρά την γνώμη των κατοίκων των περιοχών σε όποιο έργο και αν εκτέλεσε (ακόμα και στα έργα του Αργοστολίου).

Αναφορά έγινε και σε όλους τους αναξιοποίητους χώρους και συγκεκριμένα στους αρχαιολογικούς, που για να φτάσεις χρειάζεται να περάσεις μια μικρή «Οδύσσεια». Οι δρόμοι σε όλα τα επίπεδα είναι διαλυμένοι και υπάρχει πλήρης αδιαφορία.

Related Post

Σπύρος Πεφάνης: «Ο πολιτισμός είναι ο καθρέφτης της ποιότητας ζωής»Σπύρος Πεφάνης: «Ο πολιτισμός είναι ο καθρέφτης της ποιότητας ζωής»

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ Σπύρος Πεφάνης, βρέθηκε στο στούντιο του COSMOS 96,5  και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η θέα», σε μια πρώτη συζήτηση για τα νέα του καθήκοντα. Αρχικά

Δημήτρης Ψωμάς: «Οι φοιτητές μετά την εγγραφή τους φεύγουν γιατί δεν βρίσκουν σπίτι»Δημήτρης Ψωμάς: «Οι φοιτητές μετά την εγγραφή τους φεύγουν γιατί δεν βρίσκουν σπίτι»

Με ένα πολύ σημαντικό θέμα ασχολήθηκε η εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Ο Δημήτρης Αλοΐζος και η Ελευθερία Κουλουριώτου φιλοξένησαν στην εκπομπή τον πρόεδρο του ΔΣ των φοιτητών του

Γαβριήλ Μανωλάτος: Προτεραιότητά μας η αναδιάρθρωση του χρέουςΓαβριήλ Μανωλάτος: Προτεραιότητά μας η αναδιάρθρωση του χρέους

Ένας άνθρωπος με πολύ πλούσιο βιογραφικό που έζησε για χρόνια στον Καναδά, επέστρεψε και θέτει τον εαυτό του στην κρίση του Κεφαλονίτικου λαού, θέτοντας υποψηφιότητα στις εκλογές με το κόμμα