Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Παναγής Καππάτος: « Δεν θα μπορούσα να περιμένω κάτι καλύτερο»

Παναγής Καππάτος: « Δεν θα μπορούσα να περιμένω κάτι καλύτερο»

Παναγής Καππάτος: « Δεν θα μπορούσα να περιμένω κάτι καλύτερο» post thumbnail image

Για την πολύ ευχάριστη εξέλιξη, σχετικά τον Μυκηναϊκό  Τάφο των Τζαννάτων που ουσιαστικά “ξεμπλοκάρει” την διαδικασία ανάδειξής του και εντάσσεται στο τρέχον ΕΣΠΑ , μίλησε στον COSMOS 96,5 ο βουλευτής Παναγής Καππάτος.

«Είμαι αρκετά ικανοποιημένος με την εξέλιξη. Δεν θα μπορούσα να περιμένω κάτι καλύτερο» ανέφερε ο βουλευτής καθώς όπως είπε είχε πολλές ανησυχίες για το συγκεκριμένο θέμα αλλά και την πορεία του, η οποία είχε αντιμετωπίσει έως τώρα πολλά εμπόδια. «Με στεναχωρούσαν οι καθυστερήσεις που γινόντουσαν τα τελευταία χρόνια, από τις υπηρεσίες που ήταν αρμόδιες, αλλά με καλύπτει απόλυτα η απάντηση της κας Μενδώνη» σημείωσε ο κος Καππάτος .

Υποστήριξε, ότι τις επόμενες μέρες θα ενταχθεί στο ΕΣΠΑ με αυξημένη χρηματοδότηση  για να γίνει ολοκληρωμένη ανάπλαση και επισήμανε ότι βούληση του Υπουργείου είναι να εκτελέσει το έργο με τις δικές του υπηρεσίες από την Αθήνα και όχι από την Κεφαλονιά.

Ο κος Καππάτος ανέφερε για τις καθυστερήσεις, ότι ρωτούσε συχνά τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Πολιτισμού τι γίνεται στην Κεφαλονιά και αν η υπηρεσία  (εφορία αρχαιοτήτων) θα υπογράψει για να ενταχθεί το έργο στο ΕΣΠΑ. «Δεν έβρισκα θετικές απαντήσεις και αναγκάστηκα να απευθυνθώ στην Υπουργό» τόνισε, σημειώνοντας παράλληλα, ότι τελικώς αποδείχθηκε καλή κίνηση γιατί το Υπουργείο έδωσε σαφή απάντηση.

 

Related Post

Ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Κουρούκλης στο Cosmos 96,5Ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Κουρούκλης στο Cosmos 96,5

Στα πλαίσια της παρουσίασης των υποψήφιων δημάρχων, στο στούντιο του Cosmos 96,5 φιλοξενήθηκε ο υποψήφιος με την «Λαϊκή Συσπείρωση», Γιάννης Κουρούκλης. Ο κος Κουρούκλης εξέφρασε την αισιοδοξία του από τα

Ηλίας Παρίσης: Το Ληξούρι χρειάζεται κάποιον να το πάει ψηλά!Ηλίας Παρίσης: Το Ληξούρι χρειάζεται κάποιον να το πάει ψηλά!

Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Ηλίας Παρίσης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», με σκοπό να ευχαριστήσει όσους τον ψήφισαν (καθώς κατήλθε στις περιφερειακές εκλογές με τον συνδυασμό της

Γεράσιμος Σιμωτάς: «Παρέχουμε την έκπτωση, ώστε όλοι να μπορούν να βγουν για καφέ και φαγητό»Γεράσιμος Σιμωτάς: «Παρέχουμε την έκπτωση, ώστε όλοι να μπορούν να βγουν για καφέ και φαγητό»

Ο πρόεδρος του επισιτιστικού σωματείου «ΑΡΚΕΙΣΙΟΣ»  Γεράσιμος Σιμωτάς, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» για να κοινοποιήσει μια πολύ ωραία πανελλαδική προσπάθεια που γίνεται, προκειμένου να υπάρχει έκπτωση