Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Γαβριήλ Μανωλάτος: Προτεραιότητά μας η αναδιάρθρωση του χρέους

Γαβριήλ Μανωλάτος: Προτεραιότητά μας η αναδιάρθρωση του χρέους

Γαβριήλ Μανωλάτος: Προτεραιότητά μας η αναδιάρθρωση του χρέους post thumbnail image

Ένας άνθρωπος με πολύ πλούσιο βιογραφικό που έζησε για χρόνια στον Καναδά, επέστρεψε και θέτει τον εαυτό του στην κρίση του Κεφαλονίτικου λαού, θέτοντας υποψηφιότητα στις εκλογές με το κόμμα «ΜεΡΑ 25» του Γιάνη Βαρουφάκη. Ο λόγος για τον Γαβριήλ Μανωλάτο, που φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» για να εκθέσει τις απόψεις του κινήματος και τις δικές του.

Ο κος Μανωλάτος ξεκίνησε την συζήτηση τονίζοντας ότι η δημοκρατία χρειάζεται συμμετοχή και συνέχισε λέγοντας πως όλες οι κατηγορίες προς τον Γιάνη Βαρουφάκη  δεν χαρακτηρίζονται. «Όταν αποχώρησε ο Βαρουφάκης η οικονομία ήταν σε καλύτερη κατάσταση. Οι χειρισμοί του ήταν ότι το καλύτερο μέχρι το δημοψήφισμα».

Σχετικά με το πρόγραμμα του κινήματος, ο καλεσμένος ανέφερε ότι αν τον επιλέξουν οι συμπατριώτες του θα δουλέψει σκληρά. Θα υπάρξει προσπάθεια ώστε να δημιουργηθούν συνθήκες τερματισμού της λιτότητας. Επίσης, θα προτείνουν αναδιάρθρωση του χρέους με ρήτρα την ανάπτυξη. Ο κος Μανωλάτος, εξήγησε πως όσο αυξάνεται η ανάπτυξη θα μπορεί να αποπληρώνεται το χρέος, ενώ όταν δεν υπάρχει ανάπτυξη δεν θα πραγματοποιείται πληρωμή.

Αναφορικά με το προσφυγικό, επισήμανε ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να καταντήσει στρατόπεδο προσφύγων, συμπληρώνοντας ότι όλα τα κράτη της Ευρώπης πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Τέλος, ο κος Μανωλάτος ανέφερε ότι το «ΜεΡΑ 25» είναι ένα κίνημα δημιουργίας ενός μετώπου που θα έχει συγκλίσεις από άλλα μέτωπα.

Ακούστε τον κο Μανωλάτο.

Related Post

Παναγής Κάππατος: «Σύνθετο πρόβλημα το προσφυγικό – Στο Λήξουρι πρέπει να υπάρξει μια βιώσιμη σχολή»Παναγής Κάππατος: «Σύνθετο πρόβλημα το προσφυγικό – Στο Λήξουρι πρέπει να υπάρξει μια βιώσιμη σχολή»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η θέα» με τον Δημήτρη Αλοΐζο και την Ελευθερία Κουλουριώτου φιλοξενήθηκε ο Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης κ. Παναγής Καππάτος. Αφού ευχαρίστησε τους παρουσιαστές για την

Χρώμα Ελλάδας και στην Σερβία με την υπογραφή του Βίκτορα ΡουχωτάΧρώμα Ελλάδας και στην Σερβία με την υπογραφή του Βίκτορα Ρουχωτά

Ο Επίτιμος Πρόξενος της Σερβίας στην Κεφαλονιά Βίκτωρ Ρουχωτάς, φιλοξενήθηκε στην COSMOS 96,5  και μίλησε για την πρωτοβουλία να τιμήσει και η Σερβία την Επανάσταση του 1821. Ο κος Ρουχωτάς

Διονύσης Αραβαντινός: Η εγκατάλειψη στην Παλική έχει όνομα: Δημοτική Αρχή Παρίση και εκπρόσωποί τηςΔιονύσης Αραβαντινός: Η εγκατάλειψη στην Παλική έχει όνομα: Δημοτική Αρχή Παρίση και εκπρόσωποί της

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ληξουρίου, Διονύσης Αραβαντινός φιλοξενήθηκε στο στούντιο του Cosmos 96,5 και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», με σκοπό να απαριθμήσει μια ακόμα φορά όλα τα προβλήματα