Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Τέο Λοράντος: «Τα παιδιά της ομάδας έχουν μέλλον, δεν έχουν όμως προπονητικό κέντρο»

Τέο Λοράντος: «Τα παιδιά της ομάδας έχουν μέλλον, δεν έχουν όμως προπονητικό κέντρο»

Τέο Λοράντος: «Τα παιδιά της ομάδας έχουν μέλλον, δεν έχουν όμως προπονητικό κέντρο» post thumbnail image

Στην αθλητική εκπομπή «Παίξε μπαλίτσα» του Cosmos 96,5 φιλοξενήθηκε ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας Νέων Ανδρών Υδατοσφαίρισης, Τέο Λοράντος που κατάφερε με την ομάδα του να κατακτήσει ένα ακόμα χρυσό μετάλλιο ,το τέταρτο σε επίπεδο υποδομών τα τελευταία 2,5 χρόνια, μετά το Παγκόσμιο νέων του 2017, το Παγκόσμιο εφήβων του 2018 και το Ευρωπαϊκό νέων του 2018.

Ο προπονητής αναφέρθηκε αρχικά στην μεγάλη επιτυχία του Κουβέιτ, τονίζοντας ότι με αυτήν κλείνει ένας επιτυχημένος τριετής κύκλος χρυσών μεταλλίων, που καθιστούν μάλιστα την ομάδα την πιο επιτυχημένη όλων των εποχών.

«Χρειάζεται σκληρή προπόνηση. Το να είσαι πρωταθλητής και να θες να διατηρήσεις τον τίτλο σου το κάνει ακόμα πιο δύσκολο», υπογράμμισε ο κος Λοράντος  στην περιγραφή του για το τι χρειάζεται για να φτάσει κάποιος στο πιο ψηλό σκαλί και να παραμείνει.

Η Εθνική Νέων Ανδρών απαρτίζεται από άνδρες έως 20 ετών και σε αυτή την ομάδα ο νεότερος είναι 17 ετών και όπως είπε ο κος Λοράντος είναι πως αυτοί οι άνδρες παίζουν σε ομάδες αλλά είναι η νέα γενιά. «Αυτό που έχει κάνει η ομάδα μπορεί να το μεταφέρει και στην Εθνική Ανδρών».

Το παράπονο του προπονητή όμως είναι πως δεν υπάρχουν ούτε οι απαιτούμενες εγκαταστάσεις για τις προπονήσεις αλλά ούτε και οι χρηματοδοτήσεις που υπάρχουν σε άλλα αθλήματα και ας είναι το ελληνικό  πόλο ένα άθλημα που γνωρίζει επιτυχίες.  Μάλιστα στάθηκε και στο γεγονός ότι δεν υπάρχει και η σχετική ανταπόκριση από τα ΜΜΕ.

Η εκπομπή “Παίξε Μπαλίτσα” μεταδίδεται κάθε Τρίτη 14:00- 15:00

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση) των άρθρων, των φωτογραφιών και των πολυμεσικών αρχείων του 965.gr με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος.

Related Post

Βαγγέλης Ανδρεάτος: «Ξεκινάμε δουλειά. Καθαρίζουμε λεκάνες απορροής. Κάνουμε έργα»Βαγγέλης Ανδρεάτος: «Ξεκινάμε δουλειά. Καθαρίζουμε λεκάνες απορροής. Κάνουμε έργα»

Ο προϊστάμενος της πολιτικής προστασίας Βαγγέλης Ανδρεάτος, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», για να δώσει από την μεριά του την εικόνα που αντίκρισε στην Αγία Ευφημία

Διονυσία Μενεγάτου: H γυναίκα που μετέτρεψε τους κάδους απορριμμάτων, σε καμβάΔιονυσία Μενεγάτου: H γυναίκα που μετέτρεψε τους κάδους απορριμμάτων, σε καμβά

Μια ξεχωριστή προσωπικότητα φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» του COSMOS 96,5. Η κα Διονυσία Μενεγάτου κατοικεί στον Κατελειό και αυτό που την κάνει ξεχωριστή, είναι οι ζωγραφιές

Αντιπαράθεση Ανουσάκη- Ρουχωτά για τα χρέη της ΔΕΥΑΚΑντιπαράθεση Ανουσάκη- Ρουχωτά για τα χρέη της ΔΕΥΑΚ

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο επικεφαλής της Ενωμένης Τετράπολης Βασίλης Ρουχωτάς.