Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Παναγής Καππάτος: «Έρχονται πέντε νέες κλίνες ΜΕΘ»

Παναγής Καππάτος: «Έρχονται πέντε νέες κλίνες ΜΕΘ»

Παναγής Καππάτος: «Έρχονται πέντε νέες κλίνες ΜΕΘ» post thumbnail image

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος, προκειμένου να ενημερώσει για όλες τις ενέργειες που γίνονται  για να είναι όσο το δυνατόν μικρότερο το πλήγμα που δέχονται διάφοροι τομείς.

Ο κος Καππάτος  ενημέρωσε αρχικά για τις ενέργειες που γίνονται για τον τουρισμό και για την τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στον Υπουργό και υφυπουργό τουρισμού, την περιφερειάρχη και τους βουλευτές των Ιονίων Νήσων. «Τους δώσαμε γραπτώς τις προτάσεις μας και τους εξηγήσαμε ότι το 70% της οικονομίας των νησιών στηρίζεται στον τουρισμό. Σκοπός ήταν να συζητηθούν τα οικονομικά θέματα που θα προκύψουν, αλλά και ο τρόπος λειτουργίας των καταστημάτων- καταλυμάτων όταν ανοίξουν» ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής, ενώ επισήμανε ότι η Ελλάδα αποτελεί τον νούμερο 1 ταξιδιωτικό προορισμό (λόγω κορωνοϊού).

Στην συνέχεια η συζήτηση στράφηκε γύρω από το θέμα της υγείας. Όπως ανακοίνωσε ο κος Καππάτος, πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη  ανάμεσα στην Περιφερειάρχη, τους βουλευτές των νησιών και τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ και συζητήθηκαν οι προσλήψεις του υγειονομικού  προσωπικού. Ο κος Καππάτος διευκρίνισε  ότι είναι πολύ δύσκολο για κάποιον να έρθει στην Κεφαλονιά, όταν δεν θα έχει κίνητρα. «Συζητήσαμε για τα κίνητρα που θα πρέπει να δίνονται στους γιατρούς με το πιο ισχυρό να είναι η μοριοδότητση» υπογράμμισε.

Ο κος Καππάτος προέβη και σε μια αποκάλυψη για την ΜΕΘ του νοσοκομείου. Όπως αποκάλυψε θα έρθουν στην Κεφαλονιά 5 κλίνες ΜΕΘ. «Είναι καινούργιες, δεν είναι αυτές πήγαν στην Πάτρα. Θα έρθουν τις επόμενες μέρες και θα είναι πλήρως εξοπλισμένες» ανέφερε χαρακτηριστικά και επισήμανε ότι: «Το στοίχημα είναι να στελεχωθούν και να γίνουν λειτουργικές».

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση) των άρθρων, των φωτογραφιών και των πολυμεσικών αρχείων του 965.gr με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος

Related Post

Πολιτικός διάλογος ανάμεσα σε Άντζελα Λουκέρη και Βαγγέλη ΔιβάρηΠολιτικός διάλογος ανάμεσα σε Άντζελα Λουκέρη και Βαγγέλη Διβάρη

Δύο υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», η Άντζελα Λουκέρη και ο Βαγγέλης Διβάρης. Και οι δύο είναι γνώστες της τοπικής αυτοδιοίκησης δευτέρου βαθμού αφού

Σπύρος Γαλιατσάτος: «Η Περιφέρεια υπεύθυνη για την πορεία του τουρισμού»Σπύρος Γαλιατσάτος: «Η Περιφέρεια υπεύθυνη για την πορεία του τουρισμού»

Ο τέως Αντιπεριφερειάρχης τουρισμού και Περιφερειακός Σύμβουλος Σπύρος Γαλιατσάτος φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5  και μίλησε για την πορεία του τουρισμού στην Κεφαλονιά. Μετά τα πρόσφατα δημοσιεύματα, τα οποία κατηγορούσαν την

Αργύρης Γαβριελάτος: «Η Κεφαλονιά θα συνεχίσει να είναι από τα καθαρότερα νησιά»Αργύρης Γαβριελάτος: «Η Κεφαλονιά θα συνεχίσει να είναι από τα καθαρότερα νησιά»

Ο πρόεδρος της ΕΔΑΚΙ Αργύρης Γαβριελάτος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και στο Δημήτρη Αλοΐζο, για μια συζήτηση σχετικά με τις υπηρεσίες καθαριότητας. Η συζήτηση ξεκίνησε με