Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Καταγγελίες από τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Σπύρο Κουνάδη!

Καταγγελίες από τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Σπύρο Κουνάδη!

Καταγγελίες από τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Σπύρο Κουνάδη! post thumbnail image

«Καταπέλτης καταγγελιών» ήταν στην συνέντευξή του ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Δημοτική Συμπολιτεία», Σπύρος Κουνάδης.

Ο κος Κουνάδης διετέλεσε πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ και έχει γνώση σχετικά με τα θέματα που σχετίζονται με το νερό. Μάλιστα κατήγγειλε ότι εκτός από τις λαϊκές κατοικίες όπου δεν έχουν αλλαχθεί οι σωλήνες, υπάρχει και μια περιοχή πάνω από το 3ο δημοτικό όπου συμβαίνει ακριβώς το ίδιο.  Οπότε, το νερό που περνάει από εκεί μαζεύει τα βαρέα μέταλλα.

Μίλησε για την διάσπαση του δήμου, και όπως είπε: «Η απραξία οδήγησε σε τεμαχισμό του δήμου, η αδιαφορία και η εγκατάλειψη, όλοι είχαν παράπονα». Κατήγγειλε ότι, όταν ήταν α/δήμαρχος Σάμης ο δήμος δεν του διέθεσε όχημα για την μετακίνησή του αλλά πέρα απ’ αυτό ούτε μηχανήματα για να καθαρίζει περιοχές.

Στο τέλος, έκανε και μια ακόμα καταγγελία ή οποία είχε να κάνει με τους ελέγχους που έγιναν για τους σεισμούς. Ανέφερε χαρακτηριστικά: «Εδώ και πέντε χρόνια και ενώ έχω κάνει αίτηση το σπίτι μου δεν το έχουν ελέγξει. Τα χρήματα τα πήραν αυτοί που έκαναν τους ελέγχους»

Ο κος Κουνάδης διάλεξε την «Δημοτική Συμπολιτεία» γιατί θεωρεί πως αυτή η παράταξη μπορεί να αλλάξει την κατάσταση.

Related Post

Μιχάλης Γάκης: «Δεν μπορεί ο Δήμαρχος μέσα σε 3 μέρες να αλλάζει δύο φορές γνώμη»Μιχάλης Γάκης: «Δεν μπορεί ο Δήμαρχος μέσα σε 3 μέρες να αλλάζει δύο φορές γνώμη»

Ο επικεφαλής της παράταξης «Ανεξάρτητη Δύναμη» του Δήμου Σάμης Μιχάλης Γάκης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», με αφορμή το δημοτικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε στην Σάμη αλλά ποτέ

Θεόφιλος Μιχαλάτος: Χειρότερη Δημοτική Αρχή δεν υπήρξε ποτέ!Θεόφιλος Μιχαλάτος: Χειρότερη Δημοτική Αρχή δεν υπήρξε ποτέ!

Στο στούντιο του Cosmos 96,5 φιλοξενήθηκε ο επικεφαλής της παράταξης “Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά”, Θεόφιλος Μιχαλάτος.

Ευάγγελος Ευαγγελάτος: Με τον Θεόφιλο Μιχαλάτο δήμαρχο, ο τόπος θα πάει μπροστάΕυάγγελος Ευαγγελάτος: Με τον Θεόφιλο Μιχαλάτο δήμαρχο, ο τόπος θα πάει μπροστά

O Ευάγγελος Ευαγγελάτος (που ήταν υποψήφιος στις εκλογές με την Δημοτική Συμπολιτεία), φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», προκειμένου να εκθέσει τους λόγους που κάποιος πρέπει να ψηφίσει