Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Ο Γιάννης Βαρούχας δίνει τις απαραίτητες εξηγήσεις όπου χρειάζεται…

Ο Γιάννης Βαρούχας δίνει τις απαραίτητες εξηγήσεις όπου χρειάζεται…

Ο Γιάννης Βαρούχας δίνει τις απαραίτητες εξηγήσεις όπου χρειάζεται… post thumbnail image

Καλεσμένος στο στούντιο του Cosmos96,5 ήταν ο Γιάννης Βαρούχας, ο επιστημονικός συνεργάτης της Αφροδίτης Θεοπεφτάτου και θέλησε να απαντήσει σε όλες τις… ερωτήσεις που του έχουν τεθεί κατά καιρούς.

Του αρέσει η καλοπροαίρετη κριτική και είναι καλοδεχούμενη και δεν τον αγγίζουν σχόλια περί αργομισθίας.

Μίλησε για τα τοπικά και ξεκαθάρισε το τοπίο σχετικά με το ΤΕΙ στο Ληξούρι. Επίσης οι δράσεις πολιτισμού, ενά σημαντικό κομμάτι για όλους μας, συζητήθηκαν και ακούστηκαν ωραία πράγματα.

Ακούστε το κο Βαρούχα:

 

Related Post

Παναγής Δρακουλόγκωνας: Μετά τις εκλογές δεν ψάχνεις δικαιολογίες, ψάχνεις να δεις τι έγινε λάθος!Παναγής Δρακουλόγκωνας: Μετά τις εκλογές δεν ψάχνεις δικαιολογίες, ψάχνεις να δεις τι έγινε λάθος!

Ο Παναγής Δρακουλόγκωνας, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», μετά τις περιφερειακές εκλογές  και ευχαρίστησε όλους όσους των ψήφισαν  και όλους όσους εργάστηκαν και κόπιασαν μαζί του τα

Θεόδωρος Γαλιατσάτος: «Τζάμπα και βερεσέ ο Πρωθυπουργός στην Κέρκυρα – Παράνομες ενέργειες από την Περιφερειακή Αρχή στο θέμα των υδατοδρομίων»Θεόδωρος Γαλιατσάτος: «Τζάμπα και βερεσέ ο Πρωθυπουργός στην Κέρκυρα – Παράνομες ενέργειες από την Περιφερειακή Αρχή στο θέμα των υδατοδρομίων»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο τέως περιφερειάρχης Θεόδωρος Γαλιατσάτος με αφορμή τις ανακοινώσεις των τελευταίων ημερών, στις οποίες σχολιάζει με τον πιο καυστικό τρόπο  τις ενέργειες