Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Θεόφιλος Μιχαλάτος: Χειρότερη Δημοτική Αρχή δεν υπήρξε ποτέ!

Θεόφιλος Μιχαλάτος: Χειρότερη Δημοτική Αρχή δεν υπήρξε ποτέ!

Θεόφιλος Μιχαλάτος: Χειρότερη Δημοτική Αρχή δεν υπήρξε ποτέ! post thumbnail image

Στο στούντιο του Cosmos 96,5 φιλοξενήθηκε ο επικεφαλής της παράταξης “Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά”, Θεόφιλος Μιχαλάτος.

Ξεκίνησε με αναφορά στην Δημοτική Αρχή η οποία πλέον έχει διχάσει τον κόσμο και η Κεφαλονιά δεν μπορεί να πάει έτσι μπροστά. Μόνο αν ο κόσμος είναι ενωμένος θα επιτευχθεί αυτός ο στόχος.

Το κύριο θέμα ήταν η καταγγελία – από το 2013- ότι ο Δήμος Λειβαθούς καταχράστηκε 4.000.000 ευρώ (υπεξαίρεση κακουργηματικού χαρακτήρα). Η καταγγελία αυτή εστάλη στις εισαγγελικές αρχές με φαξ του οποίου ο αριθμός αντιστοιχούσε στο “ΞΕΝΙΑ” όπου στεγάζονται υπηρεσίες του Δήμου.

Η προανάκριση της υπόθεσης ξεκίνησε το 2017 και η εισαγγελία κάλεσε όλους του δημοτικούς συμβούλους των δημοτικών συμβουλίων Μαγουλά, Φρατζή και Μιχαλάτου. Αφού ελέχθησαν τελικά, δεν υπάρχει τίποτα το επιλήψιμο και διεγράφη και η κατηγορία. Στην Πάτρα μαζί με τον κο Μιχαλάτο θα οδηγηθούν ακόμα 30 περίπου σύμβουλοι για να απαντήσουν στο ερώτημα γιατί ψήφισαν πλασματικούς προϋπολογισμούς – κάτι σύνηθες. Μάλιστα ο κος Μιχαλάτος εύχεται κάτι τέτοιο να γίνει γρήγορα.

Ακούστε ο,τι είπε ο κος Μιχαλάτος:

 

Related Post

Δημήτρης Μαρκάτος: «Έχει ζητηθεί το κλείσιμο όλων  των σχολείων για 2 εβδομάδες»Δημήτρης Μαρκάτος: «Έχει ζητηθεί το κλείσιμο όλων  των σχολείων για 2 εβδομάδες»

Ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεφαλονιάς Δημήτρης Μαρκάτος  φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με σκοπό να περιγράψει την επιδημιολογική κατάσταση στα σχολεία της Κεφαλονιάς. «Προσπαθούμε. Τα πράγματα είναι

Στέλιος Σπαθής: «Ο δήμος Σάμης πρέπει να μπει σε τροχιά ανάπτυξης»Στέλιος Σπαθής: «Ο δήμος Σάμης πρέπει να μπει σε τροχιά ανάπτυξης»

Τηλεφωνική επικοινωνία με το δημοτικό σύμβουλο Σάμης Στέλιο Σπαθή, είχε η εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» σε μια προσπάθεια να αναλυθούν όσο το δυνατόν περισσότερα θέματα που έχει να

Η Βαρβάρα Αραβαντινού υποψήφια με την “Πλεύση Ελευθερίας”Η Βαρβάρα Αραβαντινού υποψήφια με την “Πλεύση Ελευθερίας”

Με την «Πλεύση Ελευθερίας» της Ζωής Κωνσταντοπούλου κατέρχεται στις εκλογές για υποψήφια βουλευτής η κα Βαρβάρα Αραβαντινού. Αρχικά έκανε την αυτοπαρουσίαση της για να την γνωρίσουν όσοι δεν την ξέρουν.