Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Γεράσιμος Κουγιανός: Η απουσία συνεννόησης και συναίνεσης οδήγησε στην κρίση

Γεράσιμος Κουγιανός: Η απουσία συνεννόησης και συναίνεσης οδήγησε στην κρίση

Γεράσιμος Κουγιανός: Η απουσία συνεννόησης και συναίνεσης οδήγησε στην κρίση post thumbnail image

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο υποψήφιος βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης με το ΚΙΝΑΛ, Γεράσιμος Κουγιανός.

Ένας νέος άνθρωπος, πολιτικοποιημένος από νωρίς και από τα 18 στα κοινά, καθώς θεωρεί απαραίτητο να υπάρχει πολιτικοποίηση και έτσι να σταματήσει να υπάρχει απαξίωση.

«Είμαστε εδώ για ένα καλύτερο αποτέλεσμα» ανέφερε και συνέχισε επισημαίνοντας ότι «Ο κόσμος πρέπει να δει τις πραγματικές αιτίες της κρίσης. Η απουσία συνεννόησης και συναίνεσης οδήγησε στην κρίση. Ψηφίζουμε ΚΙΝΑΛ για να βάλουμε φρένο σε μια αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία και σε ένα στείρο αρνητισμό του ΣΥΡΙΖΑ».

Στο ενδεχόμενο κάποιας συνεργασίας με την Νέα Δημοκρατία ανέφερε ότι θα συμφωνήσουν σε θέματα όπως ο εκλογικός νόμος, η επαναδιαπραγμάτευση του χρέους και των συμφωνιών αλλά δεν θα συνεργαστούν και τόνισε ότι το ΚΙΝΑΛ έχει δώσει ένα σοβαρό πρόσωπο και έχει δείξει τις σαφείς θέσεις του.

Στην παρατηρούμενη από νέους στελέχωση των ψηφοδελτίων ο κος Κουγιανός απάντησε πως, το μείγμα εμπειρίας και ανανέωσης θα φέρει ένα καλό αποτέλεσμα. Ο κος Κουγιανός δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για ένα καλό αποτέλεσμα, καθώς αυτό εκλαμβάνει από τον κόσμο, όπου και αν έχει πάει.

Τουρισμός, υγεία και υποδομές είναι τρία από τα θέματα που συζητήθηκαν εκτενώς και κάλεσε τον κόσμο να ψηφίσει και να μην υπάρξει η αποχή  που υπήρξε στις ευρωεκλογές. «Πρέπει να αποφασίζουν οι πολλοί, όταν θα πάμε στην κάλπη πρέπει να θυμόμαστε ποιοι μας έφεραν εδώ» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Related Post

Νίκος Κουρκουμέλης: Εδώ και 9 χρόνια η δημοτική αρχή μας περιπαίζειΝίκος Κουρκουμέλης: Εδώ και 9 χρόνια η δημοτική αρχή μας περιπαίζει

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Δημοτική Συμπολιτεία» Νίκος Κουρκουμέλης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Ο κος Κουρκουμέλης δεν είναι η πρώτη φορά που ασχολείται με

Χρήστος Παυλάτος: «Ενδεχομένως να δούμε αύξηση κρουσμάτων σε 15 μέρες»Χρήστος Παυλάτος: «Ενδεχομένως να δούμε αύξηση κρουσμάτων σε 15 μέρες»

O εκτελών χρέη διοικητή στο Νοσοκομείο Κεφαλονιάς Χρήστος Παυλάτος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» ενημερώνοντας για την πορεία των κρουσμάτων στο νησί μας. «Δεν είναι πολλά τα

Θανάσης Λιβιτσάνης: «Το επαρχιακό οδικό δίκτυο έχει μείνει με μισή λωρίδα»Θανάσης Λιβιτσάνης: «Το επαρχιακό οδικό δίκτυο έχει μείνει με μισή λωρίδα»

Ο έπαρχος Ιθάκης Θανάσης Λιβιτσάνης, σε μια προσπάθεια να περιγράψει την εικόνα καταστροφής, που άφησε πίσω του ο Ιανός, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θεά». Ο κος Λιβιτσάνης