Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Άννα Σταθοπούλου (ΣΥΡΙΖΑ): Ήμουν και θα είμαι πάντα κοντά στον πολίτη

Άννα Σταθοπούλου (ΣΥΡΙΖΑ): Ήμουν και θα είμαι πάντα κοντά στον πολίτη

Δύο γυναίκες βρίσκονται στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ και εκτός από την νυν βουλευτή, στο ψηφοδέλτιο βρίσκεται και η κα Άννα Σταθοπούλου. Η υποψήφια βουλευτής από την Ιθάκη, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και εξέθεσε τους δικούς της λόγους για την υποψηφιότητά της στις εθνικές εκλογές.

«Θέλουμε να συνεχίσουμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα» ανέφερε αρχικά και συνέχισε τονίζοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει προσφέρει πολλά και η πολιτική που ακολούθησε ήταν ότι το καλύτερο. Η κα Σταθοπούλου θεωρεί ότι τα μικρά νησιά και ίσως τα νησιά γενικότερα δεν είχαν απολαύσει ποτέ παροχές που είχαν απολαύσει άλλα μέρη και μόνο με τον ΣΥΡΙΖΑ τα νησιά του Ιονίου μπήκαν στον χάρτη και απόδειξη αυτού είναι και το μεταφορικό ισοδύναμο.

Η κα Σταθοπούλου θέτει προτεραιότητες που αφορούν όλο τον κόσμο και το κοινό καλό και η υποψηφιότητά της έχει να κάνει με την καλυτέρευση της ποιότητας ζωής κάθε πολίτη. Αναφορά έγινε σε όλα τα μεγάλα προβλήματα που υπάρχουν στα νησιά μας και αυτά είναι: Υγεία, παιδεία, οδοποιία, πολιτισμός, χωροταξικό και όλα σχολιάστηκαν εκτενώς.

Τέλος η υποψήφια επισήμανε ότι το μοντέλο του ΣΥΡΙΖΑ είναι πιο συγκεκριμένο και πιο συγκροτημένο και δεν μπορούν τα κόμματα να του αντικρούσουν. Επίσης το πρόγραμμα είναι για όλους τους πολίτες.

Related Post

Στανίτσας: «Έχει δίκιο ο κόσμος, αλλά δεν μπορούμε κάνουμε κάτι παραπάνω»Στανίτσας: «Έχει δίκιο ο κόσμος, αλλά δεν μπορούμε κάνουμε κάτι παραπάνω»

Εξηγήσεις,  για όσα του καταλογίζουν από την Λαϊκή Συσπείρωση αναφορικά με τον δρόμο του Αετού, έδωσε ο Δήμαρχος Ιθάκης Διονύσης Στανίτσας στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Ο κος

Νίκος Βαλλιανάτος: Η παράταξη Μιχαλάτου δεν στηρίζεται από κομμάταΝίκος Βαλλιανάτος: Η παράταξη Μιχαλάτου δεν στηρίζεται από κομμάτα

Στο στούντιο του Cosmos96,5 φιλοξενήθηκε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Θεόφιλου Μιχαλάτου , Νίκος Βαλλιανατός.