Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Γεράσιμος Καγκάδης (ΛΑΕ): Θέλουμε να ενώσουμε την Αριστερά!

Γεράσιμος Καγκάδης (ΛΑΕ): Θέλουμε να ενώσουμε την Αριστερά!

Γεράσιμος Καγκάδης (ΛΑΕ): Θέλουμε να ενώσουμε την Αριστερά! post thumbnail image

Ο κος Γεράσιμος Καγκάδης  υποψήφιος βουλευτής μα την Λαϊκή Ενότητα, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», στα πλαίσια της προεκλογικής περιόδου.

Η συζήτηση ξεκίνησε με τον κο Καγκάδη να εκφράζει το παράπονό του για τον αποκλεισμό που έχει υποστεί το κόμμα του από μεγάλα μέσα ενημέρωσης σε όλη την επικράτεια. Για να τον γνωρίσει καλύτερα ο κόσμος έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν του και ανέφερε πως: Από την εποχή του ’80 είναι στην Αριστερά. Για ένα διάστημα την δεκαετία του 1990 απείχε από όλα, καθώς η τότε Αριστερά συνέπραξε με την Νέα Δημοκρατία . Τώρα είναι με τον κο Λαφαζάνη και εκπροσωπεί το κόμμα του στην Κεφαλονιά.

Αναφέρθηκε στα πολύ σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν στην Κεφαλονιά όπως η υγεία και η παιδεία αλλά και όλα τα κοινωνικά προβλήματα που βιώνει όλος ο κόσμος.

Εμφανίστηκε ενωτικός, όπως και το κόμμα του άλλωστε τονίζοντας: «Έχουμε κάνει τόσες προσπάθειες να υπάρξει  συνεργασία με όλα τα κόμματα της αριστεράς. Βασικός μας στόχος είναι να καταφέρουμε να μπούμε στην βουλή και να προσπαθήσουμε για αυτή την ένωση. Δεν επιθυμούμε ένωση με τον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί δεν είναι αριστερό κόμμα από τον Ιούλιο του 2015. Θέλουμε να μπούμε στην βουλή και να υπηρετήσουμε τα μεγάλα ΟΧΙ του λαού».

Ακούστε τα όσα ενδιαφέροντα είπε ο κος Καγκάδης

Related Post

Νίκος Νικολόπουλος:Είναι αδιανόητο κάποιος να εκμεταλλεύεται δωρεέςΝίκος Νικολόπουλος:Είναι αδιανόητο κάποιος να εκμεταλλεύεται δωρεές

Ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος και βουλευτής Αχαϊας, Νίκος Νικολόπουλος έδωσε τηλεφωνική συνέντευξη στο Cosmos 96,5  και στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”.

Σταύρος Σπαθής: «Ας εκμεταλλευτούν οι έμποροι τις δυνατότητες του Επιμελητηρίου»Σταύρος Σπαθής: «Ας εκμεταλλευτούν οι έμποροι τις δυνατότητες του Επιμελητηρίου»

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σταύρος Σπαθής, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», με σκοπό να ενημερώσει εμπόρους και καταναλωτές για το «ηλεκτρονικό ράφι»  προϊόντων και υπηρεσιών. (δείτε την

Καταγγελίες Σόνιας Κόκοτου για το αλιευτικό καταφύγιο του ΑθέραΚαταγγελίες Σόνιας Κόκοτου για το αλιευτικό καταφύγιο του Αθέρα

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε  η κα Σόνια Κόκοτου, μια γυναίκα που εδώ και 20 χρόνια προσπαθεί να προστατέψει την περιουσία της. Στον Αθέρα όπου βρίσκεται το