Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Μιχάλης Γάκης: Ο κόσμος πρέπει να δείξει την στήριξή του και μετά τις εκλογές

Μιχάλης Γάκης: Ο κόσμος πρέπει να δείξει την στήριξή του και μετά τις εκλογές

Μιχάλης Γάκης: Ο κόσμος πρέπει να δείξει την στήριξή του και μετά τις εκλογές post thumbnail image

Ο υποψήφιος δήμαρχος Σάμης Μιχάλης Γάκης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», προκειμένου να εκθέσει τις προτάσεις του και να αναφέρει τους λόγους που κατέρχεται στις εκλογές.

Αρχικά, ανέφερε ότι του προσάπτουν πολλά την στιγμή που αρκετοί δεν γνωρίζουν ότι δεν είχε καμία βοήθεια από την Δημοτική Αρχή υλικοτεχνική αλλά και σε ανθρώπινο δυναμικό. Επίσης δεν είχε ούτε πόρους να διαχειριστεί, όποτε εύλογα δεν μπορούσε να κάνει έργο.

Επισήμανε, ότι ο κόσμος θα πρέπει να δείξει την στήριξή του και μετά τις εκλογές και οι προτεραιότητες θα έχουν να κάνουν με την καλυτέρευση της καθημερινότητας. Ανέφερε χαρακτηριστικά πως : «Θα πιέσουμε για πολλά πράγματα αν εκλεγούμε και πρώτα πρώτα για την καθαριότητα στην περιοχή μας και την υδροδότηση σε χωριά που έχουν πρόβλημα».

Ακούστε όλη την συνέντευξη του κου Γάκη.

Related Post

Παναγής Καππάτος: «Το ταχυδρομείο του Πόρου δεν θα κλείσει – Υπήρξε ένα πρόβλημα στην σελίδα του Υπουργείου, αλλά λύθηκε»Παναγής Καππάτος: «Το ταχυδρομείο του Πόρου δεν θα κλείσει – Υπήρξε ένα πρόβλημα στην σελίδα του Υπουργείου, αλλά λύθηκε»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και στον Δημήτρη Αλοΐζο  φιλοξενήθηκε ο βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος, προκειμένου να δώσει απαντήσεις σε θέματα της επικαιρότητας. Προέκυψε ένα πρόβλημα

Δημήτρης Μαντζουράτος: «Ανοίγει ο δρόμος για  το χτύπημα των δικαιωμάτων που σχετίζονται με τη μητρότητα»Δημήτρης Μαντζουράτος: «Ανοίγει ο δρόμος για  το χτύπημα των δικαιωμάτων που σχετίζονται με τη μητρότητα»

Ο πρόεδρος του ΝΤ της ΑΔΕΔΥ Δημήτρης Μαντζουράτος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» προκειμένου να δημοσιοποιήσει ένα πολύ σοβαρό κοινωνικό θέμα που αφορά την άδεια επαπειλούμενης κύησης

Σταύρος Σπαθής:«Η ΔΕΥΑΚ θέλει νοικοκύρεμα – Το επιμελητήριο  έχει μεγαλώσει»Σταύρος Σπαθής:«Η ΔΕΥΑΚ θέλει νοικοκύρεμα – Το επιμελητήριο  έχει μεγαλώσει»

Ο πρόεδρος του επιμελητηρίου και της ΔΕΥΑΚ Σταύρος Σπαθής, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Η συζήτηση ξεκίνησε με την εκδήλωση που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί σχετικά με το