Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Νίκος Ανουσάκης: «Δεν δεχόμαστε η Κεφαλονιά να γίνει χαβούζα»

Νίκος Ανουσάκης: «Δεν δεχόμαστε η Κεφαλονιά να γίνει χαβούζα»

Νίκος Ανουσάκης: «Δεν δεχόμαστε η Κεφαλονιά να γίνει χαβούζα» post thumbnail image

Ο δημοτικός σύμβουλος της «Ισχυρής Κεφαλονιάς» Νίκος Ανουσάκης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», για να εκφράσει την άποψη της παράταξής του, σχετικά με την κατάργηση της ΕΔΑΚΙ.

Ο κος Ανουσάκης κατέστησε σαφές στην πρώτη του τοποθέτηση, ότι σε ότι τους ζητηθεί θα είναι εκεί και είναι απολύτως σύμφωνοι με την «γραμμή» της Δημοτικής Αρχής. «Ψηφίσαμε ομόφωνα το ψήφισμα της Δημοτικής Αρχής» πρόσθεσε.

Ο κος Ανουσάκης κάλεσε τον αντιπεριφερειάρχη, να πάρει θέση για το συγκεκριμένο θέμα και επισήμανε ότι όλοι πρέπει να είναι ξεκάθαροι στις τοποθετήσεις τους. Παράλληλα, τόνισε πως θα πρέπει να υπάρξει επιτροπή από θεσμικούς εκπροσώπους , οι οποίοι έχουν και την διοικητική αρμοδιότητα να διαπραγματευτούν για να αποσυρθεί τα άρθρο.

Ο καλεσμένος επισήμανε και το κίνδυνο που διατρέχει η Κεφαλονιά από την κατάργηση της ΕΔΑΚΙ. «Αν δημιουργηθεί ένας ενιαίος φορέας, θα έρθουν όλα τα σκουπίδια στην Κεφαλονιά. Δεν πρέπει να αλλάξει το νομικό σχήμα της ΕΔΑΚΙ  και πρέπει να μείνει όπως είναι.

Τέλος, ο κος Ανουσάκης ενημέρωσε ότι και η ΠΕΔΙΝ έχει συνταχθεί στο πλευρό της Κεφαλονιάς.

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση) των άρθρων, των φωτογραφιών και των πολυμεσικών αρχείων του 965.gr με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος

Related Post

Έτσι θα είναι το Μουσείο «Γεράσιμος Σκλάβος» στην Κεφαλονιά – Διεθνής ακτινοβολία σε μελετητές & επισκέπτεςΈτσι θα είναι το Μουσείο «Γεράσιμος Σκλάβος» στην Κεφαλονιά – Διεθνής ακτινοβολία σε μελετητές & επισκέπτες

Στον ραδιοφωνικό σταθμό COSMOS 96,5 και την πρωινή ενημερωτική εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» μίλησε η διδάκτωρ ιστορίας της τέχνης Όλγα – Μεντζαφού , με αφορμή την ένταξη χρηματοδότησης

Παναγής Καππάτος: «Δίνουμε επιπλέον κίνητρα στους γιατρούς – Η ΜΕΘ θα επιστρέψει και κάποια στιγμή θα λειτουργήσει»Παναγής Καππάτος: «Δίνουμε επιπλέον κίνητρα στους γιατρούς – Η ΜΕΘ θα επιστρέψει και κάποια στιγμή θα λειτουργήσει»

Ο βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Μετά τις ανακοινώσεις του κου Καππάτου σχετικά με την υγεία ο βουλευτής θέλησε να δώσει