Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Αργύρης Γαβριελάτος για ΦοΔΣΑ: «Πρέπει να γίνουν τροποποιήσεις και συζήτηση. Όλα έγιναν στο πόδι»

Αργύρης Γαβριελάτος για ΦοΔΣΑ: «Πρέπει να γίνουν τροποποιήσεις και συζήτηση. Όλα έγιναν στο πόδι»

Αργύρης Γαβριελάτος για ΦοΔΣΑ: «Πρέπει να γίνουν τροποποιήσεις και συζήτηση. Όλα έγιναν στο πόδι» post thumbnail image

Ο πρόεδρος της ΕΔΑΚΙ, Αργύρης Γαβριελάτος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Αφορμή ο νέος ΦοΔΣΑ, το Διοικητικό Συμβούλιο του και το μέλλον της ΕΔΑΚΙ.

Ο κος Γαβριελάτος ανέφερε ότι παρακολουθεί τα όσα συμβαίνουν και συνέβησαν πρόσφατα στην Κέρκυρα (με την σύσταση του ΔΣ του ΦοΔΣΑ) και θεωρεί λάθος της Κυβέρνησης να μην υπάρχει εκπροσώπηση απ’ όλα τα νησιά του Ιονίου.  

«Εύχομαι τα άρθρα 83 και 93 να μην αποβούν ζημιογόνα» ανέφερε και συνέχισε υπογραμμίζοντας πως: «Εύχομαι ο νέος φορέας να λειτουργήσει και να μην έχουμε πρόβλημα. Πρέπει να μπουν κανόνες, αλλιώς τα σκουπίδια θα μείνουν στον δρόμο». Ο κος Γαβριελάτος θέλοντας να εξηγήσει τα παραπάνω επισήμανε – με βάση και τις πληροφορίες που έχει-  πως και η ΕΔΑΚΙ  θα παραμείνει και οι εργαζόμενοι στις θέσεις τους, όμως υποστήριξε ότι υπάρχει φόβος, καθώς πουθενά δεν προβλέπεται ότι οι υπάλληλοι θα μείνουν στην ΕΔΑΚΙ.

Ο πρόεδρος αναφέρθηκε και στα νέα αποκτήματα της ΕΔΑΚΙ, τους 100 κάδους και το νέο απορριμματοφόρο. «Οι 100 κάδοι παραχωρήθηκαν από την    Ελληνική Εταιρεία Ανακύκλωσης, το απορριμματοφόρο το αγοράσαμε. Όλα αυτά θέλουν διεργασίες. Το απορριμματοφόρο το είχαμε παραγγείλει από τον Ιανουάριο. Αν ξέραμε ότι θα δημιουργηθεί ο νέος ΦοΔΣΑ, δεν θα το παραγγέλναμε» δήλωσε χαρακτηριστικά. Εξήγησε ότι το απορριμματοφόρο αποτελεί περιουσιακό στοιχείο και δεν γνωρίζει αν τα περιουσιακά στοιχεία θα μπουν στον νέο φορέα.

Σχολιάζοντας τη θέση που έλαβε ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος στο ΔΣ του φορέα, τόνισε πως: «Από τη μία καλά έκανε και αποδέχθηκε τη θέση του γραμματέα, από την άλλη όμως είναι απλά ένας τίτλος». Τέλος, ανέφερε ότι όλα έγιναν στον αέρα και  ο ίδιος βλέπει αδιέξοδο.

Related Post

Διονύσης Μινέτος: Ζητάμε τον κόσμο να μας εμπιστευτεί, δεν θα απογοητεύσουμε κανέναν!Διονύσης Μινέτος: Ζητάμε τον κόσμο να μας εμπιστευτεί, δεν θα απογοητεύσουμε κανέναν!

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος Διονύσης Μινέτος εν’ όψει του δεύτερου γύρου των δημοτικών εκλογών. Αρχικά ευχαρίστησε τον κόσμο που τον ψήφισε και το

Μάκης Φόρτες: «Σε διατεταγμένη υπηρεσία η κα Μοθωναίου»Μάκης Φόρτες: «Σε διατεταγμένη υπηρεσία η κα Μοθωναίου»

Ο επικεφαλής της παράταξης «Για την επόμενη Μέρα» Μάκης Φόρτες φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», με αφορμή την ανακοίνωση της κας Κατερίνας  Μοθωναίου, σχετικά με τις εξελίξεις

Αντωνάτου, Σπαθής και Διγαλέτος για τα προβλήματα και τις ευκαιρίες της ΣάμηςΑντωνάτου, Σπαθής και Διγαλέτος για τα προβλήματα και τις ευκαιρίες της Σάμης

Ο νεοσύστατος δήμος  της Σάμης ήταν πρωταγωνιστής της εκπομπής καθώς καλεσμένοι ήταν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της περιοχής. Η κα Κατερίνα Αντωνάτου από την παράταξη «Ανοιχτοί Ορίζοντες» του Στέλιου Σπαθή, ο