Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Παναγής Καππάτος: « Δεν θα μπορούσα να περιμένω κάτι καλύτερο»

Παναγής Καππάτος: « Δεν θα μπορούσα να περιμένω κάτι καλύτερο»

Παναγής Καππάτος: « Δεν θα μπορούσα να περιμένω κάτι καλύτερο» post thumbnail image

Για την πολύ ευχάριστη εξέλιξη, σχετικά τον Μυκηναϊκό  Τάφο των Τζαννάτων που ουσιαστικά “ξεμπλοκάρει” την διαδικασία ανάδειξής του και εντάσσεται στο τρέχον ΕΣΠΑ , μίλησε στον COSMOS 96,5 ο βουλευτής Παναγής Καππάτος.

«Είμαι αρκετά ικανοποιημένος με την εξέλιξη. Δεν θα μπορούσα να περιμένω κάτι καλύτερο» ανέφερε ο βουλευτής καθώς όπως είπε είχε πολλές ανησυχίες για το συγκεκριμένο θέμα αλλά και την πορεία του, η οποία είχε αντιμετωπίσει έως τώρα πολλά εμπόδια. «Με στεναχωρούσαν οι καθυστερήσεις που γινόντουσαν τα τελευταία χρόνια, από τις υπηρεσίες που ήταν αρμόδιες, αλλά με καλύπτει απόλυτα η απάντηση της κας Μενδώνη» σημείωσε ο κος Καππάτος .

Υποστήριξε, ότι τις επόμενες μέρες θα ενταχθεί στο ΕΣΠΑ με αυξημένη χρηματοδότηση  για να γίνει ολοκληρωμένη ανάπλαση και επισήμανε ότι βούληση του Υπουργείου είναι να εκτελέσει το έργο με τις δικές του υπηρεσίες από την Αθήνα και όχι από την Κεφαλονιά.

Ο κος Καππάτος ανέφερε για τις καθυστερήσεις, ότι ρωτούσε συχνά τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Πολιτισμού τι γίνεται στην Κεφαλονιά και αν η υπηρεσία  (εφορία αρχαιοτήτων) θα υπογράψει για να ενταχθεί το έργο στο ΕΣΠΑ. «Δεν έβρισκα θετικές απαντήσεις και αναγκάστηκα να απευθυνθώ στην Υπουργό» τόνισε, σημειώνοντας παράλληλα, ότι τελικώς αποδείχθηκε καλή κίνηση γιατί το Υπουργείο έδωσε σαφή απάντηση.

 

Related Post

Σιφνάκης (Κ.Υ. Σάμης): «Θετικοί στον κορωνοϊό κυκλοφορούν ελεύθεροι»Σιφνάκης (Κ.Υ. Σάμης): «Θετικοί στον κορωνοϊό κυκλοφορούν ελεύθεροι»

Ο κος Ευστράτιος Σιφνάκης, γενικός γιατρός, επιμελητής Β’ στο Κέντρο Υγείας Σάμης μίλησε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», για την δύσκολή κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ευρύτερη περιοχή

Αλέξανδρος Παντελειός: «Έχουμε θέσει ως όρο να μην υπάρχει κομματισμός στην κίνηση πολιτών»Αλέξανδρος Παντελειός: «Έχουμε θέσει ως όρο να μην υπάρχει κομματισμός στην κίνηση πολιτών»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», την Τρίτη 6-11-2018 φιλοξενήθηκε ο κος Αλέξανδρος Παντελειός, ένας εκ των εκπροσώπων της κίνησης πολιτών «Κεφαλονιά: Νησί για όλους» και πρόεδρος του ΤΕΕ