Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Σπύρος Γαλιατσάτος: «Η περιφερειακή αρχή Κράτσα, επέστρεψε τον τουρισμό στον Μεσαίωνα»

Σπύρος Γαλιατσάτος: «Η περιφερειακή αρχή Κράτσα, επέστρεψε τον τουρισμό στον Μεσαίωνα»

Σπύρος Γαλιατσάτος: «Η περιφερειακή αρχή Κράτσα, επέστρεψε τον τουρισμό στον Μεσαίωνα» post thumbnail image

Μετά την ανακοίνωσή του ότι τελικά δεν διακόπτεται η επιδοτούμενη γραμμή Κέρκυρα- Λευκάδα- Κεφαλονιά- Ζάκυνθος, ο τέως αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Σπύρος Γαλιατσάτος φιλοξενήθηκε και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και στον Δημήτρη Αλοΐζο για να δώσει περισσότερες πληροφορίες.

Όπως τόνισε, επικοινώνησε με την εταιρεία που εξυπηρετεί το δρομολόγιο και του ανακοίνωσαν ότι το δρομολόγιο θα συνεχίσει κανονικά. «Έγινε μπέρδεμα, γιατί η γραμμή δεν υπήρχε στην προκήρυξη» ανέφερε και εξήγησε: «Η σύμβαση της εταιρείας για την γραμμή λήγει 31/3/2021. Οι άνθρωποι δεν είδαν την γραμμή να προκηρύσσεται και πίστευαν ότι κόπηκε. Του χρόνου τέτοια εποχή θα πρέπει να προκηρυχθεί».

Η γραμμή όμως που σταματάει να είναι επιδοτούμενη είναι αυτή της Ζακύνθου. Ο κος Γαλιατσάτος τόνισε ότι το Αθήνα – Ζάκυνθος σταματάει να επιδοτείται  γιατί δεν ενδιαφέρθηκε κανένας. Παρ’ όλα αυτά το δρομολόγιο θα γίνεται κανονικά με την διαφορά ότι το εισιτήριο θα είναι ακριβότερο πλέον.

Ο κος Γαλιατσάτος κλήθηκε να σχολιάσει και την εξαγγελία της  κας Κράτσα για μεγαλύτερο καράβι (το οποίο θα δέχεται και αυτοκίνητα) στην γραμμή που συνδέει τα νησιά του Ιονίου.  Ο κος Γαλιατσάτος επισήμανε ότι αφενός δεν γνωρίζουμε ποιο θα είναι το κόστος και αν θα συμφέρει και αφετέρου  το καράβι αυτό θα λειτουργήσει αθεμίτως ανταγωνιστικά για όλους του βιοπαλαιστές που κάνουν τα δρομολόγια καθημερινά (π.χ. Σάμη- Αστακό, Φισκάρδο- Νυδρί).

Στο θέμα του τουρισμού ο κος Γαλιατσάτος ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός, μιας και ήταν το χαρτοφυλάκιό του. «Το μείζον θέμα του τουρισμού η κα Κράτσα το έριξε στα «τάρταρα». Εκεί που λειτουργούσαμε με νέες τεχνολογίες, θα βάλει τα χρήματα σε τουριστικά περίπτερα. Που είναι το travel channel, το CNN, που είναι οι εταιρείες, οι δημοσιογράφοι;» αναρωτήθηκε ο καλεσμένος και συνέχισε λέγοντας  ότι οι σημερινοί δεν εκμεταλλεύτηκαν ότι τους άφησε η προηγούμενη περιφερειακή αρχή.

Η εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», μεταδίδεται καθημερινά 11:00- 13:00

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση) των άρθρων, των φωτογραφιών και των πολυμεσικών αρχείων του 965.gr με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος.

 

Related Post

Διονύσης Μινέτος: Είναι τεράστιο ψέμα ότι οι κοκοφοίνικες δεν προσβάλλονται από το κόκκινο σκαθάριΔιονύσης Μινέτος: Είναι τεράστιο ψέμα ότι οι κοκοφοίνικες δεν προσβάλλονται από το κόκκινο σκαθάρι

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος της «Ανεξάρτητης Ενωμένης Κεφαλονιάς» Διονύσης Μινέτος. Αφορμή στάθηκε η αποχώρηση της παράταξης από το δημοτικό συμβούλιο μετά από ειρωνείες

Ο Γεράσιμος Γαλανός για τις καρναβαλικές εκδηλώσεις του ΛηξουρίουΟ Γεράσιμος Γαλανός για τις καρναβαλικές εκδηλώσεις του Ληξουρίου

Ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Παιδείας του Δήμου Ληξουρίου  Γεράσιμος Γαλανός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα»  για να ενημερώσει για τις φετινές – διαφορετικές-  καρναβαλικές εκδηλώσεις του δήμου.

Γεράσιμος Τιμοθέατος: «Καλύτερο το φετινό Καλοκαίρι – Το πιστοποιητικό εμβολιασμού θα βοηθήσει»Γεράσιμος Τιμοθέατος: «Καλύτερο το φετινό Καλοκαίρι – Το πιστοποιητικό εμβολιασμού θα βοηθήσει»

O πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κεφαλονιάς και Ιθάκης, Γεράσιμος Τιμοθέατος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με σκοπό την ενημέρωση σχετικά με την πορεία που αναμένεται να έχει