Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Λευτέρης Κρητικός: «Ανάγκη να εκφραστεί το ΚΙΝ.ΑΛ στην τοπική κοινωνία»

Λευτέρης Κρητικός: «Ανάγκη να εκφραστεί το ΚΙΝ.ΑΛ στην τοπική κοινωνία»

Λευτέρης Κρητικός: «Ανάγκη να εκφραστεί το ΚΙΝ.ΑΛ στην τοπική κοινωνία» post thumbnail image

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε ο νέος Γραμματέας του ΚΙΝ.ΑΛ Κεφαλονιάς και Ιθάκης, Λευτέρης Κρητικός.

Ο κος Κρητικός στην τοποθέτηση του αρχικά διευκρίνισε ότι είναι γραμματέας – και όχι πρόεδρος- καθώς στα σοσιαλιστικά κινήματα υπάρχουν γραμματείς και όχι πρόεδροι. «Είμαστε νέα παιδιά, υπάρχει ένας ανανεωτικός τόνος και πρέπει να εκφραστεί» ανέφερε  και ξεκαθάρισε ότι δεν έγιναν εκλογές αλλά υπήρξε μια διαδικασία ανασυγκρότησης από την οποία προέκυψε η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΚΙΝ.ΑΛ με παλιούς και αρκετούς νέους.

Αναφερόμενος στην διαδικασία, υποστήριξε ότι μετά την επίσκεψη της  προέδρου Φώφης Γεννηματά, διαπιστώθηκαν αδυναμίες στο τοπικό ΚΙΝ.ΑΛ και ζητήθηκε η ανασυγκρότηση. «Αναζητήθηκαν καινούργια άτομα. Δεν θα είμαστε ένα κλειστό κλαμπ» ανέφερε και επισήμανε ότι εκλογές θα γίνουν το επόμενο φθινόπωρο. Παράλληλα, τόνισε ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει ανάγκη να εκφραστεί το ΚΙΝ.ΑΛ στις τοπικές κοινωνίες.

Ξεχωριστή αναφορά έγινε στην μία και μοναδική γυναίκα που βρίσκεται ανάμεσα στα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής. «Είναι μία αλλά είναι ξεχωριστή. Πράγματι δεν βλέπουμε πολλές γυναίκες στην πολιτική και αυτό είναι μια αδυναμία» ανέφερε και συνέχισε επισημαίνοντας ότι από το κομμάτι της πολιτικής έχει απομακρυνθεί μεγάλο μέρος του πληθυσμού καθώς αισθάνεται απογοήτευση από τα κόμματα.

Ο κος Κρητικός θέλησε να εξηγήσει στον κόσμο πως το κίνημα πρέπει να είναι ενωμένο, καθώς είναι κίνημα ιδεών και όχι αρχηγού και στόχος είναι να προσελκύσουν περισσότερο κόσμο. Επίσης, υποστήριξε ότι τα μηνύματα που λαμβάνουν είναι θετικά. «Θα γυρίσουμε την Κεφαλονιά και την Ιθάκη για να μιλήσουμε με τον κόσμο» αποκάλυψε και απηύθυνε κάλεσμα στη νέα γενιά να έρθει σε επαφή με το κίνημα, για συζήτηση, ανταλλαγή απόψεων και συνδιαμόρφωση του κινήματος.

Related Post

Ο Γιάννης Μπαλάφας  στον Cosmos 96,5Ο Γιάννης Μπαλάφας  στον Cosmos 96,5

Ο βουλευτής Γιάννης Μπαλάφας, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» του Cosmos96,5, σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Στα πλαίσια της διήμερης περιοδείας του στην Κεφαλονιά, φιλοξενήθηκε

Ο Αλέξανδρος Παντελειός για το Μουσείο Σκλάβου και τις επιθέσεις που δέχθηκεΟ Αλέξανδρος Παντελειός για το Μουσείο Σκλάβου και τις επιθέσεις που δέχθηκε

Στον COSMOS 96,5 και τον Δημήτρη Αλοϊζο μίλησε τη Δευτέρα 23 Νοέμβρη o Επικεφαλής της παράταξης «ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ, ΝΗΣΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» Αλέξανδρος Παντελειός, αναφερόμενος σε ζητήματα της επικαιρότητας. Για τον αναπτυξιακό

Απάντηση Διονύση Κοκκόση (πρόεδρος ΕΔΑΚΙ) στην δεύτερη ανακοίνωση του Κώστα ΠρέντζαΑπάντηση Διονύση Κοκκόση (πρόεδρος ΕΔΑΚΙ) στην δεύτερη ανακοίνωση του Κώστα Πρέντζα

O πρόεδρος της ΕΔΑΚΙ Διονύσης Κοκκόσης, έδωσε στον Κώστα Πρέντζα όλες τις απαντήσεις που ζητούσε ο δεύτερος σε ανακοίνωσή του.