Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Μαρούλης: «Καμία παρενέργεια από το εμβόλιο – Έχουμε μείωση κρουσμάτων λόγω ελέγχων»

Μαρούλης: «Καμία παρενέργεια από το εμβόλιο – Έχουμε μείωση κρουσμάτων λόγω ελέγχων»

Μαρούλης: «Καμία παρενέργεια από το εμβόλιο – Έχουμε μείωση κρουσμάτων λόγω ελέγχων» post thumbnail image

Ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Σάμης Βαγγέλης Μαρούλης, φιλοξενήθηκε στον COSMOS 96,5 και σχολίασε μεταξύ άλλων, τους εμβολιασμούς και την επιδημιολογική εικόνα της Σάμης.

«Κατορθώσαμε να φτιάξουμε ένα εμβολιαστικό κέντρο πρότυπο. Είχαμε 2 νοσοκόμους αρχικά και τώρα έχουμε 8» ανέφερε ο κος Μαρούλης σχολιάζοντας την λειτουργεία του Κέντρου Υγείας από την στιγμή που μετατράπηκε σε εμβολιαστικό κέντρο. Παράλληλα επισήμανε ότι υπάρχει μεγάλη προσέλευση, καθώς είναι πολλοί αυτοί που θέλουν να εμβολιαστούν.

Εξήγησε ότι, το γεγονός ότι στην Σάμη γίνονται εμβόλια είναι απόφαση του Υπουργείου και οι τοπικοί Διοικητές ή Διευθυντές δεν φέρουν καμία ευθύνη. Ξεκαθάρισε ότι όσοι προσέρχονται για τον εμβολιασμό τους, δεν υπογράφουν κανένα χαρτί (με βάση τα όσα είχαν ακουστεί, όπου όσοι θέλουν να εμβολιαστούν αναλαμβάνουν εξ ολοκλήρου την ευθύνη, σε περίπτωση που τους συμβεί κάτι). Επίσης, τόνισε ότι κανένας εμβολιασμένος δεν παρουσίασε καμία παρενέργεια, εκτός από τις συνήθεις (λίγος πυρετός, αδυναμία κλπ.).

«Πάμε πολύ καλά με τα κρούσματα. Υπάρχει μείωση και αυτή οφείλεται, στον έλεγχο που υπάρχει» υποστήριξε ο κος Μαρούλης και ερωτώμενος για τα αποτελέσματα από τις αναλύσεις των λυμάτων, τόνισε ότι δεν μπορεί να ερμηνεύσει το αυξημένο ιικό φορτίο που παρουσιάζουν.

 

Related Post

Γεράσιμος Καγκάδης (ΛΑΕ): Θέλουμε να ενώσουμε την Αριστερά!Γεράσιμος Καγκάδης (ΛΑΕ): Θέλουμε να ενώσουμε την Αριστερά!

Ο κος Γεράσιμος Καγκάδης  υποψήφιος βουλευτής μα την Λαϊκή Ενότητα, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», στα πλαίσια της προεκλογικής περιόδου. Η συζήτηση ξεκίνησε με τον κο Καγκάδη

Διονύσης Μινέτος: Έχουμε μπει σε μια περιπέτεια με τις παραλίεςΔιονύσης Μινέτος: Έχουμε μπει σε μια περιπέτεια με τις παραλίες

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης, Διονύσης Μινέτος με αφορμή τα θέματα που προέκυψαν με την δημοπρασία των παραλιών.

Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών: «Τα θύματα αισθάνονται ενοχή, ντροπή… Μιλούν την στιγμή που βρίσκουν το κουράγιο»Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών: «Τα θύματα αισθάνονται ενοχή, ντροπή… Μιλούν την στιγμή που βρίσκουν το κουράγιο»

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησαν στον Cosmos 96,5 και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» οι εργαζόμενες στο Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Κεφαλονιάς με αφορμή τα περιστατικά κακοποίησης το τελευταίο