Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Αποκαλύψεις βόμβα για την Ομηρική Ιθάκη και τον Οδυσσέα

Αποκαλύψεις βόμβα για την Ομηρική Ιθάκη και τον Οδυσσέα

Στο νέο του βιβλίο ο Σπυρίσων Λυκούδης κάνει τρομέρες αποκαλύψεις για την Ιθάκη και τον Οδυσσέα.

Στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”, φιλοξενήθηκε ο συγγραφέας και ανέλυσε πολύ σημαντικά κομμάτια του βιβλίου του με τίτλο “Όλη η αλήθεια για τον Οδυσσέα και την Κεφαλονιά”.

Αποκλαλύψεις βόμβα για το βασίλειο του Οδυσσέα, τον Όμηρο αλλά ακόμα και για τον Πυθαγόρα. Έρευνες χρόνων και όλα τα ευρήματα σε ένα βιβλίο.

Η παρουσία του θα γίνει στο Θέατρο ο “Κέφαλος” την Δευτέρα 23 Ιουλίου στις 19.30.

Ακούστε όσα είπε ο κος Λυκούδης, που βάζουν φωτιά στα μέχρι τώρα δεδομένα!

 

Related Post

Μιχάλης Μαρκάτος: « Απαράδεκτα τα μέτρα για τους μικρούς επαγγελματίες»Μιχάλης Μαρκάτος: « Απαράδεκτα τα μέτρα για τους μικρούς επαγγελματίες»

Ο πρόεδρος του εμποροεπαγγελματικού συλλόγου Κεφαλονιάς και Ιθάκης Μιχάλης Μαρκάτος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» εν’ όψει του δεύτερου lockdown, το οποίο φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση

Σωτήρης Κουρής: «Η Περιφερειακή Αρχή προσπαθεί να λύσει ένα μεγάλο πρόβλημα των νησιών»Σωτήρης Κουρής: «Η Περιφερειακή Αρχή προσπαθεί να λύσει ένα μεγάλο πρόβλημα των νησιών»

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης Υπαίθρου Σωτήρης Κουρής, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με σκοπό να εκφράσει την άποψή του για το φλέγον ζήτημα της ΕΔΑΚΙ

Θανάσης Λιβιτσάνης: «Το επαρχιακό οδικό δίκτυο έχει μείνει με μισή λωρίδα»Θανάσης Λιβιτσάνης: «Το επαρχιακό οδικό δίκτυο έχει μείνει με μισή λωρίδα»

Ο έπαρχος Ιθάκης Θανάσης Λιβιτσάνης, σε μια προσπάθεια να περιγράψει την εικόνα καταστροφής, που άφησε πίσω του ο Ιανός, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θεά». Ο κος Λιβιτσάνης