Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Μάκης Μεταξάς: «Κερδίσαμε την μάχη και όχι τον πόλεμο»

Μάκης Μεταξάς: «Κερδίσαμε την μάχη και όχι τον πόλεμο»

Μάκης Μεταξάς: «Κερδίσαμε την μάχη και όχι τον πόλεμο» post thumbnail image

Ο τέως Νομάρχης Μάκης Μεταξάς φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5 και εξέφρασε την ικανοποίηση του για την θετική  εξέλιξη αναφορικά με τα έργα που θα πραγματοποιηθούν στον Θολωτό Τάφο των Τζανάτων.

«Κερδίσαμε μια μάχη αλλά όχι τον πόλεμο» τόνισε ο κος Μεταξάς, αλλά δήλωσε ικανοποιημένος καθώς για πρώτη φορά ξεκαθαρίζεται το τι μέλλει γενέσθαι, με αυτό το σπουδαίο αρχαιολογικό μνημείο. Ο καλεσμένος υποστήριξε ότι ήταν μια εξέλιξη την οποία δεν την περίμεναν και αυτό που μένει να γίνει, είναι να σταλούν τα σωστά τεχνικά δελτία ( ο κος Μεταξάς υπενθύμισε ότι την τελευταία φορά, μπήκε φρένο στα έργα καθώς είχαν σταλεί δύο τεχνικά δελτία).

«Αυτή τη στιγμή υπάρχει χρονοδιάγραμμα και αυτό που φοβόμαστε είναι μην υπάρξουν καθυστερήσεις και απενταχθεί το έργο από το ΕΣΠΑ» σημείωσε ο κος Μεταξάς και προειδοποίησε ότι όσοι κωλυσιεργήσουν επίτηδες θα λογοδοτήσουν στην κοινωνία της Κεφαλονιάς. Παράλληλα, τόνισε ότι είναι πλέον εμφανές ότι κάτι δεν πάει καλά στην Κεφαλονιά με τον Τάφο, και κάποιοι δεν θέλουν να αναδειχθεί. « Αυτός ο Τάφος θα αναδείξει όλη την Κεφαλονιά, όχι μόνο τον Πόρο. Είναι δεδομένο ότι υπάρχει πρόβλημα» επισήμανε.

Ο κος Μεταξάς τόνισε ότι στην Κεφαλονιά υπάρχουν πάρα πολλά μνημεία τα οποία χρήζουν ανάδειξης και όλοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους για τις καθυστερήσεις αλλά και για την μη ανάδειξή τους έως τώρα. Αναφορικά, με τον Τάφο των Τζανάτων επανέλαβε, ότι ο πόλεμος θα κερδηθεί όταν εγκριθεί το τεχνικό δελτίο. «Τότε θα μπορέσουμε να πούμε, κερδίσαμε» κατέληξε.

 

Related Post

Σπύρος Σαμούρης: Με τόσα ψέματα, η Δημοτική Αρχή ζητά ξανά την ψήφο των πολιτώνΣπύρος Σαμούρης: Με τόσα ψέματα, η Δημοτική Αρχή ζητά ξανά την ψήφο των πολιτών

Σπύρος Σαμούρης: Με τόσα ψέματα, η Δημοτική Αρχή ζητά ξανά την ψήφο των πολιτών Στο Cosmos 96,5 και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θεά» φιλοξενήθηκε ο κος Σπύρος Σαμούρης,

Ασπασία Βασιλάτου: «Παρατάνε τα σκυλιά στο δρόμο. Δεν είναι παιχνίδι τα ζώα»Ασπασία Βασιλάτου: «Παρατάνε τα σκυλιά στο δρόμο. Δεν είναι παιχνίδι τα ζώα»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και στο Δημήτρη Αλοΐζο, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά, η Ασπασία Βασιλατου, μέλος του ΝΤΟΡΙΣ  και ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη  σε σχέση με τα αδέσποτα αλλά  και την

Θεόφιλος Μιχαλάτος: “Περίμενα να παραιτηθεί ο Δήμαρχος μετά το κλείσιμο του Πλατύ!”Θεόφιλος Μιχαλάτος: “Περίμενα να παραιτηθεί ο Δήμαρχος μετά το κλείσιμο του Πλατύ!”

Ο επικεφαλής της παράταξης “Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά” Θεόφιλος Μιχαλάτος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”.