Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Γιώργος Κοκκόλης: Πρέπει να υπάρξει ένας αγώνας ενότητας

Γιώργος Κοκκόλης: Πρέπει να υπάρξει ένας αγώνας ενότητας

Γιώργος Κοκκόλης: Πρέπει να υπάρξει ένας αγώνας ενότητας post thumbnail image

Ο υποψήφιος βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης με τη Νέα Δημοκρατία, Γιώργος Κοκκόλης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», στην πρώτη επίσημη προεκλογική συνέντευξη.

Αναφέρθηκε στα όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα σχετικά με τον αποκλεισμό δύο προσώπων από το ψηφοδέλτιο, που μέχρι και την τελευταία στιγμή ήταν σίγουροι. Ο κος Κοκκόλης τόνισε ότι παράτα όσα ακούστηκαν η προσπάθεια είναι συλλογική. «Ο στόχος του προέδρου είναι η ανανέωση. Οι δύο που αποκλείστηκαν είχαν επενδύσει και χρόνο και χρήμα, πάντως οι ανακοινώσεις τους, τους τιμούν» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε αυτή την πρώτη συνέντευξη, στόχος ήταν να παρουσιαστεί ο κος Κοκκόλης στον κόσμο της Κεφαλονιάς (σε όσους δεν τον γνωρίζουν).  Ο υποψήφιος ξεκίνησε ως αυτοδιοικητικός στην Ραφήνα και μάλιστα σαν αντιδήμαρχος και όπως επισήμανε, η αυτοδιοίκηση είναι τελείως διαφορετική,  πιο απαιτητική .

Σχετικά με την βουλευτική του υποψηφιότητα τόνισε ότι δεν του υποσχέθηκε κανείς τίποτα. Ανέφερε ότι είχε υπομονή και εμπιστοσύνη στον εαυτό του και δεν έκρυψε ότι γνωρίζει πως υπάρχει καχυποψία από τον κόσμο, ιδίως όταν κάποιος δεν γνωρίζει καλά τον άλλον. Μίλησε και για τους συνυποψήφιους του με τα καλύτερα λόγια.

Ανέλυσε στην συνέχεια τομείς όπως η οικονομία, ο τουρισμός και ο πρωτογενής τομέας και αναφέρθηκε εκτενώς στην αντιμετώπιση φυσικών- και όχι μόνο- καταστροφών, όπως οι σεισμοί, οι πλημύρες και οι πυρκαγιές  τονίζοντας ότι δεν υπάρχει,  ακόμα και τώρα που ήδη οι καταστροφές αυτού του είδους τα τελευταία χρόνια ήταν τόσες πολλές, ένα πρωτόκολλο αντιμετώπισης καταστροφής.

Ακούστε τον κο Γιώργο Κοκκόλη

Related Post

Διονύσης Μινέτος: Έχουμε μπει σε μια περιπέτεια με τις παραλίεςΔιονύσης Μινέτος: Έχουμε μπει σε μια περιπέτεια με τις παραλίες

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης, Διονύσης Μινέτος με αφορμή τα θέματα που προέκυψαν με την δημοπρασία των παραλιών.

Άγγελος Γαλιατσάτος: Γιατί συμμετέχω στην «Δημοτική Συμπολιτεία»Άγγελος Γαλιατσάτος: Γιατί συμμετέχω στην «Δημοτική Συμπολιτεία»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την «Δημοτική Συμπολιτεία» Άγγελος Γαλιατσάτος, σε μια πρώτη συνέντευξη, σε μια πρώτη επαφή με τον κόσμο. Η

Η Βαρβάρα Αραβαντινού υποψήφια με την “Πλεύση Ελευθερίας”Η Βαρβάρα Αραβαντινού υποψήφια με την “Πλεύση Ελευθερίας”

Με την «Πλεύση Ελευθερίας» της Ζωής Κωνσταντοπούλου κατέρχεται στις εκλογές για υποψήφια βουλευτής η κα Βαρβάρα Αραβαντινού. Αρχικά έκανε την αυτοπαρουσίαση της για να την γνωρίσουν όσοι δεν την ξέρουν.